Ateist olma hikayeniz nedir?

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Moruk sen edip yilmazin hayatini okudun mu hic? Onun ogrencisi olabilme ihtimalin yuksek.
Ingilizce mi okuyorsun sen de?

Muhtemelen biz edip yuksele ciktigi ceviz kabugu programinda g.tmzle gulerken sen 2 oyuncak arabayi bir birine carpistirip vrooooom hınnnnnn aniya aniya diye oyun oynuyordun.
Yaşlılığınla mı övünüyorsun?

Yaşlılığınla mı övünüyorsun?
Bir şey ile övünmüyorum ama edip yüksel zamanında babası tarafından mürted ilan edildikten sonra amerikaya kaçmış. Reşad halife çırağı birisi adam allah tarafından görevlendirildiğini söylüyordu reşadın , bana da vahiy geldi diyor hatta bir programda edip yani videoyu bulursam gösteririm.

Bir şey ile övünmüyorum ama edip yüksel zamanında babası tarafından mürted ilan edildikten sonra amerikaya kaçmış. Reşad halife çırağı birisi adam allah tarafından görevlendirildiğini söylüyordu reşadın , bana da vahiy geldi diyor hatta bir programda edip yani videoyu bulursam gösteririm.
Ee ne var bunda Hz.İbrahim’i de babası taşlamadı mı? Ölçü mü bu?
Babasının karşı çıkması..

19 Mucizesini anlama konusunda o ya biliyorum kitabından okudum zaten :)
3:41 diye ses duyuyor sonra da o ayeti hatırlıyor.. Sonra da 19 sistemini fark ediyor.. Yoksa öyle sandığın tarzda bir vahiy değil, işaret..

Reşat halifeyi sürekli ben paylaşıyorum zaten izlesene o videoları..
Maalesef sırf gerçeği arayan biri diye biz baaz denen bir şeyhülşeytan tarafından verilem fetvayla öldürülüyor..

Bizim kahveye bi melek geldi artık ataistsin dedi.tabi ki kabul etmedim

Ben çocukluğumdan beri dine kitaba uzakmışım zaten, sonra bunlar konu edilmeye başlayınca da fark ettim ki ben ateist olmadım, zaten öyleydim. Diğer insanların hissettiği o manevi bütünlük, inanç, güven falan bende hiçbiri yok. Ve inanın böylesi daha zor, insan tüm kontrolün kendisinde olduğunu bilince sorumluluklar, davranışlar daha ağır geliyor.

Mesela tanri burada hirsizi değil kadını suçlu bulmalı
Screenshot_20210820_132157.jpg

Ateist değilim ancak çevremde çok fazla ateist var ve insanların inanıp inanmamasına göre yargılanmalarını, dışlanmalarını doğru bulmuyorum. Kimin neye inandığı ya da inanmadığı kendi seçimidir ve kalpten gelmeyen bir inancın kimseye faydası yoktur.

Benim herhangi bir hikayem yok, Süreyya neye inanıyorsa, ben de inanıyorum.

Geri