Ateist Bir Sevdiğiniz Olsa Ne Yapardınız. ?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Hristiyan sevdik , ateiste severiz nolmuş

Evet hizmetlilerimizde striprizcilerimiz, istediğimiz gibi tasarlayabiliyoruz demi :)
Okuma yazma iyi seviyede düşünme konusunda biraz egsersize ihtiyacımız var :D
MEÂRİC-30:Ancak eşleri, yahut sahip oldukları cariyeleri başka. Çünkü onlar (eşleri ve cariyeleri ile olan ilişkileri konusunda) kınanmazlar. Meal: Diyanet İşleri

MEÂRİC-30:Ancak eşleri, yahut sahip oldukları cariyeleri başka. Çünkü onlar (eşleri ve cariyeleri ile olan ilişkileri konusunda) kınanmazlar. Meal: Diyanet İşleri

Cariyelerle ilişki şartları konusunda da ayet araştırabilirsin

Zaten bugüne dek ateist bir sevgilim olmadı. Ya inançlı oldular yada ne olduklarını kendileri de bilemediler. Hayatım boyunca inancı kendime sorun etmedim. Hiçbir kız arkadaşıma da inancı yada inançsızlığım üzerinden goygoy yapmadım. Sadece benim gözümde sığ biri olmasın, yeterli.

O bana neden ateist olduğunu anlatır bende ona neden inandığımı.
İkimizde birbirimize saygı duyarsak no problem.

Cariyelerle ilişki şartları konusunda da ayet araştırabilirsin
Ayeti gönderme amacım, Cariyelerle ilişki OLMADIĞI konusundaki yanılgıyı kırmaktı. Çünkü Anubis'e "Cariyeler de striptizci zaten." diyerek bir ilişki olmadığını ima etmiştin. Ona ithafen göndermiştim.

Sen de savunmanı "Cariye ile ilişki şartlarını araştır" şeklinde yaparak, bana "Cariyelerle ilişkinin olduğunu anlatma çabam" konusunda yardımcı oldun, ve Cariyelerle ilişki OLMADIĞI yanılgısını kırmama yardımcı oldun.

Teşekkür ederim.

kahvaltı yaparız
belki ona şiir bile okurum
gülmezsem tabi

Araya bu işler sokulacaksa sevgili olunmaz, sevgili olunursa araya bu işler sokulmaz.

Gönül bu otada konar gülede.

O beni hiç sevmedi Tanrı olsam ateist olurdu.. ya kafir derdim imana gel aşk meşk boş

Nerde o günler. Umarım bir gün olur. :rolleyes:

images

Geri