Aşkım parana yazık simit yiyelim diyen kız

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
oysa benim canım pesto soslu makarna istiyordu

Kalmadı artık böylesi. Şimdikilerin aklında hep; "beni lüks bir mekana götürse de story atsam" düşüncesi var. Artık erkekleri birer cüzdan olarak görüyorlar.

para muhabbeti yuzunden on yillik iliskimi bitirdim
peynir simit yemeyi severim
bunu soyleyen kisi beni cok guzel kandirabilir

fakir romantizmi böyle oluyor olsa gerek. maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde bile var bu fakirin karnı doyunca çükü kalkarmış, dikkat edin.

paran yoksa dışarı çıkma kardeşim.
kimse senin cüzdanını ne iyi ne de kötü düşünmek zorunda değil.
nereden baksan vizyonsuz kızdır.

şu an yenir ya
neden yenmesin
naber kız

canım çeker simit-ayran yaparım, canım çeker dışarıda bir makarnaya 400 tl veririm, canım çeker sahilde biramı içer, çekirdeğimi çitlerim ama kimse için ''işkim pirini yizik simit yiyilim'' diyemem kb (yani kusura bakma)......

canım çeker simit-ayran yaparım, canım çeker dışarıda bir makarnaya 400 tl veririm, canım çeker sahilde biramı içer, çekirdeğimi çitlerim ama kimse için ''işkim pirini yizik simit yiyilim'' diyemem kb (yani kusura bakma)......

bir tabak makarnaya da 400 lira verilmez şimdi, bir tabak makarna 3/4 ekmeğe eşit. bir ekmek on lira, makarna nasıl 400 ? hayır ben de çok para savururum harcarım, yemeyi severim de bir makarnaya 400 verirsem kendimi enayi gibi hissederim. bir 400 daha koyar adam gibi bir yerde et yerim ya.

bir tabak makarnaya da 400 lira verilmez şimdi, bir tabak makarna 3/4 ekmeğe eşit. bir ekmek on lira, makarna nasıl 400 ? hayır ben de çok para savururum harcarım, yemeyi severim de bir makarnaya 400 verirsem kendimi enayi gibi hissederim. bir 400 daha koyar adam gibi bir yerde et yerim ya.
yav kardeşim para benim değil mi? istersem 400, istersem 600 veririm.dlskfıj allah allah ya....

Pragdayız. Yanımızdaki arkadaşlardan biri bi kızla date e çıktı. Adı janjanlı diye bi sipariş vermiş italyan restoranında. (Ne olabilir ki ya pizza gelecek ya makarna.) “Yarım avuç çubuk makarnaya 30€ verdim alüminyum, açım yemek yiyelim” diye ağlıyordu döndüğünde. Allah’ın Ardahanlısı Pragda neden İtalyan restoranına gider ki… Kulakların çınlasın karşim…

Geri