Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
foruma son giris tarihiniz 2020.. tekrar girdiginizde bu olayi bi anlatabilir misiniz acaba :pYapmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Aldatıldığımı acı şekilde öğrenmiştim.
Anlatın pusula olunhee var :d
Onlar arada uğrarlar beni severler canımsansalar Sjsjsjs Annna hanım geldi aklıma :dsana cinler ugramis diyorum sen astral seyahata cikayim diyosun aaaa
Ben peşin peşin enseye yapıştırırdımYapabildigini idda eden arkadasiniza bir gece size ugrayip yeni aldiginiz kitaba bakıp ismini bildirmesini isteyin. Kitabi da ulu orta bi yere koyun karanlıkta goremedim *** demesin sonra.
Eğer bilirse onu odullendirin, bilemesse ensesine şapala koyun.
Once yapıştırıcan ki testiyi kırmadan evvel anlasın diyon nandndnBen peşin peşin enseye yapıştırırdım
Maddesel boyut da olmadığımdan kamerayı elle tutamam ki derse 2 kere yapıştır enseye hacıastral seyahat yaptığını iddia eden arkadaşa bir kamera verin film çeksin, böyle bir senaryo boşa gitmesin cunku
lan filmi astral seyahatte çeksin demedik.Maddesel boyut da olmadığımdan kamerayı elle tutamam ki derse 2 kere yapıştır enseye hacı
Tamam olm oyle biride yok zaten varsayim hepsi, ben uretebilecegi bahaneye deyindim. Genel de maddesel boyutta olmadıklarını söyleyip sıyrılırlar diyelan filmi astral seyahatte çeksin demedik.
sağlam hayal gücü var gitsin film çeksin dedik, biri de kadraj madraj demis