Ateist Moderatör.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatörler ateist olsun gönül rahatlığıyla konularını herkes paylaşsın yasakçı zihniyet köşeye çekilsin ben ateist değilim lakin adamlar daha anlayışlı mütevazi

Sen ne oldugunu biliyor musun ki :gamer:

selam beni de mod yapmak isterseniz müsait değilim ama şartları karşılıyorum. :cici:

Kişilerin ateist, deist, nihilist ya da dindar, İnancı ne olursa olsun saygı çerçevesinde açılan her konuya özgürlük adı altında kısıtlama olmaz ancak kişilerin üyelerin sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle forumdaki üyelerim huzuru ve sükunetini bozma açısından açık ve yakın bir sorunun ortaya çıkması halinde müdahale etme durumu söz konusudur. Eğer buna özgürlüğü kısıtlama diyorsanız ilk önce kendinizi sorgulatabilirsiniz çünkü bildiğim kadarıyla No Pasaran ateist ve senin konularına en gerekli yerde ve zamanda müdahale eden de kendisidir.

Moderatör buldun da ateisti eksikti bir. :hö:

Ah lawyer ya ciddiye alip ne guzek cevap vermis. Keske anlayabilse :cici:

Ateist forumlarına git. Kimse konunu silmez orada xd

Kişilerin ateist, deist, nihilist ya da dindar, İnancı ne olursa olsun saygı çerçevesinde açılan her konuya özgürlük adı altında kısıtlama olmaz ancak kişilerin üyelerin sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle forumdaki üyelerim huzuru ve sükunetini bozma açısından açık ve yakın bir sorunun ortaya çıkması halinde müdahale etme durumu söz konusudur. Eğer buna özgürlüğü kısıtlama diyorsanız ilk önce kendinizi sorgulatabilirsiniz çünkü bildiğim kadarıyla No Pasaran ateist ve senin konularına en gerekli yerde ve zamanda müdahale eden de kendisidir.

Kimseye hakaret yada küfür etmiyoruz no paşaran başkaların gönlü olsun diye kaldırıyor ateistleri ele alan konular açıldığında kimse saygıdan filan bahsetmiyor istediği her konuyu açabiliyor ama konu islam oldu mu siliniyor kimse tartışmak istemiyor bile susturmaya çalışıyorlar

şöyle bir nightblue ve yabani kapışması harika olmaz mıydı ya :malumat:

.

b3d43f1f9b182f2288dc310a27d95819.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belli bir IQ düzeyinin üzerinde olanlar konu açabilsin bence, daha mantıklı. :hıı:

Daha anlayışlı olur, fakat bilirsin ki insanların dili, dini, rengi fark etmeksizin birer menfaatleri vardır... ve bunlar devreye girince adalet zor. Önemli olan adalet. O da yok zaten.

İnançları tartışmak neden sorun oluyor ben sorguluyorum bana gerçeğini doğrusunu anlatan yok sürekli engel olan var bugüne kadar açtığım dini konulardan kimseden cevabını almadım aşağalama hakaretten başka

Yabani senin bir şeyi tartıştığın yok önce bunu bi geç, içinde dinlere ve müslümanlara karşı bir kin var ve bu kini kusuyorsun.
Bir çok kez seninle bu konuları tartışan insanlar oldu hepsinde zırvaladın, işine gelmeyenlere cevap vermedin, diğerlerine işine geldiği gibi cevaplar verdin ve hala açtığın konularda önünün kesildiğini düşünüyorsan milyon tane ateist forumu illa ki var gidip orada sabaha kadar tartışabilir, sorgulayabilir hatta canın istediğinde istediğin gibi hakaret edebilirsin sanmıyorum kimsenin gelip sana mani olacağına.

Bu şarkıyı dinle yabani;
[YOUTUBE]_pvZfUEXbs4[/YOUTUBE]

Edit: Ayrıca dini (islamı) biraz bilirim. Sormak istediğin olursa tüm samimiyetimle cevaplarım. :)

Bu şarkıyı dinle yabani;
[YOUTUBE]_pvZfUEXbs4[/YOUTUBE]

Edit: Ayrıca dini (islamı) biraz bilirim. Sormak istediğin olursa tüm samimiyetimle cevaplarım. :)

Yakında çok özel bir konuyla düşüncelerinizi beklerim çok tehlikeli bir konu olacak ama kafalarına bir şüphe girsin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri