Aşkım parana yazık simit yiyelim diyen kız

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Pragdayız. Yanımızdaki arkadaşlardan biri bi kızla date e çıktı. Adı janjanlı diye bi sipariş vermiş italyan restoranında. (Ne olabilir ki ya pizza gelecek ya makarna.) “Yarım avuç çubuk makarnaya 30€ verdim alüminyum, açım yemek yiyelim” diye ağlıyordu döndüğünde. Allah’ın Ardahanlısı Pragda neden İtalyan restoranına gider ki… Kulakların çınlasın karşim…
Hatem mi yoksa bu sklks

bana simit yedirecek erkeği alacağıma dilo’yu alırım. hem karnımız doyar hem pastamız durur.hdlfjd bonkör kankim bana kısmıyor hiç..çok güzel bi çanta almış konudan alakasız ama söylemek istedim sjfkjedj

bana simit yedirecek erkeği alacağıma dilo’yu alırım. hem karnımız doyar hem pastamız durur.hdlfjd bonkör kankim bana kısmıyor hiç..çok güzel bi çanta almış konudan alakasız ama söylemek istedim sjfkjedj
skjhfs afiyet olsun aşko.. ye, paramı... feda olsun.dlkfıj güle güle kullan:*

sdfıdfh senet mi imzalasdfkj ya oşın.sdku git bi küp şeker falan at ağzına. kan şekerin düşmüş senin.dkjhahah senet imzala dedi... bana dedi......sdlkhjshd

mesela spor salonuna üye olurken imza atmıyor musun, ya da bir tebligatı teslim alırken, altına çaktırmadan bir senet iliştirsem ruhun duymaz mesela.... üyelik sözleşmesi imzalıyorum diye seneti imzalatırım sana... sonra 400 liraya makarna yediğin günleri mumla ararsın fdjhksdfsd. ben baya potansiyel dolandırıcıymışım yaaa.

mesela spor salonuna üye olurken imza atmıyor musun, ya da bir tebligatı teslim alırken, altına çaktırmadan bir senet iliştirsem ruhun duymaz mesela.... üyelik sözleşmesi imzalıyorum diye seneti imzalatırım sana... sonra 400 liraya makarna yediğin günleri mumla ararsın fdjhksdfsd. ben baya potansiyel dolandırıcıymışım yaaa.
sen çok film izlemişsin be oşın.dkjdsj

kızları simitten soğutacaklar
vay arkadaş

seksi ve güzel sevgilimle
çorba içelim bari
ne yapalım

Geri