Asr.

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3723 gün önce görüldü
Dedim: “Çok yalnızım.”
Dedi: “Ben sana çok yakınım.” (Bakara: 186)
Dedim:“Bunca günahım var, hangisinin tövbesini yapayım?”
Dedi: “Allah bütün günahları bağışlayandır.” (Zümer: 53)
Dedim:“Yine bağışlar mısın?”
...Dedi: “Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur.” (Âli İmran: 135)
Dedim: “Rabbim benim Senden başka kimim var?”
Dedi: “Allah kuluna kâfi değil mi?” (zümer36)

Hangi insanı ne anlatır bilemem. Ama beni 8 harf anlatıyor ; "yoruldum". Çalışmaktan,anlamaktan,birilerinin bitmeyen derdini dinlemekten,onun/bunun ne istediğini anlamaya çalışmaktan,okul gerginliğinden,saçlarımın uçlarının çok çabuk kırılmasından ha birde demlikteki çayın çabuk bitmesinden cidden çok yoruldum. Birilerinin 18/19 yaş grubundaki gençlerin bazı ihtiyaçları olduğunu ve sadece parayla mutlu olamayacağının farkına varmalı.
O ihtiyaçlar ;
1)Odamda tek başına müzik dinlemek lütfen anneme/abime/babama artık acıma duygusu getirmesin. Ve anne şunu bilmelisin ki ben ağlamak için çekilmiyorum odama, (bazen evet). O yüzden huzur ve rahatlık lütfen.
2)Benim giydiğim kıyafetleri beğenmeyebilirsin. Beğenme de zaten hiç gerek yok. Ama beğenmiyorsun diye illa senin seçtiklerini almak ZORUNDA MIYIM? Bu da ne demek biliyor musun? Özgürlük.

3)Telefonumda 34678965453 erkek numarısı mı var benim ha? Toplasan babam abim dahil 10 erkek var. Yani her mesajlaştığım kişi erkek değil ; her mesajlaştığım erkek sevgilim değil. Lütfen biraz güven. Ne zaman bazı şeyleri sordunda anlatmadım?
Toplasan 4 şey istiyorum ;huzur,güven,saygı,özgürlük.

http://www.tatliaskim.org/resim-54341.html
l966b.jpg

Bende istiyorummm :o

Bir sürü ödevim var,hazırlanacak sunumlar,okunacak kitaplar..Hiç birini takmayışım da ayrı bir olay zaten. Bi bitse şu okul,çalışmaya başlasam bıktım arkadaş oku oku kaç senedir.

Ders mi çalışsam yoksa ehliyet mi çalışsam

Müziğin sesini kısarsam, kalbimin çığlıklarını duyarım..

Aylar önce kaybettiğim beni göremiyorum.
Yakında mı?​

İnsanların yüzde doksanı yaşamazlar, sadece vardırlar.

Ruhum sıkılıyo bi tuhaf gün hayrolsun

Ölümden bile sonrası varken,
Senden sonrasımı olmayacak . . !

Bazı İnsanlar Uzaktan Bakınca Kusursuz;
Tanımaya Başlayınca Çok Lüzumsuz.

Yapma be hayat! Ben, acıyı sadece sofrada severim. Bu lüzumsuz cömertlik niye?' :(

Bir yalnızlık koleksiyoncusuyum ben;
herkesin her şeyi olan ama kimsenin hiçbir şeyi olamayan…
Ve bilirim; yalnızlık ağırdır.
Yalnızlık ağrıdır.

3 gün 4 gün diye devamsızlık mı olur, devamsızlik dediğin 15 gün 18 gün olur

Sevgilisiyle öpüşen kız kaşar değildir. Sevgilisiyle aynı eve giren kız kaşar değildir. Biraz açık fotoğraf koyan kızada kaşar diyemezsiniz. Kaşar diye,arkadaşının sevdiği çocuğa yavşayan, çıkan, birine umut verirken başkalarıyla konuşan, insanların duygularıyla dalga geçen kızlara denir. Siz konuyu yanlış biliyorsunuz.

Geri