Astrolojik gündem

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
plesk sen hic yazma bu konulara daha iyi.
edit: need, sen de oyle. gereksiz kalabalik ve yorum yapmayin, hos degil.

Son düzenleme:
abd başkanı değişmiş, sarı kafa politika değiştirerek suriye bizim sorunumuz değil, akışına bırakıyoruz dahil olmuyoruz demiş.
iran, israil ile uğraşıyor, büyük bir darbe yemiş.
rusya, ukrayna ile yıllardır çatışma halinde, zor günler geçiriyor.
esad'a destek verecek kimse kalmamış. kapalı kapılar ardında masalarda al ver yapılmış.

bunları es geçip, mars'a mı yazalım bu durumu.
mars'a sorsak ben ne alaka der.

nyc bunu yazmazsam içimde kalırdı. kulaklarımı çınlatma ben de çınlatırım. :emoji_two_hearts: :*

abd başkanı değişmiş, sarı kafa politika değiştirerek suriye bizim sorunumuz değil, akışına bırakıyoruz dahil olmuyoruz demiş.
iran, israil ile uğraşıyor, büyük bir darbe yemiş.
rusya, ukrayna ile yıllardır çatışma halinde, zor günler geçiriyor.
esad'a destek verecek kimse kalmamış. kapalı kapılar ardında masalarda al ver yapılmış.

bunları es geçip, mars'a mı yazalım bu durumu.
mars'a sorsak ben ne alaka der.

nyc bunu yazmazsam içimde kalırdı. kulaklarımı çınlatma ben de çınlatırım. :emoji_two_hearts: :*
Hepsinde Mars'ın yadsinamaz bi açısı vardı işte Pleskcim.

Trump seçimi Güneş Mars kavusumunda oldu (ABD Yengeç burcu) , Rusya Mars Plüton karesinde ilk işgale başladı. Hatta bunu tartismistik senle Plüton Mars ne alaka demiştin yine.

Ben sadece altını çiziyorum.

Tabii ki tesadüf deyip geçebiliriz de, neden demeyelim?

Sen de gevşe ve öyle de.

Histerik bi sekilde sana gicik olmuyorum merak etme.

gereksiz yorumlarinizi silin bence. sinir bozucu olmaya basliyo. baska konuda devamini getirin, burada degil. ulan ben nycto'dan daha fazla rahatsiz oluyor ve sinirleniyorum. neyse umarim bunlar silinir.

kişisel bir günlük konusu değil. herhangi bir konu gibi buraya da isteyen istediğini yazabilir. tabii ki sınırlar çerçevesinde. hakaret yok bir şey yok. gereksiz yorum? kime göre neye göre. nyc'ye yıllardır takılıyorum bu konuda. yazdıklarımı ciddiye aldığını da düşünmüyorum. mesajlarıma dokunmayın.

Yoo herkes fikrini sunabilir, silmek falan ne münasebet .

Geri