İşin garibi ne bir bilim insanı adı ne de bir torbacı adresi var çok acayip. Uçan Adam Sabri de uçuyordu ta ki kameralar karşısına çıkana kadar. Ya da kesin konuşmayayım ya illüminati falan biliyor da kesin bizden saklıyordur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevindim.Su mesajlarinizdan sonra gormemek icin elimden geleni yapacagim. Inanın!
![]()
Yakın zamanda Türkler bir film çevirdi bunla alakalı, izleyin belki aklınızdaki soru işaretleri gider
Bilin bakalım kim rüyalarında evrenin yıldızlardan ay ve güneşten ibaret olmadığını gördü ve bir fikir ortaya attı. Evren sandığımızdan ibaret değil dedi ve dinsizlikle suçlandı. Ölümünden sonra evrenin onun rüyalarında olduğu gibi gezegenlerle dolu olduğu ortaya çıktı. Fakat o bu fikirleri yüzünden 8 yıl bir hücrede kaldı sonra da yakılarak öldürüldü.
Ne gördüğüm hakikati gizlemekten hoşlanırım, ne de bunu açıkça ifade etmekten korkarım. Aydınlık ve karanlık arasındaki, bilim ve cehalet arasındaki savaşa her yerde katıldım. Bundan dolayı her yerde zorlukla karşılaştım ve cehaletin babaları olan resmi akademisyenlerin yanı sıra kalın kafalı çoğunluğun öfkesinde hedef olarak yaşadım.
Üzerlik tohumu (Ayahuasca'da olur) edin Dem daha ruhbani haller içine girebilirsin..
Epifiz bezini uyarıcı bitkilerin tüketilmesi ya da tutsulenmesi olayı öyle basit bir olay değil.
Bahsettiğiniz bitkinin yan etkileri oldukça yüksek ve çayının aşırı tüketilmesi sonucu tansiyon düzensizlikleri ve baygınliklara neden olabilir.
Tansiyon dışında çarpıntilara neden olabilir. Kalp hastaları ve hamilelik belirtileri olan kişilerin uzak durması gerekiyor.
Anadolu'da sık sık harmer ( arapça ) yada nazar otu diye kullanımı yüksek olsa da dikkat edilmesi gerekiyor.
Sadece tüketilmesi değil, tutsulenmesi sırasında solunma durumunda da sıkıntılar yaşanabilir.
Bu tür bitkileri, direk edin kullan denilmesi bana yanlış geliyor.
Bu konuyu da fazla kurcalamamak gerek, bilinç ve psişik olaylar ağır ve kalıcı psikoljik travmalara neden olabilir.
Cikmak isteyen PM.
14 şubat için rezerve mümkünse süreyya hanımcım![]()