At alırken nelere dikkat etmeliyiz ?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

agdasgjdas mk bi keresinde çocuğun birinden +9 item alıcam. Parayı zar zor toplamışım. koydu ticarete. Kontrol ettim +9. Bende parayı koydum. Sonra bu ticareti kapattı. Dedi ki pardon yanlışlıkla kapattım. Sonra tekrar açtı aynı itemi koydu. Ama bu sefer +0 koymuş pç. Bende kontrol etmedim tabii. Dolandırdı beni :D Bak yine aklıma geldi :D

bi keresinde çocuğun birine +0 item satacam. bekle parayı toparlayacam dedi tamam dedim. neyse geldi gardide buluştuk. baktı tamam +9 dedi. parayı koydu kontrol ettim para tamamdı. sonra ticareti kapattım dedim dur kazıklayayım. mesaj attı hemen noldu dedi. dedim elim esc ye çarptı pardon. inandı keriz. sonra bu sefer +0 itemi koydum o da parayı tam koydu. hemen kabul etti. bende parayı alıp yan çara aktardım.

bu da böyle bi anımdır :T:

bi keresinde çocuğun birine +0 item satacam. bekle parayı toparlayacam dedi tamam dedim. neyse geldi gardide buluştuk. baktı tamam +9 dedi. parayı koydu kontrol ettim para tamamdı. sonra ticareti kapattım dedim dur kazıklayayım. mesaj attı hemen noldu dedi. dedim elim esc ye çarptı pardon. inandı keriz. sonra bu sefer +0 itemi koydum o da parayı tam koydu. hemen kabul etti. bende parayı alıp yan çara aktardım.

bu da böyle bi anımdır :T:

akjhkasf berber hikayesine döndü mk. Ama olm çok sinirlenip küfür etmiştim ya. Ama çocuğa söylediğim tek kelime ''kardeşim para mı geri verir misin?'' oldu. Sadece güldü pç :D

iyi güldüm :D benide knight online de keklediydiler o gündür bu gündür trade tarzı şeylerden uzak durdum :D

akjhkasf berber hikayesine döndü mk. Ama olm çok sinirlenip küfür etmiştim ya. Ama çocuğa söylediğim tek kelime ''kardeşim para mı geri verir misin?'' oldu. Sadece güldü pç :D

meka berberini vurmazsam adam değilim adfsşlgrtmhöyrjutk
:D:D:D

ben kazıklanmadım da bi kere dolunayı düşürmüşüm görmemişim birisi geldi aldı :s:

At dedinizde şahsıma ait iki tane At'ım aklima geldi

Torbacımızı tebrik etmeye dikkat etmeliyiz at alırken..

ben şeker kullanmıyorum demesine dikkat ederim...

Bi atım kusur kalmıştı ./

haydarcan manalı bakmıyor
bugün arabanın altında oturmuş
şöyle bi kafasını uzattı
naber dedim
bildiğin normal baktı
az baktı zaten

Başlık altındaki yorumların yarısı boş. Hortlatanları katmıyorum bile. Kaliteli bir yorum bulsam öpüp başıma koyacağım.

Geri