[YOUTUBE]8txQolvdRlw[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2016
hoşgeldin
Atatürk'ü suçlayan kesimlerin ben zaten amaçlarını anlamıyorum bir insan ülke kurucusuna bu kadar kötü bakmaz hiç bir ülke de böyle bir şey yoktur.
Kimisi dinini, kimisi içtiği içkiyi, kimisi sigarasını yargılıyor.
o zamanın şartlarında adam gibi düşünen nadir insanlardan biri olan Ata'mızın ülke refahı için yaptıkları kimsenin umrunda değil.
Hocamız derdi, anlamıyorsanız o kalın kafanıza girene kadar anlatıcam tenefüs filan unutun.
Bırakın sene 2016 yı sene 2040 bile olsa yine paylaşırım
Atatürkün dua ederken fotografı yok diyor müslüman değilmiş
La kızım senin facebook'ta boy boy secde ederken resimlerinmi varda o zaman kendine müslümanım diyorsun demek istediğim çok kişi oldu,
Kısacası, Atatürk demek bağımsızlık demek hürriyet demek. Bağımsızlığımızı hürriyetimizi kimse elimizden alamaz.
Atatürke kafir demek kimsenin haddine değil son anını kimse bilemez ama bencede müslüman değildi.
yok ondan demiyorum yani bunların hala tartışılması bile anlamsız geliyor bana yani Atatürk Müslüman değil sigara içiyormuş içki içmekten ölmüş alkolikmiş Din üzerine tartışmalar kim dindar kim değil Atatürk haindi değildi yani birbirine zıt kesimlerin hep bunu tartışmaları sürekli bana acı bir durum gibi geliyor iyi etmişsin paylaşmışsın asla sözüm yok sadece artık bu tartışmaların bitip bizi ileriye götürecek planları tartışmak gerektiğini savunuyorum sadece bu zıtlıkların bitmesini istiyorum saygılar..
@ForseTi bu konuda haklısın abi biliyorsun düşüncelerin benim için önemli ama hala bu adamın alkolüne sigarasına içkisine takan var.
Kimse ülkesinde tecavüz oranına çocuk evlilik oranına bakmıyor.
Cinayetlere yaşanan en garibinden en ahlaksız olayları bakmıyor.
Benimde anlatmak istediğim bu abi.