Atatürk'ün giyim kuşam anlayışı

Konu sahibi son olarak 3303 gün önce görüldü

Öyleyse şunu sana net söyleyebilirim ki Qasem ile tartışmanızdan bir şey kapamamışsın.
Lütfen bir konu tartışırken, bu tarz küçük düşürücü cümleler kurmaktan vazgeç. Zorunlu olduğun için değil, gelişimine katkı sağlayacağı için. Çünkü stilini çözdüm ve gerçekten konuyu tartışmak yerine insanları hedef alıyorsun. Konuya odaklan artık. Sana hakaret edenlere, senin tavrın çok ta farklı değil. Sadece hakaret kelimeleri kullanmadan yapıyorsun bunu. Biz buna kurnazlık diyoruz.

Ortada bir hakaret varsa da, raporla düzenlensin. Ama en azından direkt hakaret görüyorsan mutlu olmalısın. Bİr de alttan alttan laf sokanlar var ki onlar daha tehlikeli.

Sen beni Qasem'e sor. O nasıl birisi olduğumu sana söyler.

Ben tartışmalarımda hatta özel mesajlarım da bile üslubuma dikkat ederek yazarım.
Kimseye hakaret etmem ama insanlar nedense bana ya da başkalarına hakaret etme hakkını kendilerinde buluyor.

Ben fikrimi hakaret etmeden savunabiliyorum bunu diğerleri de yapabilir.

Beni şuna sor beni eskiler tanır gibi sokak jargonuna aldırış etmiyorum seninde etmemeni tavsiye ediyorum.

Senden ricam eğer konu hakkında bir fikrin varsa tartışalım aksi halde tavırlarımı sorgulama.

Ben tartışmalarımda hatta özel mesajlarım da bile üslubuma dikkat ederek yazarım.
Kimseye hakaret etmem ama insanlar nedense bana ya da başkalarına hakaret etme hakkını kendilerinde buluyor.

Ben fikrimi hakaret etmeden savunabiliyorum bunu diğerleri de yapabilir.

Beni şuna sor beni eskiler tanır gibi sokak jargonuna aldırış etmiyorum seninde etmemeni tavsiye ediyorum.

Senden ricam eğer konu hakkında bir fikrin varsa tartışalım aksi halde tavırlarımı sorgulama.

İşte bak bunu yapıyorsun.
Ortaya bir laf atıyorsun ve ben bu konuyla ilgili yazdığım zaman da "Ben böyle bir şey yapmıyorum" diyorsun.

Kusura bakma ama yemiyoruz artık.

Kısacası, seninle tartışmaya girecek arkadaşlara duyurumdur:
Eğer sen birine "Şöylesin, şunu böyle yapıyorsun." diyorsan aynısını aslında sen yapıyorsun demektir.

Konuyla ilgili bir fikrim yok. Konun da silinmesini umuyorum, yönetim onayı bekleniyor. Zaten saçma sapan açılan bir konu.

Onun dışında, senin hakaretvari sözlerini söyleyecek bir şey bulamadığında her defasında söylediğini görünce dayanamadım. Bir de kelime kelimesine aynı şeyleri yazıyorsun. Yok "Senin bilgi parçacığın yok.",yok "Bilgili değilsin." geç bunları kardeşim konuya bak.

Kendini geliştirmeni tavsiye ederim.

İşte bak bunu yapıyorsun.
Ortaya bir laf atıyorsun ve ben bu konuyla ilgili yazdığım zaman da "Ben böyle bir şey yapmıyorum" diyorsun.

Kusura bakma ama yemiyoruz artık.

Kısacası, seninle tartışmaya girecek arkadaşlara duyurumdur:
Eğer sen birine "Şöylesin, şunu böyle yapıyorsun." diyorsan aynısını aslında sen yapıyorsun demektir.

Konuyla ilgili bir fikrim yok. Konun da silinmesini umuyorum, yönetim onayı bekleniyor. Zaten saçma sapan açılan bir konu.

Onun dışında, senin hakaretvari sözlerini söyleyecek bir şey bulamadığında her defasında söylediğini görünce dayanamadım. Bir de kelime kelimesine aynı şeyleri yazıyorsun. Yok "Senin bilgi parçacığın yok.",yok "Bilgili değilsin." geç bunları kardeşim konuya bak.

Kendini geliştirmeni tavsiye ederim.

Çarşaf hakkında bilgi verdim arkadaş konuyu tartışmaya döktü.
Bahsettiğin alttan laf sokma çabasına verdiğim cevaplar az bile ancak ben hakaret etmeyip bilmediğini, bilmiyorsa bilgisiz olduğunu söylüyorum.

Kitap okumadığım bir günüm yoktur ama sizin gibi arkadaşların arama motorundan kopyala yapıştır yapanların bana "git araştır, bilmiyorsan öğren" gibi cümeleler kullanması çok acıklı bir durum.

Çarşaf hakkında bilgi verdim arkadaş konuyu tartışmaya döktü.
Bahsettiğin alttan laf sokma çabasına verdiğim cevaplar az bile ancak ben hakaret etmeyip bilmediğini, bilmiyorsa bilgisiz olduğunu söylüyorum.

Kitap okumadığım bir günüm yoktur ama sizin gibi arkadaşların arama motorundan kopyala yapıştır yapanların bana "git araştır, bilmiyorsan öğren" gibi cümeleler kullanması çok acıklı bir durum.

Birincisi kitap okumakla adam olunmuyor.
İkincisi kimin o bilgiyi nereden aldığını, nereden edindiğini bilmeden "arama motorundan kopyala yapıştır yapanların bana git araştır, bilmiyorsan öğren gibi cümeleler kullanmasın." demen de bir küçük düşürme ve bilinçsizliktir. Senin arama motorundan aldı dediğin bilgiyi okuduğu bir kitaptan almış olabilme ihtimali hiç aklına bile gelmiyor.

Kitap okuyarak mı müneccim oldun?

Bunu söyledin de bahsettiğin kişiden ne farkın kaldı peki?

Birincisi kitap okumakla adam olunmuyor.
İkincisi kimin o bilgiyi nereden aldığını, nereden edindiğini bilmeden "arama motorundan kopyala yapıştır yapanların bana git araştır, bilmiyorsan öğren gibi cümeleler kullanmasın." demen de bir küçük düşürme ve bilinçsizliktir. Senin arama motorundan aldı dediğin bilgiyi okuduğu bir kitaptan almış olabilme ihtimali hiç aklına bile gelmiyor.

Kitap okuyarak mı müneccim oldun?

Bunu söyledin de bahsettiğin kişiden ne farkın kaldı peki?

Mesajımı anlamamışsın, ben kopyala yapıştır yapanların bana "git araştır" demesinden şikayetçiyim.

Okuyan insan önce karşısında ki insana saygı duymayı bilir.
Bak ben kimseye hakaret etmiyorum konunun başında çarşaf nedir onu anlattım, arkadaş bana saldırmayı seçti. Sen ise tüm yaptıklarını görmezden gelip benim git araştır dememe içerlemişsin.

Haklısın okumakla adam olunmuyor, adam olmanın ilk şartı ise karakter ve saygıdır. Bak ben kimseye "adam olun, aile terbiyesi al" demiyorum, sadece okuyun öyle tartışalım diyorum. Kimin adam olduğunu, kimin bilinçsiz olduğunu da insanlar eminim anlamıştır.

Sana da söylüyorum; varsa konu hakkında bir görüşün tartışalım yoksa mesajımdan alıntı yapıp uzatmamanı rica ediyorum.

Yahu sen hala "Okuyun, tartışalım." diyorsun. Ben de "Adamın okuduklarına göre tartışmadığını nereden biliyorsun?" diye soruyorum. O da senin okumadığını ve bilmediğini düşünüyor.

Bunları ona söylerken aslında onun aynası olduğunu farkında değilsin.

Neyse üstad. Sen de herkes gibisin ama yine de hatrın için http://www.forumsal.net/ayin-enleri/618804-agustos-2016-enleri.html'nde senin için Ayın En Bilgili kategorisi açtırıp, orada seçilmen için kampanya başlatacağım.

Belki o zaman egon son demine gelir de aynı tavırlarına devam etmezsin.

Haydi iyi forumlar.

Yahu sen hala "Okuyun, tartışalım." diyorsun. Ben de "Adamın okuduklarına göre tartışmadığını nereden biliyorsun?" diye soruyorum. O da senin okumadığını ve bilmediğini düşünüyor.

Bunları ona söylerken aslında onun aynası olduğunu farkında değilsin.

Neyse üstad. Sen de herkes gibisin ama yine de hatrın için http://www.forumsal.net/ayin-enleri/618804-agustos-2016-enleri.html'nde senin için Ayın En Bilgili kategorisi açtırıp, orada seçilmen için kampanya başlatacağım.

Belki o zaman egon son demine gelir de aynı tavırlarına devam etmezsin.

Haydi iyi forumlar.

Forumda tartışalım kelimesinden daha mantıklı ne olabilir ?
Atladığın nokta arkadaş bilgi aktarmayıp saldırıyor bende okumasını ve oyle tartımasını söylüyorum.
Bunda hakaret görüyorsan o senin problemin, ben yazdıklarımdan sorumluyum anladıklarından değil.

Ayrıca ayın Enleri konusunda lütfen abartma, sadece insanları bilgilendirmeyi ve eğitmeyi kendine görev bilmiş birisiyim, çaban için teşekkür ederim.

kaleci kurtua ile ilgili bi espri geldi aklıma ama söylemicem. çatlayın.

Subaylara Chanel'den üniforma diktiren bir insanın giyim kuşam anlayışını tartışmayalım bence.

Geri