Ateistler Yakılmak İçin Topbaş'tan Fırın İstiyor

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
girisim var. cunku isin icinde ticaret var :D 5 firma ile gorusuluyormus 4500 liraya yakacaklarmis :D yanmak bile paraynan

O fiyat gayet normal,hatta icinde cevre temizlik vergisi, olunun yakilma ani dvd'si, kullerin iadesi, bassagligi dileme salonu icinde olmasi lazim.

Fırında yapılabilir fakat öldüğünüzde Türkiye'de iseniz yine gömüleceksiniz. :) Aileleriniz bu duruma sıcak bakmıyor. Örnek vericek olursak Mehmet Pişkin ''balıklara yem edin beni'' dedi fakat ailesi yinede gömdü . :)

Niye yaktırıyorlar, madem bilimi seviyorlar Tıp fakültelerine bağışlasınlar bedenlerini.. Yakınca ne geçecek ellerine..

Hadi inşallah

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi imamlar ateistlerin ölüsünü yıkamakdan cenaze namazını kılmakdan ve gömmekden kurtulurlar

Sırf diğer dinlere inat krematoryum istemek ilginç , kaldıki ateizmle alakalı bir durum değil , asırlardır krematoryum veba , salgın yada dinsel ritüel olarakda kullanılmıştır.
Onu geçtim zamanında zincirlikuyu mezarlığında osmanlının son dönemlerinde kalma bir krematoryum bile varmış daha sonra yıkılıp otopark olmuş.

ayrıca inanmamak bile bir inanç değildir , kelime anlamına gangbang yapmayın
demeden de edemicem.dini inanc "kabul" e dayalı oldugu icin ateizm bir inanc olarak nitelenemez.

Bütün organlarımı bağışlayacağım.. Kalan bedenimin de kadavra olarak kullanılması üzere mezun olduğum üniversitenin tıp fakültesine bağışlayacağım... Bir de başka bir sistem var.. Ceseti yüksek eksi derecede soğutup toz haline getiriyorlar sonra bir ağaç köküne gübre olarak bırakıyorlar.. İşleri bittikten sonra bunu yaparlarsa sevinirim..En azından bir işe yaramış olurum...

"Yakılmak mezarlık ihtiyacını azaltır. Daha az mezarlık daha çok rezidans arazisi demek." şeklinde talep iletilirse kabul görür kanaatindeyim

Bence verilmeli. Herkes inancını ve inançsızlığını yaşayabilmeli. Bugün nasıl müslüman, hristiyan ve musevi mezarlığı varsa, ateistlerinde isteklerine kavuşma hakkı var.

...

Outis Pessoa senin gibi Mehmet Pişkin'de, vücudunun bir eğitim kurumuna kadavra olarak bağışlanmasını istemişti. Fakat bu isteği yerine getirilmedi ailesi tarafından. Daha bu basit istek yerine getirilmiyor, kaldı ki fırın talebi yerine getirilsin.

...

Outis Pessoa senin gibi Mehmet Pişkin'de, vücudunun bir eğitim kurumuna kadavra olarak bağışlanmasını istemişti. Fakat bu isteği yerine getirilmedi ailesi tarafından. Daha bu basit istek yerine getirilmiyor, kaldı ki fırın talebi yerine getirilsin.

Eğer hayattayken böyle başvuruda bulunulursa ailenin cesedin üzerinde hiç bir tasarrufu kalmaz... Ama bağışlamak istiyorum deyip bir girişimde bulunulmazsa o zaman ailenin söz hakkı olur.. Ben bir problem çıkacağını sanmıyorum..

Geri