"Asla Gitmeyin" Dediğiniz Sıkıcı Şehirler Hangileri?

• Kullanıcı Swat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
neyinden sıkıldın, nesi kötü...

Hayatında nadir Deniz görmüş biri olarak İzmir in Denizini görünce hayal kırıklığı yaşadım. Bizim Elazığ da tabir ettiğimiz “boklu göl “ daha mavi. O nasıl renkti öyle :(

Bunu sık duymuşsundur ama ben de ifade edeyim, tuhaf bi koku var. Özellikle Deniz kenarında dolaşırken, “ulan ben mi terledim kokuyom “diye kendimi koklarken İzmirli arkadaşım şehir kokuyo dedi.

Trafik ulaşım desen berbat.

her sokak başı kedi köpek mamalarıyla dolu. Köşeyi dönüyom ayağıma mama yapışıyor.

Bi de esnafı kötüydü. Tabi bunların ne kadarı izmirli o da ayrı bir soru işareti.

• Beğen
Tepkiler: W
Hayatında nadir Deniz görmüş biri olarak İzmir in Denizini görünce hayal kırıklığı yaşadım. Bizim Elazığ da tabir ettiğimiz “boklu göl “ daha mavi. O nasıl renkti öyle :(

Bunu sık duymuşsundur ama ben de ifade edeyim, tuhaf bi koku var. Özellikle Deniz kenarında dolaşırken, “ulan ben mi terledim kokuyom “diye kendimi koklarken İzmirli arkadaşım şehir kokuyo dedi.

Trafik ulaşım desen berbat.

her sokak başı kedi köpek mamalarıyla dolu. Köşeyi dönüyom ayağıma mama yapışıyor.

Bi de esnafı kötüydü. Tabi bunların ne kadarı izmirli o da ayrı bir soru işareti.
açıklama için teşekkür ederim...
biraz kokulu bir şehir olabiliriz evet :s çözülecek inşallah, umudumuz o yöndedir...
aslında her iki şehir için de sormuştum. istanbul da mesela çok kalabalık bir şehir, ben de orada yaşayamam derim hep.
ama iki şehirde de sıkılmazsın ya, sıkıcı doğru bir sıfat değil sanki.

açıklama için teşekkür ederim...
biraz kokulu bir şehir olabiliriz evet :s çözülecek inşallah, umudumuz o yöndedir...
aslında her iki şehir için de sormuştum. istanbul da mesela çok kalabalık bir şehir, ben de orada yaşayamam derim hep.
ama iki şehirde de sıkılmazsın ya, sıkıcı doğru bir sıfat değil sanki.

İzmir neyse de İstanbul da asla.
1 gün dayanamadım :)

İzmir de 2 gün de sıkılmam belki de arkadaşımla alakalıdır. Doğru düzgün gezdiremediki.

Bi yer söylüyo sonra “ biz izmirliler oraya aslında artık gitmiyoruz “ diyo vazgeçiriyor :)

Sonra başka bi yer söylüyo , şuraya gidelim diyo iyi olur diyoruz yine vazgeçip “orası şimdi kalabalıktır” diyo.
Deniz kenarında dolaştık durduk :)

İzmir neyse de İstanbul da asla.
1 gün dayanamadım :)

İzmir de 2 gün de sıkılmam belki de arkadaşımla alakalıdır. Doğru düzgün gezdiremediki.

Bi yer söylüyo sonra “ biz izmirliler oraya aslında artık gitmiyoruz “ diyo vazgeçiriyor :)

Sonra başka bi yer söylüyo , şuraya gidelim diyo iyi olur diyoruz yine vazgeçip “orası şimdi kalabalıktır” diyo.
Deniz kenarında dolaştık durduk :)
istanbul'da niye dayanamadın ya? o kadar çok gidip gezilecek yeri var ki...
senin arkadaşın biraz değişikmiş evet :d biz izmirliler artık gitmiyorsak bile seni götürseydi. sonuçta yeni yerler görecektin, ayıp etmiş...

istanbul'da niye dayanamadın ya? o kadar çok gidip gezilecek yeri var ki...
senin arkadaşın biraz değişikmiş evet :d biz izmirliler artık gitmiyorsak bile seni götürseydi. sonuçta yeni yerler görecektin, ayıp etmiş...
İstanbul ne yaşanacak ne de gezilecek bir şehir. Sana bu söyleyeceğim komik gelebilir ama inanki korkuyorum :)
Nedense bir fobi var. Tek başıma ne metroya binebilirim ne otobüse. Korkuyorum :)

Temposu çok yüksek bir şehir. Yoruyor. Ben daha çok ufak küçük sessiz sakin yerleri seviyorum :)

İstanbul ne yaşanacak ne de gezilecek bir şehir. Sana bu söyleyeceğim komik gelebilir ama inanki korkuyorum :)
Nedense bir fobi var. Tek başıma ne metroya binebilirim ne otobüse. Korkuyorum :)

Temposu çok yüksek bir şehir. Yoruyor. Ben daha çok ufak küçük sessiz sakin yerleri seviyorum :)
yoruyor evet ama tam da gezilecek şehir ya... ben doyamamışım belli ki, ondan bir koruyup kollama :d
aa fobini yenersin umarım. niye bu korku anlamadım ama tek başına da gidip gez bir gün, yen...

Balıkesir (Bandırma hariç)
Amasya
Samsun
Konya
Afyon
Nevşehir
Niğde
Aksaray
Karaman
Osmaniye
Bilecik

Buralarda bir bok yok. Bişey değil..

• Hımm
Tepkiler: W
Arkadaş ortamını kurunca zaten en kötü yer bile gözünde en çok sevdiğin şehir oluyor o doğru...
Ama uşak çok sessiz sakindi ya. Gerçi benim gittiğim dönemle senin dönemin aynı değildir... sürekli izmire kaçıp duruyorduk...
Hangi dönem gittin

Afyon/Bolvadin

O kadar ıssız ve kurak bir yer ki.Neyse ki insanları birbirlerini tanıyor ve yabancı görünce hemen o kişiyle muhabbet kurmak istiyorlar.Esnafları hem sevecen,hem fiyatları da uygun.Türkiye'den ayrı bir ülke kurup,bağımsızlıklarını ilan etmiş gibiler.50 CC'lik keko motorları ile meydanda spin atmaları da işin ayar eden tarafı tabii.Ancak tüm bunlara rağmen;sıkıcı bir şehirdi benim için.

ankara konusunda yalnız olmadığımı görmek....
serço görmesin ama gerçekten bi boğucu :(

Karaman mesela cidden öyle dümdüz şehir. Yaşadığım ilçe kat be kat güzeldir küçük olmasına rağmen.

Geri