Astrolojik gündem

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Napak simdi calismayak mi Nyc?
Vermeyelim mi emek?
Benim saturn 4.evde,mars ve uranus ile kavusumda.
Ve akrep burcuna düsmüsler.
Intahar mi edyim napayim?
Yoo haril haril tutunuyoz hayata.

Ben ne zaman zengin oluyorum ya. Ona iliskin bi sey yok mu bu gezolarda.

Bir kaç gun içerisinde Mars ve Plüton 0 derece kavuşacak. Hem de Oğlak burcunda (ikisi de çok kuvvetli) -8 orb farkı ile zaten kavusumda sayılırlar bir süredir ki Rus Ukrayna savaşı da bu süreçte başladı. Pandemide de Pluto Satürn kavuşumu etkili olmuştu. Özellikle önümüzdeki bir hafta kritik. Siyasiler daha uzlaşmacı bir tavır takınmalı ve Rusya yi kesinlike kışkırtmamalı. Bu açı ölümün ötesinde yok etme enerjisi sunar. Mitolojik açıdan Ares ve Hades in işbirliğidir. Oğlak siyaset astrolojisinde ekonomiyi, üst düzey iş adamlarını devlet yetkililerini temsil eder. Ekonomi'de çeşitli yıkımlar, çeşitli üst düzey yöneticilerin istifası ve ekarde edilmesi söz konusu olabilir. Liderler öfkeden ve hırstan uzak durmaya ekstra imtina etmeli ve uzlaşma yolundan caymamalıdır.

Iki gün önceki postumuz burada da dursun

Dün de bu ikili kare yapmış.
Mars bi kaç güne Akrep burcuna geçecek.
Şasirtmayan denk gelişler.

Balık burclarina ama özellikle Ay burcu Balık olanlara kolaylıklar diliyorum 2024'te
Satürn Balık'ta tam gez ilerlerken, 2024'ün ikinci yarısı ona Ikizlerde zararlı çalışan Jüpiter Karesi eşlik edecek. Jüpiter Sade Satinin yorucu enerjisini büyütecektir. Balık hangi evinizdeyse, özellikle bu yıl o evin konularına dikkat. Ülke gündemi açısından bu zorlu enerji ülkemizin 9. Evinde yani hukukun, adaletin evinde olacak. Üzerine daha fazla konuşmak istemem.
Hayırlısı.

Balık burclarina ama özellikle Ay burcu Balık olanlara kolaylıklar diliyorum 2024'te
Satürn Balık'ta tam gez ilerlerken, 2024'ün ikinci yarısı ona Ikizlerde zararlı çalışan Jüpiter Karesi eşlik edecek. Jüpiter Sade Satinin yorucu enerjisini büyütecektir. Balık hangi evinizdeyse, özellikle bu yıl o evin konularına dikkat. Ülke gündemi açısından bu zorlu enerji ülkemizin 9. Evinde yani hukukun, adaletin evinde olacak. Üzerine daha fazla konuşmak istemem.
Hayırlısı.
Ne yani, gerçekten sırada daha kötü günler mi var……

Hayırlısı.
Of yeter..felaket haberleri almaktan kuzajam

benim de Satürnüm balıkta ve 10. evim de balık.....noluyor Murat....

Geri