Atatürk'ün Kendisi Hakkında Söylediği Samimi Sözler

Konu sahibi son olarak 2427 gün önce görüldü

Benim tartışmalarım da ilk yaptığım saygı ve edeptir.
Ama bu ülkede bulunan herkes Mustafa Kemal'i sevmeyebilir ama saygı duymak zorundadır.
Biraz sakinleşmen gerekiyor

Valla etrafında olabilecek en sakin adamımdır ben. :)
Mustafa Kema Atatürl'e hakaret görürsem anında silerim, o konuda da sıkıntı olmaz.
Ama işte, yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışmanın da bir faydası yok.

Neyse çok sıkmayın canınızı. 9 Ekim'de kahvaltıya gelin de sohbet edelim. XasthuR da gelsin.

Mustafa Kema Atatürl'e hakaret görürsem anında silerim, o konuda da sıkıntı olmaz.

Neyse çok sıkmayın canınızı. 9 Ekim'de kahvaltıya gelin de sohbet edelim. XasthuR da gelsin.

Etrafımda olabilir ama benim dahil olduğum sakinlik listesinde maalesef ikinci olabilirsin.

Kahvaltı konusunu müsait bir anda tekrar konuşalım.

Bizantizm'e kayış var.

"Atatürk" adını görünce hemen koşmaya başlıyo kurs talebeleri. Acaba nasıl laf sokarım diye. Yazık direkt de yazamıyolar nefretlerini. Kıvranıp duruyolar. Okul askerlik yılları çok mu travmatik geçti? O inkılap derslerinde falan ulu önderin eşsizliği anlatılırken ne yapıyordunuz? Sıraları mı yumrukladınız? Gazetede resmini falan görünce kalemle gözünü oymayı deneyeniniz bile olmuştur eminim. Kardeşlerim. Mustafa kemalle savaşmayın. Laiklikle savaşmayın. Kazanamazsınız.

"Atatürk" adını görünce hemen koşmaya başlıyo kurs talebeleri. Acaba nasıl laf sokarım diye. Yazık direkt de yazamıyolar nefretlerini. Kıvranıp duruyolar. Okul askerlik yılları çok mu travmatik geçti? O inkılap derslerinde falan ulu önderin eşsizliği anlatılırken ne yapıyordunuz? Sıraları mı yumrukladınız? Gazetede resmini falan görünce kalemle gözünü oymayı deneyeniniz bile olmuştur eminim. Kardeşlerim. Mustafa kemalle savaşmayın. Laiklikle savaşmayın. Kazanamazsınız.
Elden gitmiş Laiklikle ne diye savaşalım. Size anlatmak için çabalıyoruz, çünkü elden giden laikliğe sıkı sıkıya yapışmışsınız.

"Yolunuza devam ediniz, ilahlarınızı bırakmayınız. Şüphesiz bizden istenen de budur." (Sad / 6.ayet)

Geri