Ateist Moderatör.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]/rqPOmd3ZbHI[/YOUTUBE]

"...isyanina merhamet eyle..."

Ben de pastafaryan admin istiyorum.
Thx

Yabani Bey,

Ateist olabilirsiniz, olmayadabilirsiniz. Konulara müdahale ederken kişinin inancının veyahut görüşünün bana yakın olup olmamasını değil, forum kurallarını referans alarak bir tutumda bulunuyorum.

Öte yandan açtığınız konular arasında gerçekten çok yersiz, gereksiz ve mesnetsiz bulduklarım var. Sildiğim yada silinmesi gerektiği yönünde görüş bildirdiğim konularınız da oldu. Ancak mesaj silmeyi, sansür uygulamayı seven biri değilim. Üyeler hakaret etmediği, başkalarının kutsalına saygısızlık etmediği müddetçe dilediği görüşü söylemesinden yanayım. Bunu da ayrıca belirtmiş olayım.

Yanı sıra küçük bir araştırma yapıp açtığınız konuları inceledim. Son 100 konunuzdan sadece 2 tanesi silinmiş. Bu iki konu üzerinden yaygara yaratmak da pek gerçekçi değil. Ama zannedersem sizin haberler bölümüne konu açmanız komple engellenmişti. Bunun da gerekçesi o dönemki takındığınız tutum ile alakalı. Ateist olunduğu gerekçesiyle ayrımcılık yapılması gibi bir durumla karşılaşmış olsaydım benden önce diğer yönetici arkadaşlar da müdahil olur zaten. Buna da eminim.

Ayrıca (bkz : gerçek ateizm bu değil)

Sen ilmihal okumaktan hangi ara fırsat bulupta ülkücü oldun ? :D
Hele 9 ışığı say bakalım.
Dokuz ışıkdan anlamam Türk efendi Seyyid ahmed arvasi hocadan anlarım . Mhpye oy veriyoruz diye her dediklerini dini emir gibi desteklemem ! Ölçüm islamdır !Dokuz ışık dinime uyuyorsa desteklerim!

Seksen öncesi ülkücüler mao stalin lenin okuyarak mı koministlerle mücadele ettiler. İlmihal okuyarak tasavvuf kitabı okuyarak seyyid ahmed arvasi hocanın sohbetlerine katılarak necip fazıl kısakürekin büyükdoğusunu okuyarak koministlerle mücadele ettiler . Ülkücülük islamı esas alan Türk milliyetçiliğidir

Siz daha savunduğunuz adamların fikirlerinden bile uzaksınız !Mhpli gençlerin çoğu böyle Bak islamiyet hakkında neler söylüyor , Bu sözlere uymaya çalışıyor musunuz ! Yoksa dostlar işde görsün mantığıyla hareket mi ediyorsunuz?
Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.
Tanrı dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar MüsIümanız.
Ahlâkçılık anlayışımız, Türk Ahlâkı ve Müslümanlık inancından meydana gelmiştir.
Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, Allah Yolu’na çağırıyorum.

Burası genel bi forum, her görüşten insan var her inanıştan da ve herkese de belli bi serbestlik yapılıyor kusura bakmayın da. Açtığınız çoğu konuyu gidin bi başka genel içeriği olan forumda açın ne oluyor görelim hep birlikte. Şu konunun kilitlenmemiş olması yönecilerin size cevap vermesi bile açtığınız konunun haksızlığını gösteriyor bence.

teksas tombis
Ergen kızlar gibi arka arkaya mesaj gönderme. Ne yazacaksan hepsi bir kerede yaz.

"9ışıktan ben anlamam" mesajını okuduktan sonra seni adam yerine koyup uzun uzadıya yazmamaya karar verdim.

9 ışık bilmeyen ülkücü değil ülkücülükten geçinen soytarılardır. Sende o soytarılardan birisin.

Ülkücülük bu davanın kurucusu Başbuğ Türkeşten ve onun koyduğu 9 ışık doktorinden öğrenilir.

Bi Şehid Ahmed Arvasi diye birini tutturmuşsun. Her tartışmaya bu adamdan örnekler yazıyon. İslamiyetin bu adamdan öğrendim , ülkücülüğü de bundan öğrendin kim la bu ? :)

Senin gibi çatlak zurnalara ülkücülüğü kullanmalarına müsade etmem! Sen arapsın öyle kalacaksın! Hadi arrrrrraapppp yallah . Senin neyine ülkücülük.

teksas tombis
Ergen kızlar gibi arka arkaya mesaj gönderme. Ne yazacaksan hepsi bir kerede yaz.

"9ışıktan ben anlamam" mesajını okuduktan sonra seni adam yerine koyup uzun uzadıya yazmamaya karar verdim.

9 ışık bilmeyen ülkücü değil ülkücülükten geçinen soytarılardır. Sende o soytarılardan birisin.

Ülkücülük bu davanın kurucusu Başbuğ Türkeşten ve onun koyduğu 9 ışık doktorinden öğrenilir.

Bi Şehid Ahmed Arvasi diye birini tutturmuşsun. Her tartışmaya bu adamdan örnekler yazıyon. İslamiyetin bu adamdan öğrendim , ülkücülüğü de bundan öğrendin kim la bu ? :)

Senin gibi çatlak zurnalara ülkücülüğü kullanmalarına müsade etmem! Sen arapsın öyle kalacaksın! Hadi arrrrrraapppp yallah . Senin neyine ülkücülük.
Örnekler verdiğim sözler örnek aldığını iddia ettiğn türkeşden ! Boşuna demiyoruz Mhpli gençler sloğan milliyetçisi . Ocakda birkaç tane kelime duymuşlar sabah akşam aynı şeyi tekrarlıyorlar ! Dokuz ışık diye yırtındığın türkeşin sözlerini seyyid ahmed arvasi hocanın sözleri zannedecek kadar türkeşe uzak birisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri