Aşkım parana yazık simit yiyelim diyen kız

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yemeğe verilen paraya hiç acımıyorum ben keşke acısam... mesela 300 liraya 10 yıl kullanacağım şeye çok pahalı der, 10 dakika sonra 300 liralık yiyebilirim... çünkü hayat madame coco nevresim takımlarından zevk almak için çok kısa. 10 yılım olmayabilir onu kullanacak ama yarım saate ölmem diyorum hep :/ acıktım.

Vizyonsuz olmasından ötürü uzak durulması gereken kızdır. Hangi varoş mahallede oturuyorsa dolmuşa bindirip gönderin. Arabayla götürmeye kalksanız “aşkm mazot çok phalı. Parana yazk ben yürüyerek giderim” diyebilir zaten, o nedenle dolmuş yeterli. Beraber olduğunuz insan sizi yukarı yada aşağı çeker. Bulunduğunuz seviyeden aşağı çekecek insanlardan uzak durun. Gecekonduda kalıp mutlu olmaktansa rezidansımda ağlamayı tercih ederim diyen insanların kalbini kırmayın.

@eviL tam senin konun. Hani antalya ya gidip para bitince otostop çekerek nigdeye geldiğin olay.
Sana demedimi didem umut aşkım paran bitmesin simit yiyelim :D

simitde 5 tl oldu lukse kacar
sade ekmek alip yesek olmami aşkımmm

hani kadinlar bu dunyanin en guzel varliklariydi abi.. dunyanin en guzel varligina bu sozu soyletmek yakisir mi.. uzulmez misin

kadinlar mutlaka kesinlikle dünyadaki en en en güzel varlikdir
ama güzel varlik @Thalassa güzelsin
güzel varliksin diyede erkegi zora kosmak olmazki

evet askina hic acimiyon para harcatiyon biraz aci sevgiline yahu belki adamin maddi durumu zayifdir

Simite de para vermesin diye o öneride bulunmuyorum ben. Çantamda mis kokulu dereotlu poğaçam her zaman hazır kendisi için.. :)

Simite de para vermesin diye o öneride bulunmuyorum ben. Çantamda mis kokulu dereotlu poğaçam her zaman hazır kendisi için.. :)

ay ay kiyamam nekadar güzel ince düsüncelisin iste kadin dedigin budur yahu

sen böyle yazinca aklima geldi
türk bakkkalina alis verise gitmisdim eski komsum bakkalda beni görünce cantasindan cikardi peynirli börek
bugün taze yaptim al böregi ye dedi zorla böregi bakkalda bana verdi

Geri