Astrolojik gündem

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
muraaat, benim yükselenim balık mı kova mı anlamadım gitti
hic bir evim balıkta değil mesela
burcum, güneşim, ayım hep yengeçte
benim şu yükselen işini çözelimm .p

Balık burclarina ama özellikle Ay burcu Balık olanlara kolaylıklar diliyorum 2024'te
Satürn Balık'ta tam gez ilerlerken, 2024'ün ikinci yarısı ona Ikizlerde zararlı çalışan Jüpiter Karesi eşlik edecek. Jüpiter Sade Satinin yorucu enerjisini büyütecektir. Balık hangi evinizdeyse, özellikle bu yıl o evin konularına dikkat. Ülke gündemi açısından bu zorlu enerji ülkemizin 9. Evinde yani hukukun, adaletin evinde olacak. Üzerine daha fazla konuşmak istemem.
Hayırlısı.
Screenshot_20240111_073134_Chrome.jpg
Beni de cok etkilicek mi :(

muraaat, benim yükselenim balık mı kova mı anlamadım gitti
hic bir evim balıkta değil mesela
burcum, güneşim, ayım hep yengeçte
benim şu yükselen işini çözelimm .p

Çözelimm
Yengeçte yerlesiminin olmadi etkiyi azaltır yükselenin balıkta olsa

Bu Cuma Güneş, Balik burcundaki Fomalhaut ile etkileşime girecek.
Fomalhaut 4 kraliyet yildizindan biri olup, İslam astrolojisinde Cebrail ile ilgilidir. Manevi enerjisi, arinma , şifalanma ,huzura erme,tanrısal bağ, tanrıya yakin hissetme titresimi en güçlü yildizlardan biridir.

Bu Cuma sabahı;

Yükselen Koçlar, büyük gizli sırları, yabancı ülkeler, izole alanlar , ona zarar veren belirsiz kişiler

Yükselen Boğalar, unvanları, parasal kazançları idealleri, büyük kardeşler (abla abi)

Yükselen İkizler, kariyer hayatları, toplum önündeki rolleri

Yükselen Yengeç, babaları, gerçekleşmesi zor gibi duran arzuları,hukuki konular, yüksek eğitim, yurt dışı konulari

Yükselen Aslan Eşin parası, korkuları,miras, ölüm konuları, maruz kaldığı herhangi bir illet

Yükselen Başak Eş,partner, iş ortağı,ilişkiler

Yükselen Terazi Çalışma koşulları, ona kötülük ve hasetlik besleyenler , sağlık konuları

Yükselen Akrep Aşk, çocuklar , ilişkiler, kripto para gibi gelir kaynakları,genel şans

Yükselen Yay, Ailevi konular,gayrimenkuller taşıt,konut ,taşınma, yuva ,memleket konuları

Yükselen Oğlak Iletisim kontakları, küçük kardesler , küçük eğitimler ,ticaret, genel zihinsel yapı

Yükselen Kova, Para, yatırım, özguven ,beslenme

Yükselen Balık, Gönlünden geçen herhangi bir konu , tüm temalar dahil

İlgili temalarla ilgili bol bol dua edin,dilek dileyin, niyet edin.

Fatmagül'ün Burcu Ne?
Son derece astrolojik ve ve de Rezzan Kirazî bir dizidir, izleyin.

Burç gizliliği, burcunu paylaşmak istemeyen izleyici, gibi tutumlar şahsi meselelerdir ve herkes saygı duymalıdır.
Burcun ne? sorusu Türkiye'de nasılsın? sorusundan sonra en sık sorulan sorudur.

Mart ayında hiç mi astrolojik gündem olmadı yılanseverbey?
Konuyu ihmal etmemenizi bir forumdaşınız olarak rica ederim.

Mars retrosu'nun götürüsü acaba ne olur deyip gündemden de biraz uzak kalmisken, Suriye meselesinin tekrar hortladigini fark ettim. Dünya'nın içinden geçtiği sürece en yakışmayan Gökyüzü hareketi şüphesiz Mars retrosu olabilir fakat beni ürperten 01.01.2025 00:00 tarihindeki gökyüzü haritasi yani 2025 'in horoskobu. (2025'in doğum tarihi)
Korona zamanı Venüs retrosu ile girdiğimiz yeni yılın ekonomik sonuçları haka devam ederken bu yıla da Mars retrosu ile giriyoruz hem de tam tamina 0.0 derece Plüton'dan opposite- karşıt açısı alan bir Mars retrosu ile. Batı astrolojisinde Plüton, Mars'ın bir üst skalası olarak kabul edilir (daha güçlü ve şiddetli hali) Mars-Plüton gerilimli temalarını Dünya olarak epey bir hissedeceğiz gibi. Temaların ne olduğundan ve etkilerinden bahsetmek istemiyorum meraklisi arastirabilir.

abd başkanı değişmiş, sarı kafa politika değiştirerek suriye bizim sorunumuz değil, akışına bırakıyoruz dahil olmuyoruz demiş.
iran, israil ile uğraşıyor, büyük bir darbe yemiş.
rusya, ukrayna ile yıllardır çatışma halinde, zor günler geçiriyor.
esad'a destek verecek kimse kalmamış. kapalı kapılar ardında masalarda al ver yapılmış.

bunları es geçip, mars'a mı yazalım bu durumu.
mars'a sorsak ben ne alaka der.

nyc bunu yazmazsam içimde kalırdı. kulaklarımı çınlatma ben de çınlatırım. :emoji_two_hearts: :*

Geri