Ateist Moderatör.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni mod yapın size söz veriyorum 80 milyonun moderatörü olacağım.

Şaka şaka. Türk olmayanları tespit edip banlarım.

Bu tarz genellemelerden hoşlanmıyorum hiç.
İnsan olarak ele almak gerekiyor.
Ateistin de anlayışsızı cahili var.
Çıkın artık şu kafalardan,insanları kalıplara sokmadan sevin ya da sevmeyin.

Ateist moderatörlerden şikayetçiyim. Dini konuları sürekli sansürlüyorlar. Artık bu yasakçı zihniyete son verelim ve hepsini dine geçirelim. Cehalete savaş açalım. Moderatör adaylarına sağlam iman şartı koyalım.

Inancliyum mod olmak istiyorum.

Bu devirde adalet artik bir kadin ismi olarak kalmadigini size ispatlayivereyim .p

Adalet Ağaoğlu var bildiğim kedaruyla. HDP'li o da.

ateyiz olaydım yazacaklarıma sınırlama getirmezdim şuan ama inancımız kalp kırma diyor :aeg:

şöyle bir nightblue ve yabani kapışması harika olmaz mıydı ya :malumat:

Adam Ben ateist değilim diyor müslümanlıkla ilgili her türlü zirvayi paylaşıyor. Bu üyenin ne olduğu belli değil çözemedik daha şu anda onu kendi haline bırakmak daha iyi gibi geliyor bence En azından bir ilmihal alıp okuyabilir ateist olmak suç değil Üstelik Herkese saygı duymak lazım

Ateizmin bir tarifi olmadığı için ateistlerin kafası karışık. Kendileri de tam olarak ne oluklarını bilmiyorlar. Uymuşlar bir modaya kapılp gidiyorlar.

Ben de sipariş verebilir miyim :ak1:

"mulkiyetcilik hirsizliktir" diyen bir anarsist "yonetimsiz yonetim" icin nereye basvuruyor peki?
Ateist, panteist, teist fark etmez insan insani yonetmeye muktedir bir varlik degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri