Avatar seçiminde çıtayı yüksek tutmak.

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yapmayın abiler ablalar.
Çok güzel yada yakışıklı insanları avatar yapmayın, karşılaşıldığında doğabilecek hayal kırıklıklarının önüne geçin.

herkesin aynı şekilde düzenlenmiş, fontlar aynı, kenarlar aynı, efekt aynı, bıkkınlık getirdi

avatara bakıosun adriana lima ama aslında kişi ise aliye rona gibi (: (sözüm meclisten dışarı)

dipnot:neden aşk mesajı vermek zorunludurki imzalarda avatarlarda yada taglarda

Erkeklerde bir yakisikli karizmatik adamlar, kizlarda top modeller :p

Arkadas azcik farklilik kataydiniz :p

Zevkle kullaniyoruz [emoji14]

aynen ya, aşkı memnu sıktı artık medcezire geçeyim diyorum bende.

Hayaller Nejat İşler gerçekler Mahmut Tuncer.. :D

İnsanları avatarlarına göre yorumlayan insan cahillik topluluğu.

Bir karışmadığınız o mu kalmıştı?
Milletin zevki istediğini kullanır.
Kime ne.

Avatarlara bakıp da beklentiye giren insanlar mı oluyormuş? Vay be..: ))))) Eheheh iyi güldüm.: ))))

bir avatar kaç para:)

arkadaş aslında forum ortamlarında kendisini yansıtan avatar seçimleri yapan arkadaşların azaldını anlatmış haksızda değil ama milletinde kendi özgürlüğü tek düze bi sistem gibi genelleme :D yakışıklı erif,güzel kız,sansasyonel aşk mesajı tagı,bilgilendirici ayrılık signatürleri gibi benim bildim avatar insanın kendi profilinin ona ait oldunu gösteren kendi resmini kullandı resimdir :D iş ilanı sayfası özgeçmiş bölümünde avatarınız ibaresine "jhonny deep" koyan yada "angelina jolie" koyan birini görmedim hal böleyken avatarlara bakarak insanların nası bişi oldunu anlamaya çalışan insanlar fazla ümitlenmemeli bencede avatar seçiminden karakter analizi pek sonuç vermez

avatar yok bende, aslinda bende yokum demek istiyorum boylelikle :T:

bu çıtalara kanmamak lazım avatardan kişi canlandırıp sonra büyük hayalkırıklığına uğrarsınız.

Hmm avatarı güzelse güzel çirkinse çirkin diye mi düşünülüyor :p
İlginçç.

Geri