Aşkım Benim

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Yengemin vardı bunun gibi cici. Gece boynu ile omzu arasına sıkışıp öyle uyuyordu :) Var mı bu çirkinin öyle değişik huyları:p

hemde nasıl varya hele bi kımılda patisiyle tutar çekiştirir suratını kolunu :D:D bazen uykuya dalıyorum göğsüme çıkıp önce sessiz sonra yavaş yavaş yükselen bir miyavlamayla çığlık arası bişeyle kaldırır beni onun istediği pozisyonda yatarız:D:D ve en tuhaf huyu uykusu geldiyse ve ben odamda diilsem bas bas bağrır o odaya gidilecek yatılacak :D:D dalga değil gerçekten yapıyor bunları sıpa :p

hemde nasıl varya hele bi kımılda patisiyle tutar çekiştirir suratını kolunu :D:D bazen uykuya dalıyorum göğsüme çıkıp önce sessiz sonra yavaş yavaş yükselen bir miyavlamayla çığlık arası bişeyle kaldırır beni onun istediği pozisyonda yatarız:D:D ve en tuhaf huyu uykusu geldiyse ve ben odamda diilsem bas bas bağrır o odaya gidilecek yatılacak :D:D dalga değil gerçekten yapıyor bunları sıpa :p

Yapma yahu :D Seninki de tam şebekmiş ya. Bende çok istiyorum annemi kandırdım gibi bir şey. Biraz daha nefesimi tutarsam kabul edecek şşklhkşjkşş

Niye kendini de cekip atmadin.

ya bizim kedilerin gözü neden flaşör gibi çıkıo seninki negsel çıkmış :s

Anlaştık o zaman bacım :p
Kız Fulya sen bu hatunu tanıyorsun sözünde durmazsa basarız evini şljjşkşjkş
gel bas açık adresimi verimde fulya yerinde kalsın :haha: bende insanım :haha:
şaka bi yana sözüm söz cancazım :p

Nixie Bu kızın saçlarına hayranım :şirine: Kıvırcık bir şey, tatlımı tatlı böyle yanakları sıkılası. Cennetten düşmüş. asdasfasdf :D

Saçların hala öyle mi lan :D

Geri