Avatar seçiminde çıtayı yüksek tutmak.

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Ne ictiyseniz banada verin ya avatardan kisilik tespit edenmi varmis .

~

Avatarımı çirkin beti yapayım da inlar hayal kırıklığına uğramasın. :T:

Allahtan ben nickime uygun avatar kullanıyorum.

Aklima diger forumda yilan kadinli avatar geldi simdi :d kadin kolunu elini yaliyordu bi garip sekilde :d

Avatarimdaki marilyn monroe arkadaslar, sizi yaniltmasin lutfen:D
Ona kalirsa erkekler odun kutuk kalas vs koysunlar te allam:T:

Usteki üyenin avatarini yorumladan nasil sonuç cikariyordunuz.
-derler adama.
Demekki neymis çıta yüksekmiş.p

Ben de diyom niye beni beğenmedilerr

Tutkum olan motorsiklet ve vazgeçilmez elmamla burada da bütünleştiğim oldu. Bunlar varsa çita mita gerek yok.

Ortada bir gerçek varsa oda kullandığınız avatar ve imzaların aslında sizden azda olsa bir parça yansıttıklarıdır. Onları beğenip yapıp kullandığınız süreci bence yeniden bir gözden geçirin bence :-) ister kabul.eein ister etmeyin Malesef onlar bizin dışa yansımamız. Birazda bizden ipucu verirler. Dönüp avatar imza yorumlamalarınıza bakarsanız anlarsınız ne dediğimi...

Beni yansıtmayan bir avatar ve imza kullanmadığım gibi, kimseninde öylesine bir avatar ve imza kullandığına pek inanasım yok. Bire bir örtüşmese bile zihin dünyanızı ele verir çoğunlukla.. :-)

Suret olan avatarları sevmiyorum ben, kimsenin tipiyle ilgilenmediğimdendir belki

Başka manalar içermeli avatarlar benim için, o yüzden avatarımda hiç kadın/erkek yüzü kullanmadım.

Kullananlara saygılar herkesin tercihi tabi.

en yüksek çıta ben de karşiiim.
demek hayallerinde ki lena o yüzden canavar.

Şu kızıl saçlı hatun ile ortak noktamizdan biri deri eldivenlerimiz ve ceketlerimiz :p
Bakışlar da olabilitesi yüksek. Ve kırmızı ruj:D

benim avatarlarimin genel ozelligi mimiklerini begendigim insanlardan olusuyor.

Geri