Stockholm Sendromu
Elmas Üye
tşkrederim canikom :p
Yengemin vardı bunun gibi cici. Gece boynu ile omzu arasına sıkışıp öyle uyuyordu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tşkrederim canikom :p
Yengemin vardı bunun gibi cici. Gece boynu ile omzu arasına sıkışıp öyle uyuyorduVar mı bu çirkinin öyle değişik huyları:p
Allamm bu çok güzel bir şey.
ilk kez görmüş gibi tepki verme lan![]()
hemde nasıl varya hele bi kımılda patisiyle tutar çekiştirir suratını kolunubazen uykuya dalıyorum göğsüme çıkıp önce sessiz sonra yavaş yavaş yükselen bir miyavlamayla çığlık arası bişeyle kaldırır beni onun istediği pozisyonda yatarız
ve en tuhaf huyu uykusu geldiyse ve ben odamda diilsem bas bas bağrır o odaya gidilecek yatılacak
dalga değil gerçekten yapıyor bunları sıpa :p
ahahha unutmuşum landiyorum ben bir yerden tanıyorum da nereden awdasf
![]()
Yapma yahuSeninki de tam şebekmiş ya. Bende çok istiyorum annemi kandırdım gibi bir şey. Biraz daha nefesimi tutarsam kabul edecek şşklhkşjkşş
Niye kendini de cekip atmadin.
sen ikna et ben bunu doğutturucam yollarım sana yavrusunu :p
başağın vatzapından tanıyon onubi ara aranızı yapacaktımda yakmim dedim kızımın başını
![]()
emrin olur kız nolacak :p sözümü unutmam asla :pAyy harbi mi ?Aldım sözünü bak.
Ne kadan fenasın :/ Kendi resmini eklesene, güzel görsünler :d
emrin olur kız nolacak :p sözümü unutmam asla :p
sen gördün anlat beniresm gibi anlatırsın zaten
![]()
güzel deme lan
ya bizim kedilerin gözü neden flaşör gibi çıkıo seninki negsel çıkmış :s
benim hiç çekileceğim kalmamış:d huysuz aksi nalet bi insanım kamera bile çekmiyo beni
![]()
gel bas açık adresimi verimde fulya yerinde kalsın :haha: bende insanım :haha:Anlaştık o zaman bacım :p
Kız Fulya sen bu hatunu tanıyorsun sözünde durmazsa basarız evini şljjşkşjkş