Askerlere yeterince eğitim verildiğini düşünüyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 1934 gün önce görüldü

Askere verilen eğitim yeterli mi ağırlaştırılmalı

• Yetersiz buluyorum. Ağırlaştırılmalı

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Askerlere yeterince eğitim verildiğini düşünüyor musunuz?

F03D2504-DF49-456E-AE1A-271F8E8D645F.jpeg
47822645-8ECA-44FF-9820-774F4515D4C4.jpeg

Özel kuvvetlerdeki eğitimin yeterli olduğunu düşünüyorum her konuda donanımlı oluyor askerler ama erlere verilen eğitim biraz daha ağırlaştırılabilir.. Orada yetersiz olduğu açık..

Bu konuda sadece askere gitmeyenler yetersiz eğitim verildiğini düşünür.

• Beğen
Tepkiler: 0
Erlere devrecilik saçmalığını ortadan kaldırsınlar yeter.
Bok kadar veletlerin 'beraber mi bot bağladık muhabbetlerini' 6 ay çekmek zorunda kaldık.

• Beğen
Tepkiler: Min
Özel kuvvetlerdeki eğitimin yeterli olduğunu düşünüyorum her konuda donanımlı oluyor askerler ama erlere verilen eğitim biraz daha ağırlaştırılabilir.. Orada yetersiz olduğu açık..

Tamam genelkurmay başkanı cumhurbaşkanı başbakanımız.

Ben eğitimi gereksiz buluyorum. Zira her Türk asker doğar.

Malatya asker hastanesi @Prodesmotes

O zamanlar asker hastaneleri vardı.

Evet, evet. 2012'de sevk muayenesini askeri hastanede olmuştum. Pek hoş bir yer değildi.

Revirde: "Hava değişimidir, bir şey olmaz" teşhisi, zatürre çıktı. Devlete ayar vermeye çalışırken işinizi ihmal ediyorsunuz.

bu coğrafyada
eğitimsiz olursan harcarlar

Bence herşeyden önce askere verilecek tek eğitim tarafsız durmasıdır.her dönem her türlü ideolojiye bağlı kalıp insanlara eZiyet etmiştir.yani Kenan evren öncesi gibi sonrasında’da her zaman halka karşı zulüm işlemiştir bir bakıyorsun darbe yapıyor baş rolde duruyor bir bakıyorsun fetöyle kurumlara sızıyor bir bakıyorsun akpnin ordusunu oluşturmuşlar hem zarar verip hem zarar görmüşler tarafsız durmayı ne zaman öğrenecekler güç kimin yanındaysa onlarda ona göre şekilleniyor

Geri