ZiFiR
Platin Üye
geçenlerde memleketin ortasında çingene binmiş ata anayolda koşturuyo bende alcam ne demiş atalar at avrat silah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
25 lvl olup at madalyonuyla birlikte 2. köydeki seyise gidiyosun, 30 tane yabani okçu kestikten sonra 1 gün bekleyip at çağırma kağıdını 100kya teslim alıyosun. :cici:
dın dın dırının dın dırının dın dın dırırınn.
Metin2 köpek kestiğimiz köyün müziğini mırıldandım. Siz anlamazsınız tabii. Beni bir tek metindaşım ögi anlar.
maymun zindanından madalyon ve bitki düşürüp satarak kaç tane bar yapmıştım haberin var mı :gamer:
Ooo hadi metin2'ciler toplanıyoruz başlıklı bir topik kurup topişelim. :ask
ona göre
ben ninja, bıçakçıona göre
üstümde kahraman yazdıktan sonra da gardiyanın etrafında zırhı kılıcı çıkartıp dururum öyle.
Olm ben şamandım. Şu kasılması en zor olan hani. Vs'lerde hep itilip kakılan. Ama savaşçıların, şûraların falan kasma esnasında köpek olduğu. Abi partiye alalım kutsa kutsa diye çırpındıkları.
40 lwl'dım. Bu para düpesi sonrası banlandım. Ondan sonra oyuna küstüm zaten. Evlat acısı gibi koymuştu. O kadar emek boşa gitti.
Ben de önümüzdeki ay PVP server açıyorum :cici:
oynayan kaldımı yahu metin2yi, ben botların soo'da ork kesmeye başladığı zaman bırakmıştım. :cici: