Astroloji yalan söylemez: En iyi sevişen burç hangisi?

Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
Yok yok iyi böyle.

şimdi ben sevişmek istediğiniz forum üyeleri konusunun açılmasını rundan mı istemem gerekiyor sanemden mi.............

BALIK BURCU KADINI
Romantik balık kadınlarının biriyle sevişmesi için en önemli kriter o kişiye aşık olmasıdır. Seks sırasında kaba ve sert hareketlerden hoşlanmaz. Partnerine karşı itaatkârdır.

BALIK BURCU ERKEĞİ
Balık burcu erkeği çok sık aşık olduğu için partnerleri de sürekli değişir. Yatakta hakimiyetin kadında olması hoşuna gider. Göründüğünden daha tutkuludur. Çok sevildiğini duymak yatakta onu harekete geçirir.

Bilgilendirme için teşekkürler.. @Canis Major tüyoyu aldın mı kardeşim ahah.

başkan balık burcu erkeği hiç beni yansıtmıyor asşlgjasşljg zaten böyle şeylere inanmam basar geçerim

neyse hakimiyet milletindir diyip bu konudan uzaklaşıyorum xd

@Oggy öyle bir konu açsak burası İslamiyet ile yönetilen bir forum, imanlı insanların bulunduğu bir yer deyip banlarlar.
Sen aç böyle konuları kardeşim, şak şak işlerini sevenler destekler. Bize tepki gelir, sen sevilen adamsın :)
Sevişme işlerine ben bakmıyorum ahah.

o başlığı açarsanız oggy :

edri şimdi kapına gelsem, naparsın yazar, açmayın

Ay onu run guzel acar beni karistirmayin bu aksam yeterince edepsizlestim:)
o konuyu ben açarım aslında...... ama x hemen illa edep illa edep diyerek tepeme çıkıyor...... bugün kendine teknoloji sitesi diye donananhaber forumunda bile adam pipim 10cm yardım edin diye konu açıyor, biz şu düz forumda konu açtırmak için adam arıyoruz..... x, 2022 yılı ile yepyeni bir forum anlayışına ne dersin canım......

o konuyu ben açarım aslında...... ama x hemen illa edep illa edep diyerek tepeme çıkıyor...... bugün kendine teknoloji sitesi diye donananhaber forumunda bile adam pipim 10cm yardım edin diye konu açıyor, biz şu düz forumda konu açtırmak için adam arıyoruz..... x, 2022 yılı ile yepyeni bir forum anlayışına ne dersin canım......
X in bu yazini, okudugunu sanmiyorum bence dmye git yaz, yanliz forumda son aksamin olabilir demedi deme:))

Zarif ve narin terazi burcu kadınları yatakta kendisine şefkatli ve nazik davranılmasından hoşlanır. Yatakta argo ve küfürlü konuşmalardan hoşlanmaz. Seviştikleri ortam mutlaka estetik olmalıdır.

Yoooo :emoji_unamused:

Geri