Astroloji Dünyasının En Mükemmel 3 Çifti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben kimi seçersem en mükemmeli o
Konu kapanmıştır

Boğa – Oğlak

Boğaları bilirsin, sakin, keyfine düşkün, biraz garantici, hafif ucundan maddeci arkadaşlar. Oğlaklar da ağır başlı, olgun, tutarlı, temkinli ve sorumluluk sahibi insanlar. Bu iki arkadaş bazı konularda ters düşse de aslında mükemmel çift olma yolundaki potansiyelleri çok yüksek. Oğlak belki biraz darlayıp sıkılabilir, tembel Boğa’nın canına tak edebilir. Ama o kadar da her ilişkide olur değil mi? Genel olarak baktığımız zaman iki burcun da hayata bakış açıları, yapıları, ihtiyaçları birbirine çok benziyor. İlişkileri de ayrı orantıda gelecek vadediyor.
la edriyi biri etiketlesin şuraya :dddddddddd

@Nyctophilia bey bu retronun etkisini ve ne zaman geçeceğini bana bir açıklar mısınız? Astrolojiye inanmazken şuan pençesine düştüm.

Gizli starlar
Balik ve Oglak

Aman allah korusun evlerden irak
Basak balik

Cami avlusuna mendil serilesi
Akrep balik

Birinin mezara digerinin timarhaneye giden yolu
Boga ve yay

Çünkü kova nadir bulunan eşsiz bir burçtur
Bunlar hep mükemmelliyetçilikten……..

Boğa burcu olduğum olduğum için burçlara inanmıyorum bu yüzden de akrep bir hanımın dest-i izdivacına talibim

@Nyctophilia bey bu retronun etkisini ve ne zaman geçeceğini bana bir açıklar mısınız? Astrolojiye inanmazken şuan pençesine düştüm.

Çok fazla retro var.
Merkür retrosu senin şu an 2,8ve 5. Evini etkiliyor. Maddi harcamalar,para ile alakalı iletişimler,borç alma borç verme gibi temalara dikkat et.5. Ev özel hayatını da temsil eder ilişkin varsa iletişim problemleri,tartışmalar vs. tetiklenebilir.Merkür 8. Evindeki Ay'ına kare yapıyor.Aynı zamanda annen ya da varlığına önem verdiğin dişi bir karakter de bu saydıklarıma dikkat etmeli.Bu figürlerle iletişimsel bi çatışma da yaşayabilirsin.Bu kare seni çok gergin yapar. Ay zaten 8.Evde huzursuzdur.Üstüne bir de Retro Merkür karesi seni ehvamlı,gergin,sinirli yapabilir.Olumsuz ruh halleri daha çok açığa çıkar bu durumda.Duygusal kararlar alma,alacaksan da çok iyi düşün.Ekim ayı full olmak üzere genel olarak Sonbahar boyunca dikkat et bu söylediklerime.Ay'da Merkür'de yani zihnin önemli temsilcileri allak bullak haritanda şu sıra. Karar alma,inzivaya çekil,fazla iletişim kurma diyor haritan.

Geri