Ateistler Yakılmak İçin Topbaş'tan Fırın İstiyor

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bir tarafta lafa geldi mi ; " Yaradanı yaradanından ötürü severim " diye sahte mümincilik tavırları yapıp konu ateist olunca naaşı çöplükte yakmayı teklif edecek kadar bedbaht............
Diğer tarafta işine geldi mi hümanistçilik oynayan ama sayfada ayet görünce hakarete başlayan zerzavat ..

Bu ülkede İNSANLAR RAHAT RAHAT ZİNA YAPSINLAR DİYE GENELEVLER AÇILMIŞ VE BUNDAN ÜLKE OLARAK VERGİ ALINIYORSA KİMSE ATEİSTLERİN NAAŞINDAN BİZE NE ayakları yapmasın ..
İstekleri mantıklı ve çözülmeli ..

Kişinin kendi hür iradesi saygı duyarım

Gömülmek makul bir durum benim için. Çünkü en azından toprağa bir faydan dokunur.

Ama yolu yordamı var mıdır, vasiyetimde belirtsem yakınlarım uygular mı bilmiyorum. Mezar taşı olmadan, mermeri bilmem nesi olmadan ve Müslüman olmadığım için İslami usuller çerçevesinde değil de öyle sadece yıkanıp gömülmek istiyorum sanırım.

Ama dediğim gibi bunu vasiyetimde belirtsem dahi muhtemelen yakınlarım uygulamayacak, muhtemelen cesedimi yıkamaya imam gelecek, muhtemelen cenaze namazı falan kıldırılacak; yani bunları böyle düşününce evet, özellikle "yakılmak" istendiğini belirtirsen bir nebze bunların önüne geçebiliyorsun sanırım.

@hosgeldinharunabi Bir ara bana vasiyet yaz keke. slkadja

Gömülmek makul bir durum benim için. Çünkü en azından toprağa bir faydan dokunur.

Ama yolu yordamı var mıdır, vasiyetimde belirtsem yakınlarım uygular mı bilmiyorum. Mezar taşı olmadan, mermeri bilmem nesi olmadan ve Müslüman olmadığım için İslami usuller çerçevesinde değil de öyle sadece yıkanıp gömülmek istiyorum sanırım.

Ama dediğim gibi bunu vasiyetimde belirtsem dahi muhtemelen yakınlarım uygulamayacak, muhtemelen cesedimi yıkamaya imam gelecek, muhtemelen cenaze namazı falan kıldırılacak; yani bunları böyle düşününce evet, özellikle "yakılmak" istendiğini belirtirsen bir nebze bunların önüne geçebiliyorsun sanırım.

@hosgeldinharunabi Bir ara bana vasiyet yaz keke. slkadja

Konuyla alakalı olarak : Kimsenin nasıl defnedileceğine, ölüsünün ne yapılacağına bir başkası karar veremez, kamu düzenini tehdit etmediği müddetçe. Kaldı ki yakılmak da makul bir istek. İşlerliliği olur mu bizim ülkemizde? Hayır. Çünkü öldükten sonra aileler kendi inançları çerçevesinde defnederler. Yakılmayı ben ister miyim? Hayır. Arpes'in de dediği gibi ölümün toprağa katacağı çok şey var. Ama toplu bir belediye mezarlığına gömülmek istemem. Bi,r köy mezarlığı idealdir benim için.

Mirasımı sana bırakmışım, vasiyet diyorsun. Mirasım mailimde, steam hesabımda, orada burada gizli. Şifrelerimi biliyorsun. Ulaş ve al. Arada kelepçe, kırbaçlı şeyler denk gelirse onlar sosyal deney, yayma lasjdf.

Konuyla alakalı olarak : Kimsenin nasıl defnedileceğine, ölüsünün ne yapılacağına bir başkası karar veremez, kamu düzenini tehdit etmediği müddetçe. Kaldı ki yakılmak da makul bir istek. İşlerliliği olur mu bizim ülkemizde? Hayır. Çünkü öldükten sonra aileler kendi inançları çerçevesinde defnederler. Yakılmayı ben ister miyim? Hayır. Arpes'in de dediği gibi ölümün toprağa katacağı çok şey var. Ama toplu bir belediye mezarlığına gömülmek istemem. Bi,r köy mezarlığı idealdir benim için.

Mirasımı sana bırakmışım, vasiyet diyorsun. Mirasım mailimde, steam hesabımda, orada burada gizli. Şifrelerimi biliyorsun. Ulaş ve al. Arada kelepçe, kırbaçlı şeyler denk gelirse onlar sosyal deney, yayma lasjdf.

Benim vasiyetimi yaz demiştim. slkdjsa

Aile avkatım ol. slakdjs

ahah istemsizce kahkaha atıyorum başlığı her okuduğumda xd ziyan olmasınlar aslında ya kömür yakamayan ateist yaksın ehehe xd

Kendi tercihleri , yaşam şekilleri ve inançları doğrultusunda ölülerine hükmetmleri en doğal hakları .
Amma velakin yapılsa da ülkemizde bu tutmaz , hiç sanmıyorum .
Yakılmak isteyenler aile ve mahalle baskısı yüzünden emin olun geri kalanlar tarafından normal defnedilecektir.
Cenaze namazı ve imam eşiliğinde , üzgünüm (:

Yalancı, ikiyüzlü dinci birisindense~ "müslümandansa", samimi dürüst ateisti adamdan sayarım..
Farkettiğim bir şey var.. Genelde bana neden başını kapatıyosun aç başını diyenler "müslüman" kardeşlerim oluyor. Ateistlerin yapması gerekmiyor muydu bunu? Nasıl ki bazı ateistler bizlerin mescidlerine karışmıyorlar bizim de karışma hakkımız yok. Herkes istediği hayatı yaşar. Yeter ki incitmeden kırmadan yaşasın..
Gerisi Allahla kul arasında.
Bence talep etme hakları var.. Nasıl ki biz müslümanlar Rusiyada bile mesçidler talep ettik ve 20.000 kişilik mescit diktiler orada, onların da burada böyle bir şey istemesi gayet normal bir şeydir.

Dünyada mezarlıkta kaplayacağı yeri hak etmeyen bikaç milyar insan var diye düşünüyorum ben.
Şahsen benimde öldüğüm günden sonra 70-75 yıl bir süre belli bir alanı işgal edeceğim fikri beni düşündürüyor.
Hergün bine yakın ölümün yaşandığı bir ülkede bu kadar insan için tek tek mezarlık sağlamak ..
Bilmiyorum dini vecibelerin yerine getirilmesi konusunda herkesin fikrine de inancına da saygı duyuyorum.

Ateistler gelecekten çok geçmişiyle ilgilenir. Bizim için iyi bir hayat yaşamış olmak ve dünyaya iyi birşeyler bırakmak şaraptan nehirlerden yada hurilerden daha değerlidir.

İmzandaki

Onların beni anlamalarına imkan yoktu.
İzahat vermeye de asla mecbur degildim
[/B]

Ateistler gelecekten çok geçmişiyle ilgilenir. Bizim için iyi bir hayat yaşamış olmak ve dünyaya iyi birşeyler bırakmak şaraptan nehirlerden yada hurilerden daha değerlidir.

İmzandaki

Onların beni anlamalarına imkan yoktu.
İzahat vermeye de asla mecbur degildim

İzahat verdin ama oysaki böyle bir beklentim yoktu.

Geçmişinde hayata kattigin güzellikleri düşünerek içini rahatlatmani tavsiye ederim.

Geçmişinde hayata kattigin güzellikleri düşünerek içini rahatlatmani tavsiye ederim.

Tavsiyene kesinlikle uyacağım. Sizde ateistlerin sizlere verdikleri için bir teşekkür konuşması yapmayı düşünmelisiniz. Zira insanlık ateistler sayesinde yükseliyorken sizlerden istenen sadece bir krematoryumu bu kadar büyütmemelisiniz.

Neyi tartışıyoruz?
üzülüyorum bu konuyu tartışanları gördükçe.
Adamlar sadece yanmak istiyor, sizene.

Tavsiyene kesinlikle uyacağım. Sizde ateistlerin sizlere verdikleri için bir teşekkür konuşması yapmayı düşünmelisiniz. Zira insanlık ateistler sayesinde yükseliyorken sizlerden istenen sadece bir krematoryumu bu kadar büyütmemelisiniz.

Seve seve.
Bir imza da benden sizlere gelsin.
Dilediginizce yanabilirsiniz.

Geri