Astral Seyahat Hakkında Neler Biliyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
İşin garibi ne bir bilim insanı adı ne de bir torbacı adresi var çok acayip. Uçan Adam Sabri de uçuyordu ta ki kameralar karşısına çıkana kadar. Ya da kesin konuşmayayım ya illüminati falan biliyor da kesin bizden saklıyordur.

• Beğen
Tepkiler: Dem
Bence kuru fasulye yiyip yatin, o s1kismayla belki ruhunuz daha ileri yerlere firlar :D
Bilimsel bir dayanagi olmayan seylere inanmayin, zihninizin size olan bir oyunu da olabilir.

Bilin bakalım kim rüyalarında evrenin yıldızlardan ay ve güneşten ibaret olmadığını gördü ve bir fikir ortaya attı. Evren sandığımızdan ibaret değil dedi ve dinsizlikle suçlandı. Ölümünden sonra evrenin onun rüyalarında olduğu gibi gezegenlerle dolu olduğu ortaya çıktı. Fakat o bu fikirleri yüzünden 8 yıl bir hücrede kaldı sonra da yakılarak öldürüldü.

Ne gördüğüm hakikati gizlemekten hoşlanırım, ne de bunu açıkça ifade etmekten korkarım. Aydınlık ve karanlık arasındaki, bilim ve cehalet arasındaki savaşa her yerde katıldım. Bundan dolayı her yerde zorlukla karşılaştım ve cehaletin babaları olan resmi akademisyenlerin yanı sıra kalın kafalı çoğunluğun öfkesinde hedef olarak yaşadım.

Yakın zamanda Türkler bir film çevirdi bunla alakalı, izleyin belki aklınızdaki soru işaretleri gider

• Beğen
Tepkiler: Dem
Bilin bakalım kim rüyalarında evrenin yıldızlardan ay ve güneşten ibaret olmadığını gördü ve bir fikir ortaya attı. Evren sandığımızdan ibaret değil dedi ve dinsizlikle suçlandı. Ölümünden sonra evrenin onun rüyalarında olduğu gibi gezegenlerle dolu olduğu ortaya çıktı. Fakat o bu fikirleri yüzünden 8 yıl bir hücrede kaldı sonra da yakılarak öldürüldü.

Ne gördüğüm hakikati gizlemekten hoşlanırım, ne de bunu açıkça ifade etmekten korkarım. Aydınlık ve karanlık arasındaki, bilim ve cehalet arasındaki savaşa her yerde katıldım. Bundan dolayı her yerde zorlukla karşılaştım ve cehaletin babaları olan resmi akademisyenlerin yanı sıra kalın kafalı çoğunluğun öfkesinde hedef olarak yaşadım.

Giordano Bruno.

Dünyanın sıradan bir gezegen olduğunu belirttiği için işkenceyle öldürülmüştü. Galileo'dan da etkilenmiştir. Rönesansı şekillendiren ama adı az bilinen fikir adamıdır.

Astral seyahat ve Bruno arasında bağ kurmakta büyük maharet ister.

Bu tarz konuları barış özcan'dan dinlemek hoşuma gider.

Üzerlik tohumu (Ayahuasca'da olur) edin Dem daha ruhbani haller içine girebilirsin..

Epifiz bezini uyarıcı bitkilerin tüketilmesi ya da tutsulenmesi olayı öyle basit bir olay değil.
Bahsettiğiniz bitkinin yan etkileri oldukça yüksek ve çayının aşırı tüketilmesi sonucu tansiyon düzensizlikleri ve baygınliklara neden olabilir.

Tansiyon dışında çarpıntilara neden olabilir. Kalp hastaları ve hamilelik belirtileri olan kişilerin uzak durması gerekiyor.

Anadolu'da sık sık harmer ( arapça ) yada nazar otu diye kullanımı yüksek olsa da dikkat edilmesi gerekiyor.

Sadece tüketilmesi değil, tutsulenmesi sırasında solunma durumunda da sıkıntılar yaşanabilir.

Bu tür bitkileri, direk edin kullan denilmesi bana yanlış geliyor.

Bu konuyu da fazla kurcalamamak gerek, bilinç ve psişik olaylar ağır ve kalıcı psikoljik travmalara neden olabilir.

Son düzenleme:
Epifiz bezini uyarıcı bitkilerin tüketilmesi ya da tutsulenmesi olayı öyle basit bir olay değil.
Bahsettiğiniz bitkinin yan etkileri oldukça yüksek ve çayının aşırı tüketilmesi sonucu tansiyon düzensizlikleri ve baygınliklara neden olabilir.

Tansiyon dışında çarpıntilara neden olabilir. Kalp hastaları ve hamilelik belirtileri olan kişilerin uzak durması gerekiyor.

Anadolu'da sık sık harmer ( arapça ) yada nazar otu diye kullanımı yüksek olsa da dikkat edilmesi gerekiyor.

Sadece tüketilmesi değil, tutsulenmesi sırasında solunma durumunda da sıkıntılar yaşanabilir.

Bu tür bitkileri, direk edin kullan denilmesi bana yanlış geliyor.

Bu konuyu da fazla kurcalamamak gerek, bilinç ve psişik olaylar ağır ve kalıcı psikoljik travmalara neden olabilir.

Haklısınız bunu sen ben biliyorsak temin edeceği yerden de aynı şekilde bilgilendirilir herhalde yahut kendisi de araştırmasını yapabilir. Üzerlik hadi ulaşılması daha kolay bir bitki eskiden evlere asarlardı kötü şansı gidereceği inancı vardı diğer bahsettiğim şey öyle bitkiyi alıp kaynatıp içeyim diyebileceğin bir şey değil zaten tek başına içilen bir şey de değil. Şöyle mi yapsak ülkemizde de artık bu tarz seremoniler yapılıyor bir şaman ayinine katılınabilir..

Sadece evin içiyle sınırlı kalabildim. Uyuduğum yerde bedenimin baş ucunda durdum çoğu zaman... İlk başlarda öldüğümü falan zannedip dualar okuyup uyandığım zamanlar çok oldu. Evin içerisinde gezinirken annemin yanındaydım konuşuyordum "anne beni uyandır" dediğim halde annem duymuyordu. Çok sonra Astral Seyahat olduğunu öğrendim. Öğrenince de korkum geçti fakat artık olmadı. :)

Ben uzaya çıkmıştım gercek gibiydi. ucabiliyordum hshdhahsh ok

Teşekkür ederim bilgilendirmeler için :)

Ben de şeyi merak ediyorum. Astral seyahat ile maldivlere tasinmak ve oraya yerleşmek istiyorum. Mümkün müğ?

Geri