Astrolojik gündem

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Bu akşam Balık dolunayı var.
Ay son derece kuvvetli olacak;Balık burcunda güçlü kabul edilir.Dahası Neptün ile kavuşacak.Anlayacağınız buram buram bir Balık enerjisi.Haritamızdaki kompozisyonuna göre değişmekle birlikte önümüzdeki bir aylık periyotta; çok yoğun duygular,zihinsel karmaşalar,halsizlik,miskinlik,uyku hali,rüyalarla gelen mesajlar,psişik algılarda-altıncı hislerde artış,şifa-şifalanma,vazgeçme-geride bırakma enerjilerinde artışlar olabilir.Duygusal kararlar almak için iyi bir süreç değildir; Ay Neptün kabuşumu mantığı baskılar,neptün aldatabilir kişiyi subjektif manipülasyona açık bir hale getirebilir.İnzivaya çekilmek,kişinin kendi kendisiyle başbaşa kalması,bireysel hobiler,ruhsal yaralarımızı anlamlandırmak ve şifalandırmak için destekleyici. Yükselen su burçlarının (Akrep,Yengeç,Balık) daha olumlu yaşayacağı bir Dolunay iken; Yükselen Teraziler,Yükselen Aslanlar,Yükselen Koçlar daha temkinli olmalılar.

Astroloji ile alakalı düşüncelerinizi-eleştirilerinizi konuyu sabote etmemek adına sabit bir akışı olan konularda değil; sözlük,tartışma ,oyunlar vb. gibi genel alanlarda dile getirmenizi rica edeceğim.

@Plesk

geçen sene bütün retrolar bana girdi murat, bu sene öç almayı düşünüyorum.
var mı ufukta benim de galip gelebileceğim bir retro

Terazi Yeni Ay'ı ile Eylül'ü geride bırakmıştık.
Merkür Terazi'den Başak'a geriledi Venüs ile kavuştu.
Ekim ayında gündem olarak çok ex next durumları olacak gibi;Terazi ilişkilerin karakasıdır. Özellikle Retro Merkür ve Terazi'nin lordu Venüs ile kavuşumu eski ilişkilerle alakalı zihinsel ya da iletişimsel bir sürece işaret etmekte. Dünya gündemi açısından Terazi diplomasidir.Bi çok ülke arasında eski,rafa kaldırılmış problemler gündeme gelebilir.Bu anlamda şartlar zorlanabilir.Ülkemiz adına 4. ve 3.Evimiz etkilenecek.Siyaset astrolojisinde basını(3),ülkenin genel huzurunu (4)etkileyen evlerdir.Bu temalarla alakalı özellikle üstü örtülmüş ya da rafa kaldırılmış konular gündeme gelebilir.Plüton'un da görünümünü hesaba katarsak kapılı kapılar ardında bi çok hesaplaşmanın,anlaşmanın yapılacağı bi süreç olacaktır.İçinizde bitmeyen bir şeyler varsa iletişime geçin malum kişiyle,haritanızda extrem bi durum yoksa destekleyici bi süreç.

Astrolojik bilgi veriyorum,Astrologum ayağına açılmış onlarca instagram sayfası ve milyonlarca takipçi...
Eğitimleri ne belli değil,yaydıkları bilgiler yarı ciddi yarı geyik leş üstü leş.
Üzülüyorum.

Ben senin analizlerine de itibar etmiyorum diğerleri ile de hiç ilgilenmiyorum zaten.

Bunca retroya rağmen gök kubbede çok güzel açı ve yoga kombinasyosyonlarının bizi karşıladığı bir hafta
Ay Mars ile kavuşmuş durumda (şöhret destekleyicisi)
Güneş Venüs ile kavuşmakta ve Satürn'ü görmekte.
Satürn,Venüs'ün en büyük dostudur.Görünümlerinde Venüs temalarını kalıcı ve uzun soluklu kılar;kalıcı bir para,kalıcı bir aşk,kalıcı bir estetik...Özellikle yükseleni Koç,Terazi,İkizler ve Yengeç olanlar, natal kartlarında bir istisna yoksa bu temalarda uzun soluklu fırsatlarla karşılaşabilir.
Pazar gecesi,(Pazartesiye bağlanan)Ay Sirius ile kavuşacak.Üstelik karmanın düğümleri olan Rahu ve Ketu'dan neredeyse 0 orb farkıyla çok güzel görünümler alacak.Duanız,niyetiniz,dileğiniz kaderiniz olabilir.Gece başta olmak üzere komple pazar gününü dua,dilek ve meditasyona ayırmanızı öneririm.

25 Ekim Güneş tutulması

Tropikal zodyağa göre: Akrep burcunda
Sideral zodyağa göre Swati takım yıldızında.Büyük transformasyonlar,dönüşümler,özgürleşmeler tetiklenecek.
Yükselen Akrep olmak üzere yükselen su ve yükselen sabitler (Akrep,Aslan,Boğa,Kova) dahaçok etki altında.

Princeps yıldızı 1 orb ile kavuşum
Mars 6.32 orb farkıyla üçgen
Venüs 0.3 orb kavuşum
Pluto 5.4 orb kare

Vaktim olursa burç burç etkilerini yazarım

teraziye etkisini alabilir miyiz, teşekkürler.

Balığa aşk ve para etkisi görünüyor mu..

Geri