Xerath
Gümüş Üye
Öyleyse şunu sana net söyleyebilirim ki Qasem ile tartışmanızdan bir şey kapamamışsın.
Lütfen bir konu tartışırken, bu tarz küçük düşürücü cümleler kurmaktan vazgeç. Zorunlu olduğun için değil, gelişimine katkı sağlayacağı için. Çünkü stilini çözdüm ve gerçekten konuyu tartışmak yerine insanları hedef alıyorsun. Konuya odaklan artık. Sana hakaret edenlere, senin tavrın çok ta farklı değil. Sadece hakaret kelimeleri kullanmadan yapıyorsun bunu. Biz buna kurnazlık diyoruz.
Ortada bir hakaret varsa da, raporla düzenlensin. Ama en azından direkt hakaret görüyorsan mutlu olmalısın. Bİr de alttan alttan laf sokanlar var ki onlar daha tehlikeli.
Sen beni Qasem'e sor. O nasıl birisi olduğumu sana söyler.
Ben tartışmalarımda hatta özel mesajlarım da bile üslubuma dikkat ederek yazarım.
Kimseye hakaret etmem ama insanlar nedense bana ya da başkalarına hakaret etme hakkını kendilerinde buluyor.
Ben fikrimi hakaret etmeden savunabiliyorum bunu diğerleri de yapabilir.
Beni şuna sor beni eskiler tanır gibi sokak jargonuna aldırış etmiyorum seninde etmemeni tavsiye ediyorum.
Senden ricam eğer konu hakkında bir fikrin varsa tartışalım aksi halde tavırlarımı sorgulama.