Ateizm de bir inanç mıdır ?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Mesela bu saydıklarının aksi olarak inanan insanlara yobaz derler.
Herhangi bir inancı olmamasına rağmen inanan insanların dinlerini eleştirmekten geri kalmazlar.
Mesela yukarıda bahsettiğin açıklamaların temelinde bile inananlara eleştiri söz konusu.

Bana göre ülkemizde ne din tam anlamıyla yaşanıyor ne de dinsizlik. İlla ki birilerine sataşmamız, inandıklarımızı dikte etmemz gerek.
Sözüm meclisten dışarı, üzerine alınma sakın.

Dostum tam olarak orada anlattığım genel anlamda "objektif" olmayan kişiler hakkında.
hicv söz konusu değil emin ol. Öyle olmasa dostum yazamazdım :)
yobaz davranan insanlardan yazmaya çalıştım ki burada da inançlı ve arkadaş bildiklerim var.

Hiç bir konuda anlaşamadığım babam ile alaturkanın bot olduğu konusunda hem fikiriz.
Yahu dostum , öyle çarpıcı şeyler yazıyorsun ki yönünü ne tayin ediyor anlam veremiyorum. ?
Hani ironi yapıyor gibi de gözükmüyorsun , hani bir taraf seç de bizi de düşündürme be mübarek...
Yani çok afadersin affına mahcuben dinden döndüysen bu dönüş olmamış , ama dinden dönücek anda loading yarıda kesilmişte sürüm eksik dosya hatası veriyor tarzında davranma lütfen. Güncellemesi yarıda kalmış ateist gibisin be kadam.
ala'turka

Ne botu ya allasen
İllaki bi tarafa da durman mı gerekiyor?
Doğru ve gerçeklik arz eden, ilmin aydınlattığı alanda
durmaya çalışıyorum sadece

Xerath beni çok üzdün kardeşim.

Bu forumda Twitterdan ve Facebooktan resim alıp ateist oldum diyen adamı gördü bu gözler ama senin gönlün kalmasın diye yorum yapacağım.

Ateizm inanç değildir.
Henüz kuranı bile okumamış adamların incil ve tevrat üzerine yorum yapması nasıl cehalet oluyorsa ibadetten erinip ateist olanlarda aynı derecede cahildir.

Bu arada inançtan prim kasmak için "köpeğim ezan vakitlerine camiye dönüp uluyor" diyen arkadaşı asla unutmam.

Saygılarımla.

Geri