Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şaşırtır diyor dikkatini çekerim……kjsljssjsjk
keddi görse ağlayan insanlardan pek bir şey beklememek lazım kjskjs
sevişirken ağlarsa ben çok şaşırırım, bir de böyle bak ksjsşaşırtır diyor dikkatini çekerim……
üff çok konuşma kelin ilacı olsa……sevişirken ağlarsa ben çok şaşırırım, bir de böyle bak ksjs
hiç tecrübe etmedim kfjf ama tutkulu ve şaşırtıcı diyor bu sevindirici jfjjdscanım benim yengeç burcu erkeği için ne diyorsun……….
Ay onu run guzel acar beni karistirmayin bu aksam yeterince edepsizlestimşimdi ben sevişmek istediğiniz forum üyeleri konusunun açılmasını rundan mı istemem gerekiyor sanemden mi.............
BALIK BURCU KADINI
Romantik balık kadınlarının biriyle sevişmesi için en önemli kriter o kişiye aşık olmasıdır. Seks sırasında kaba ve sert hareketlerden hoşlanmaz. Partnerine karşı itaatkârdır.
BALIK BURCU ERKEĞİ
Balık burcu erkeği çok sık aşık olduğu için partnerleri de sürekli değişir. Yatakta hakimiyetin kadında olması hoşuna gider. Göründüğünden daha tutkuludur. Çok sevildiğini duymak yatakta onu harekete geçirir.
Bilgilendirme için teşekkürler.. @Canis Major tüyoyu aldın mı kardeşim ahah.
Kamil beyşimdi ben sevişmek istediğiniz forum üyeleri konusunun açılmasını rundan mı istemem gerekiyor sanemden mi.............
o konuyu ben açarım aslında...... ama x hemen illa edep illa edep diyerek tepeme çıkıyor...... bugün kendine teknoloji sitesi diye donananhaber forumunda bile adam pipim 10cm yardım edin diye konu açıyor, biz şu düz forumda konu açtırmak için adam arıyoruz..... x, 2022 yılı ile yepyeni bir forum anlayışına ne dersin canım......Ay onu run guzel acar beni karistirmayin bu aksam yeterince edepsizlestim![]()
X in bu yazini, okudugunu sanmiyorum bence dmye git yaz, yanliz forumda son aksamin olabilir demedi demeo konuyu ben açarım aslında...... ama x hemen illa edep illa edep diyerek tepeme çıkıyor...... bugün kendine teknoloji sitesi diye donananhaber forumunda bile adam pipim 10cm yardım edin diye konu açıyor, biz şu düz forumda konu açtırmak için adam arıyoruz..... x, 2022 yılı ile yepyeni bir forum anlayışına ne dersin canım......