Atatürk'e Müslüman Değil! diyen insanlara izletin Erdoğan Atatürkün Telgrafını Okuyor

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Müslüman olamayacak kadar akıllı bir adamdı o

Atatürk'ü suçlayan kesimlerin ben zaten amaçlarını anlamıyorum bir insan ülke kurucusuna bu kadar kötü bakmaz hiç bir ülke de böyle bir şey yoktur.
Kimisi dinini, kimisi içtiği içkiyi, kimisi sigarasını yargılıyor.
o zamanın şartlarında adam gibi düşünen nadir insanlardan biri olan Ata'mızın ülke refahı için yaptıkları kimsenin umrunda değil.

Atatürk'ü suçlayan kesimlerin ben zaten amaçlarını anlamıyorum bir insan ülke kurucusuna bu kadar kötü bakmaz hiç bir ülke de böyle bir şey yoktur.
Kimisi dinini, kimisi içtiği içkiyi, kimisi sigarasını yargılıyor.
o zamanın şartlarında adam gibi düşünen nadir insanlardan biri olan Ata'mızın ülke refahı için yaptıkları kimsenin umrunda değil.

Şimdi olay şu.onu sevmeyenler ülkenin kurucusu olarak görmüyor.osmanlının yıkıcısı olarak söruyor.osmalı demek hilafet demek bu davarlar için.osmanlık öncesi kırk tane Türk devletini de hiç dikkate almaz lafını etmezler.bunların derdi yurdu din.ülkede hastane sayısının 1000 katı cami, imam ihtiyacını 10.000 katı imam hatipli var..ezan sesi 200 desibel..türbanla genelkurmaya bile giriyorlar.hala dinini yaşayamıyormuş davar.ne istiyo biliyo musun? Etrafında kendisinden daha mutlu insan görmeye dayanamıyor.o ramazanda susuzluktan geberirken sen kana kana kola içiyorsun ya.deli oluyo.kendisini aptal hissediyo.sen de içme istiyo.kendisi bok çokurunda ya, den de o çukurda ol istiyo.ataturk allerjisi bu nedenle bu çomarların.ağa babaları bile adını ağzına alamayacak kadar korkuyorlar aslında Atatürk'ten de duşuncelerinden de laiklerden de..

Hocamız derdi, anlamıyorsanız o kalın kafanıza girene kadar anlatıcam tenefüs filan unutun.

Bırakın sene 2016 yı sene 2040 bile olsa yine paylaşırım :)

Atatürkün dua ederken fotografı yok diyor müslüman değilmiş

La kızım senin facebook'ta boy boy secde ederken resimlerinmi varda o zaman kendine müslümanım diyorsun demek istediğim çok kişi oldu,

Kısacası, Atatürk demek bağımsızlık demek hürriyet demek. Bağımsızlığımızı hürriyetimizi kimse elimizden alamaz.

Aynen öyle her sene her sene bunlar paylaşılacak paylaşılması lazım sonra biz dinsiz oluyoruz.
Onlar müslüman oluyor.

Bu adamın laiklik anlayışı kadar güzel ve mantıklı bir anlayış yok.
En doğrusu da budur geçin artık bu dinci tavırları.

10kasim.jpg

Hocamız derdi, anlamıyorsanız o kalın kafanıza girene kadar anlatıcam tenefüs filan unutun.

Bırakın sene 2016 yı sene 2040 bile olsa yine paylaşırım :)

Atatürkün dua ederken fotografı yok diyor müslüman değilmiş

La kızım senin facebook'ta boy boy secde ederken resimlerinmi varda o zaman kendine müslümanım diyorsun demek istediğim çok kişi oldu,

Kısacası, Atatürk demek bağımsızlık demek hürriyet demek. Bağımsızlığımızı hürriyetimizi kimse elimizden alamaz.

yok ondan demiyorum yani bunların hala tartışılması bile anlamsız geliyor bana yani Atatürk Müslüman değil sigara içiyormuş içki içmekten ölmüş alkolikmiş Din üzerine tartışmalar kim dindar kim değil Atatürk haindi değildi yani birbirine zıt kesimlerin hep bunu tartışmaları sürekli bana acı bir durum gibi geliyor iyi etmişsin paylaşmışsın asla sözüm yok sadece artık bu tartışmaların bitip bizi ileriye götürecek planları tartışmak gerektiğini savunuyorum sadece bu zıtlıkların bitmesini istiyorum saygılar..

Atatürke kafir demek kimsenin haddine değil son anını kimse bilemez ama bencede müslüman değildi.

Alkol yönünden izindeyim Ata'mızın.

Atatürke kafir demek kimsenin haddine değil son anını kimse bilemez ama bencede müslüman değildi.

Dinine takılmaması gereken bir lider askeri zekasından ve siyasi zekasından pay çıkarılması gereken bir lider devletçilik ve cumhuriyetçilik anlayışından pay çıkarılması gereken bir lider abi.

yok ondan demiyorum yani bunların hala tartışılması bile anlamsız geliyor bana yani Atatürk Müslüman değil sigara içiyormuş içki içmekten ölmüş alkolikmiş Din üzerine tartışmalar kim dindar kim değil Atatürk haindi değildi yani birbirine zıt kesimlerin hep bunu tartışmaları sürekli bana acı bir durum gibi geliyor iyi etmişsin paylaşmışsın asla sözüm yok sadece artık bu tartışmaların bitip bizi ileriye götürecek planları tartışmak gerektiğini savunuyorum sadece bu zıtlıkların bitmesini istiyorum saygılar..

ForseTi bu konuda haklısın abi biliyorsun düşüncelerin benim için önemli ama hala bu adamın alkolüne sigarasına içkisine takan var.
Kimse ülkesinde tecavüz oranına çocuk evlilik oranına bakmıyor.
Cinayetlere yaşanan en garibinden en ahlaksız olayları bakmıyor.
Benimde anlatmak istediğim bu abi.

Dini açıdan yargılamak kimsenin haddi değil.Eğer öyleyse en mükemmel müslüman,eğer öyle değilse,müslüman diye geçinenleri kendinden utandıracak kadar ateist ya da her ne şekilde adlandırıyorsanız.
Büyüklüğü hazmetmek zordur küçük insanlara.
Videonun da hepsini dinleyemedim zaten,atıp tutmuş olduğunu düşünüyorum,yanılıyor da olabilirim.
Adam bir ''Atatürk'' diyemedi yahu yıllardır.

@ForseTi bu konuda haklısın abi biliyorsun düşüncelerin benim için önemli ama hala bu adamın alkolüne sigarasına içkisine takan var.
Kimse ülkesinde tecavüz oranına çocuk evlilik oranına bakmıyor.
Cinayetlere yaşanan en garibinden en ahlaksız olayları bakmıyor.
Benimde anlatmak istediğim bu abi.

geçmiştekileri elbet unutacak değiliz ama artık bir şeyleri tamir etmeliyiz sosyal sorunları çözmeliyiz bunları tartışmalıyız refah için tartışmalar sağlamalıyız Osmanlıda da böyle yanlışlar yapıldı kişiler tartışıldı ve gerilemelerin yolları saçma meşguliyetler ile geldi bunlar hep gelişim çabalarının önünü kesecektir bunları aşmalıyız artık diye düşünüyorum

mesela ben istiyorum ki dininde rahat yaşandığı istenildiği gibi yaşandığı ve bir o kadarda bilim ile de gelecek halkın refahı için sistemler ayarlamaya çalışılacak bir düzen istiyorum geçmişi tartışmaktan yoruldum şahsen ve bunlar bizi hep bir kaos ortamına sokuyor taraflı yapıyor gözümüzün bir tarafını kör ediyor yanlışmıyım

İyi de adam alkolik falan değil.ulan o kalın kafanız almıyor tabi.adamın 10 senelik icraatı var.sıfırdan ülke yaratmış adam.hangi alkolik bunu yapar.sirozdan falan ölmediğini, zehirlendiğini ve öldürüldüğünü siz de biliyorsunuz ama işinize gelmiyor.aga adam içiyormuş eyvallah.ama sen kadar ben kadar. Bitmeyecez lan.bak hem vallahi hem billahi hem tillahi.siz de padişahınız da diz çöküp aman dileyeceksiniz

Bak sizler hepiniz iyi insanlarsınız. Ama çok romantiksiniz.adam yazmış "din de yaşansın bilim de olsun" iyi de bu dediğin sekuler sistemlerde olur..bizde ise yapılmak istenen götümuzu bile islama göre sildiğimiz bir sistem.işin ilginci bunlar ehlibeyt islamına yada kurana da uygun hareket etmiyorlar..

Alkolik değil yahu fakat kanimca müslümanda değil

Geri