Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biri beni silksin seni herkes silksin :sleep
[YOUTUBE]mvLsyuRsi5U[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]eQ3l8x9AM-0[/YOUTUBE]
Bir ülkücü moderatör yok !Beni yapın
Açarsam son açışım olabilir, ben senin hayal gücüne güveniyorum doğru yolu bulursun sen.Hahahah saksıya fesleğen gibi oturturum ne demek yani acarmisin keita![]()
Dokuz ışıkdan anlamam Türk efendi Seyyid ahmed arvasi hocadan anlarım . Mhpye oy veriyoruz diye her dediklerini dini emir gibi desteklemem ! Ölçüm islamdır !Dokuz ışık dinime uyuyorsa desteklerim!Sen ilmihal okumaktan hangi ara fırsat bulupta ülkücü oldun ?![]()
Hele 9 ışığı say bakalım.
Sen ilmihal okumaktan hangi ara fırsat bulupta ülkücü oldun ?![]()
Siz daha savunduğunuz adamların fikirlerinden bile uzaksınız !Mhpli gençlerin çoğu böyle Bak islamiyet hakkında neler söylüyor , Bu sözlere uymaya çalışıyor musunuz ! Yoksa dostlar işde görsün mantığıyla hareket mi ediyorsunuz?Sen ilmihal okumaktan hangi ara fırsat bulupta ülkücü oldun ?![]()
Örnekler verdiğim sözler örnek aldığını iddia ettiğn türkeşden ! Boşuna demiyoruz Mhpli gençler sloğan milliyetçisi . Ocakda birkaç tane kelime duymuşlar sabah akşam aynı şeyi tekrarlıyorlar ! Dokuz ışık diye yırtındığın türkeşin sözlerini seyyid ahmed arvasi hocanın sözleri zannedecek kadar türkeşe uzak birisinteksas tombis
Ergen kızlar gibi arka arkaya mesaj gönderme. Ne yazacaksan hepsi bir kerede yaz.
"9ışıktan ben anlamam" mesajını okuduktan sonra seni adam yerine koyup uzun uzadıya yazmamaya karar verdim.
9 ışık bilmeyen ülkücü değil ülkücülükten geçinen soytarılardır. Sende o soytarılardan birisin.
Ülkücülük bu davanın kurucusu Başbuğ Türkeşten ve onun koyduğu 9 ışık doktorinden öğrenilir.
Bi Şehid Ahmed Arvasi diye birini tutturmuşsun. Her tartışmaya bu adamdan örnekler yazıyon. İslamiyetin bu adamdan öğrendim , ülkücülüğü de bundan öğrendin kim la bu ?![]()
Senin gibi çatlak zurnalara ülkücülüğü kullanmalarına müsade etmem! Sen arapsın öyle kalacaksın! Hadi arrrrrraapppp yallah . Senin neyine ülkücülük.