Vaybe
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hep fakir erkek edebiyatı aşko bunlar. hiç simit yememiş insan değiliz yoksa.dklsfjİlla pahalı yiyecek aramam ama iki üç kuruşun hesabını yapıp yediğinizin çetelesini tutan erkekten de olmaz yani…
canım çeker simit-ayran yaparım, canım çeker dışarıda bir makarnaya 400 tl veririm, canım çeker sahilde biramı içer, çekirdeğimi çitlerim ama kimse için ''işkim pirini yizik simit yiyilim'' diyemem kb (yani kusura bakma)......
yav kardeşim para benim değil mi? istersem 400, istersem 600 veririm.dlskfıj allah allah ya....bir tabak makarnaya da 400 lira verilmez şimdi, bir tabak makarna 3/4 ekmeğe eşit. bir ekmek on lira, makarna nasıl 400 ? hayır ben de çok para savururum harcarım, yemeyi severim de bir makarnaya 400 verirsem kendimi enayi gibi hissederim. bir 400 daha koyar adam gibi bir yerde et yerim ya.
Pragdayız. Yanımızdaki arkadaşlardan biri bi kızla date e çıktı. Adı janjanlı diye bi sipariş vermiş italyan restoranında. (Ne olabilir ki ya pizza gelecek ya makarna.) “Yarım avuç çubuk makarnaya 30€ verdim alüminyum, açım yemek yiyelim” diye ağlıyordu döndüğünde. Allah’ın Ardahanlısı Pragda neden İtalyan restoranına gider ki… Kulakların çınlasın karşim…canım çeker simit-ayran yaparım, canım çeker dışarıda bir makarnaya 400 tl veririm, canım çeker sahilde biramı içer, çekirdeğimi çitlerim ama kimse için ''işkim pirini yizik simit yiyilim'' diyemem kb (yani kusura bakma)......