At alırken nelere dikkat etmeliyiz ?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
geçenlerde memleketin ortasında çingene binmiş ata anayolda koşturuyo bende alcam ne demiş atalar at avrat silah

25 lvl olup at madalyonuyla birlikte 2. köydeki seyise gidiyosun, 30 tane yabani okçu kestikten sonra 1 gün bekleyip at çağırma kağıdını 100kya teslim alıyosun. :cici:

25 lvl olup at madalyonuyla birlikte 2. köydeki seyise gidiyosun, 30 tane yabani okçu kestikten sonra 1 gün bekleyip at çağırma kağıdını 100kya teslim alıyosun. :cici:

dın dın dırının dın dırının dın dın dırırınn.

Metin2 köpek kestiğimiz köyün müziğini mırıldandım. Siz anlamazsınız tabii. Beni bir tek metindaşım ögi anlar.

dın dın dırının dın dırının dın dın dırırınn.

Metin2 köpek kestiğimiz köyün müziğini mırıldandım. Siz anlamazsınız tabii. Beni bir tek metindaşım ögi anlar.

maymun zindanından madalyon ve bitki düşürüp satarak kaç tane bar yapmıştım haberin var mı :gamer:

Akıl sağlığımıza

neden at alma ihtiyacı duyarız ki

ben ninja, bıçakçı :liv: ona göre
üstümde kahraman yazdıktan sonra da gardiyanın etrafında zırhı kılıcı çıkartıp dururum öyle.

Olm ben şamandım. Şu kasılması en zor olan hani. Vs'lerde hep itilip kakılan. Ama savaşçıların, şûraların falan kasma esnasında köpek olduğu. Abi partiye alalım kutsa kutsa diye çırpındıkları.

40 lwl'dım. Bu para düpesi sonrası banlandım. Ondan sonra oyuna küstüm zaten. Evlat acısı gibi koymuştu. O kadar emek boşa gitti.

Olm ben şamandım. Şu kasılması en zor olan hani. Vs'lerde hep itilip kakılan. Ama savaşçıların, şûraların falan kasma esnasında köpek olduğu. Abi partiye alalım kutsa kutsa diye çırpındıkları.

40 lwl'dım. Bu para düpesi sonrası banlandım. Ondan sonra oyuna küstüm zaten. Evlat acısı gibi koymuştu. O kadar emek boşa gitti.

benim de 80 lvl lik ninjam banlanmıştı 2008 yılında, 10 SENE BAN NEDİR ALLAHIN BELALARI. seneye açılacak sabırla bekliyorum gidip tekrar sövecem :)))))))))

Konunun adını okurken bile güldüm :D Jose bu konuda çok tecrübelidir sizi bilgilendirebilir.

warcraft dota ultima gibi oyunlar dururken metin2 oynayanlara .. :D

Hatem Gamer beyler ben GM'yim. :cici:

C26-fUfXUAQxCZg.jpg

Hatem Gamer beyler ben GM'yim. :cici:

C26-fUfXUAQxCZg.jpg

agdasgjdas mk bi keresinde çocuğun birinden +9 item alıcam. Parayı zar zor toplamışım. koydu ticarete. Kontrol ettim +9. Bende parayı koydum. Sonra bu ticareti kapattı. Dedi ki pardon yanlışlıkla kapattım. Sonra tekrar açtı aynı itemi koydu. Ama bu sefer +0 koymuş pç. Bende kontrol etmedim tabii. Dolandırdı beni :D Bak yine aklıma geldi :D

Geri