Astral Seyahat Hakkında Neler Biliyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Keşke bende yapabilsem duası falan varmı Thalassa hanım

dünyayı içsen bazı kafalara erisemiyorsun işte.

Görmek istiyorum nasılmış nasıl gidilir neler olur

Yapabildigini idda eden arkadasiniza bir gece size ugrayip yeni aldiginiz kitaba bakıp ismini bildirmesini isteyin. Kitabi da ulu orta bi yere koyun karanlıkta goremedim *** demesin sonra.
Eğer bilirse onu odullendirin, bilemesse ensesine şapala koyun.

Yapabildigini idda eden arkadasiniza bir gece size ugrayip yeni aldiginiz kitaba bakıp ismini bildirmesini isteyin. Kitabi da ulu orta bi yere koyun karanlıkta goremedim *** demesin sonra.
Eğer bilirse onu odullendirin, bilemesse ensesine şapala koyun.
Ben peşin peşin enseye yapıştırırdım

ya hu birakin yasayanlar anlatsin. simdi anlatmaya cekinenler olacak yorumlarinizdan dolayi. ha yalan ha gercek, dinleyelim
(evet, cok merakliyim)

astral seyahat yaptığını iddia eden arkadaşa bir kamera verin film çeksin, böyle bir senaryo boşa gitmesin cunku

Kadrajıda geniş tutsun mu

astral seyahat yaptığını iddia eden arkadaşa bir kamera verin film çeksin, böyle bir senaryo boşa gitmesin cunku
Maddesel boyut da olmadığımdan kamerayı elle tutamam ki derse 2 kere yapıştır enseye hacı

Maddesel boyut da olmadığımdan kamerayı elle tutamam ki derse 2 kere yapıştır enseye hacı
lan filmi astral seyahatte çeksin demedik.
sağlam hayal gücü var gitsin film çeksin dedik, biri de kadraj madraj demis

kitapella'nın seyahati uzun sürmüş demek ki... belki mars'a gitmek 2 yıldır olabilir.
neyse ki siri ve ben bir yere gidip de aldatıldığımızı öğrenmeyiz, bize haberi gelir.

lan filmi astral seyahatte çeksin demedik.
sağlam hayal gücü var gitsin film çeksin dedik, biri de kadraj madraj demis
Tamam olm oyle biride yok zaten varsayim hepsi, ben uretebilecegi bahaneye deyindim. Genel de maddesel boyutta olmadıklarını söyleyip sıyrılırlar diye

Üç harfliler bugün uğrar.abiyemi giyeyim

Geri