Hangi insanı ne anlatır bilemem. Ama beni 8 harf anlatıyor ; "yoruldum". Çalışmaktan,anlamaktan,birilerinin bitmeyen derdini dinlemekten,onun/bunun ne istediğini anlamaya çalışmaktan,okul gerginliğinden,saçlarımın uçlarının çok çabuk kırılmasından ha birde demlikteki çayın çabuk bitmesinden cidden çok yoruldum. Birilerinin 18/19 yaş grubundaki gençlerin bazı ihtiyaçları olduğunu ve sadece parayla mutlu olamayacağının farkına varmalı.
O ihtiyaçlar ;
1)Odamda tek başına müzik dinlemek lütfen anneme/abime/babama artık acıma duygusu getirmesin. Ve anne şunu bilmelisin ki ben ağlamak için çekilmiyorum odama, (bazen evet). O yüzden huzur ve rahatlık lütfen.
2)Benim giydiğim kıyafetleri beğenmeyebilirsin. Beğenme de zaten hiç gerek yok. Ama beğenmiyorsun diye illa senin seçtiklerini almak ZORUNDA MIYIM? Bu da ne demek biliyor musun? Özgürlük.
3)Telefonumda 34678965453 erkek numarısı mı var benim ha? Toplasan babam abim dahil 10 erkek var. Yani her mesajlaştığım kişi erkek değil ; her mesajlaştığım erkek sevgilim değil. Lütfen biraz güven. Ne zaman bazı şeyleri sordunda anlatmadım?
Toplasan 4 şey istiyorum ;huzur,güven,saygı,özgürlük.