Ateist olma hikayeniz nedir?

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
İmdi eğer Biz isteseydik, herkesi doğru yola (zorla) sokardık; fakat (bunu istemedik) ki, (iyiler kötülerden seçilsin de) tarafımdan verilmiş bulunan “Mutlaka cehennemi görünmeyen varlıkların ve insanların (kötüleriyle) tıka basa dolduracağım” sözü gerçekleşsin.

Bu ayette yaratma kelimesi yok.

İnanıp inanmaman önemli değil
Bizim umurumuzda da değil ama cehalet rahatsız edici..
Kuran’ı bilmiyorsun Yabani..
Farkına var kendinin..
İnan demiyorum sana umurumda değilsin ama cahillerden olma..
Hani gecen dusunce ozgurlugu diye dolaniyordun nooooogggldu?

bi ara da deist'im yazmıştım o yorumu neden atladın kalbimi.parca.pincik.ettin.suan @Lefty

şaka maka Ateist im ne deist ne agno..

Gerçekten Ateistim bozsan nolacak yazacagin tek sey farkli konuda agnostiszm ciydin olayini hatirlatman ama degilim?
@Lefty

baska.bir konudada deistim yazmistim bunlara takilarak cidden beni bozabilecegini mi düşünüyorsun Lefty abla? omaygat sad :/

Hani gecen dusunce ozgurlugu diye dolaniyordun nooooogggldu?
Ben kimseyi raporlamıyorum. Konusunu silip geri dönüşüme taşımıyorum. Hakaret gibi uyduruk şeyler uydurmuyorum..

Herkes fikrini belirtir özgürce herkes de herkesi eleştirir özgürce.. :)
Benim yaptığım da düşünce özgürlüğüne aykırı bir şey yok yalanı yazdım sadece..

Linç kültürü üyesi birisi olarak sen beni anlayamazsın jujucuk.. :)
Git bence bu tepkini çağdaş geçinen yobaz insanlara söyle..

Ben her türlü fikir özgürlüğünün sonuna kadar arkasındayım.. Benim görüşümde eleştirilemez insan yoktur.. Fikre fikir ile karşı vardır.. Geri dönüşüm kutusuna taşıttırma ile değil bilmem anladın mı? :)

Cahile cahil demekle, cahilin konusunu zorla silmek arasında fark vardır bunu öğren birincisi benim tarzım zaten din tartışmayı destekliyor.. İkincisi ise ancak zorba insanların tarzıdır.. Fikirle verecek cevabı olmadığı için güç kullanarak insanları susturmak çağdaş değil ancak zorba insanların tarzıdır..

Herkesle her konuda tartışmaya açığım.. :)
Aynı yürekliliği gösteren var mı?

Gerçekten Ateistim bozsan nolacak yazacagin tek sey farkli konuda agnostiszm ciydin olayini hatirlatman ama degilim?
@Lefty

baska.bir konudada deistim yazmistim bunlara takilarak cidden beni bozabilecegini mi düşünüyorsun Lefty abla? omaygay sad :/
Senin hayal dünyan beni aşar fakat bana rol yapmayı bıraktın sanmıştım fakat görüyorum ki herkese çevirdiğim filmleri bana da oynamaya başladın. Yılların agnostiği ne ara ateist oldu? Sad...

Ben kimseyi raporlamıyorum. Konusunu silip geri dönüşüme taşımıyorum. Hakaret gibi uyduruk şeyler uydurmuyorum..

Herkes fikrini belirtir özgürce herkes de herkesi eleştirir özgürce.. :)
Benim yaptığım da düşünce özgürlüğüne aykırı bir şey yok yalanı yazdım sadece..

Linç kültürü üyesi birisi olarak sen beni anlayamazsın jujucuk.. :)
Git bence bu tepkini çağdaş geçinen yobaz insanlara söyle..

Ben her türlü fikir özgürlüğünün sonuna kadar arkasındayım.. Benim görüşümde eleştirilemez insan yoktur.. Fikre fikir ile karşı vardır.. Geri dönüşüm kutusuna taşıttırma ile değil bilmem anladın mı? :)

Kısa yaz kısa.

Vallahi @Lefty ablacigim seninde bu milletin hayati fake hayal, hayallerin beni aşıyor tek bir lafimdan beni yillarin agnostigi yaptinya nediyim .
nerden bilion yillarin agnostigi oldugumu?
gerçekten Sad.

Bu arada hakaret suçu diye bir şey olmaz. Küfür suç olmalı yasalarda ama hakaret gibi tanımı yapılamayacak bir şey asla suç olmamalıdır. Cehalettir bu Türkiye’de de cahil çok..

Hakaret denen şeye nesnel bir tanım kimse getiremez. Hakaret suç olmaktan çıkarılmalıdır. Herkese ve her şeye karşı..

Hakaret saçmalığı fikir özgürlüğünü engellemenin aracı olmuş.. :)
Ülkede yetkili biri olsam hakareti suç olmaktan çıkarırım fikir özgürlüğüne karşı baskıcı davranışlara ise hapis cezası getiririm..

Son düzenleme:
Bu arada hakaret suçu diye bir şey olmaz. Küfür suç olmalı yasalarda ama hakaret gibi tanımı yapılamayacak bir şey asla suç olmamalıdır. Cehalettir bu Türkiye’de de cahil çok..

Hakaret denen şeye nesnel bir tanım kimse getiremez. Hakaret suç olmaktan çıkarılmalıdır. Herkese ve her şeye karşı..

Hakaret saçmalığı fikir özgürlüğünü engellemenin aracı olmuş.. :)

Reis daha ne kadar saçmalayabilirsin diye düşünüyorum ama her geçen gün beni şaşırtıyorsun.

İnsanların görüş ve inançlarını hayat tarzları belirler. Farklı yaşam biçimlerinden gelen veya sürdüren insanlar İslam'ı anlayamaz. Ama yine de anlamaya çalışanlar var. Umarım bir gün anlarlar. Bence bazı şeyler kul ve yaratan arasında kalmalı. Çünkü başka insanlar, görüşleri ne olursa olsun yanlış yorumlayabilir.

Herkesin yolu mutlaka bir gün inanç ile, veya şüphe ile kesişir. İnananlar da, inanmayanlar da, kendi aralarında da bir çok şeyi farklı yorumlar.

Bildirim geldi de, bi bakıyım konuya efenim...

2017 de musluman arkadaslarimiz ile makara yapmisiz. O zamanlar mantikli konusan islamic force birligi mevcuttu. Simdi meydan 19culara kalmiş...
Onları seviyordunuz çünkü onlar hurafeleri ile sizi daha da ateist yapıyorlardı.. Biz ise gerçekleri ortaya çıkarıyoruz bu da sizi rahatsız ediyor.. :)

O teksas nickli arkadaş benle tartıştığı kadar bu arada kimse ile tartışmamıştır :)

O da sizin gibi 19 gerçeğini inkar ediyordu

Onları seviyordunuz çünkü onlar hurafeleri ile sizi daha da ateist yapıyorlardı.. Biz ise gerçekleri ortaya çıkarıyoruz bu da sizi rahatsız ediyor.. :)

O teksas nickli arkadaş benle tartıştığı kadar bu arada kimse ile tartışmamıştır :)

Moruk sen edip yilmazin hayatini okudun mu hic? Onun ogrencisi olabilme ihtimalin yuksek.
Ingilizce mi okuyorsun sen de?

Muhtemelen biz edip yuksele ciktigi ceviz kabugu programinda g.tmzle gulerken sen 2 oyuncak arabayi bir birine carpistirip vrooooom hınnnnnn aniya aniya diye oyun oynuyordun.

Geri