Askeri strateji değişmeli yeter artık!

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Abi olmaz yanlış düşünüyorsun. Devlet senin dediğin gibi yapmaz. Geçmişte yapmadı, gelecekte de yapmaz. İşte bu yüzden Dünya üzerindeki en şerefli ordu Türk Ordusudur diyoruz. Bunun dışına çıkamazsın, atan deden çıkmadı, sende çıkamazsın. Biz İsrail ordusundaki kendisine asker diyen vicdansız teröristler gibi değiliz. Tarihte Türk ordusuyla savaşan düşman askerleri bile, "Evet şavaşıyoruz ama Türkler ve askerleri çok şerefli insanlar" demişlerdir. Çanakkale'de yaralı ANZAK askerini, cehennemin ortasına dalıp vurulma pahasına kendi siperine götürmüş bir ecdadın torunu olduğunu unutma.
Bak bu kadar şerefsizliği kansızlığı yapan devletlere hala insanlık gözüyle bakıp yalama derdinde olanlar var. Içimizdeki satılmışlardan bahsetmiyorum bunlar her yerde var. Artık insanlık yok güç var. Gücünü gösterir düzeni yıkarsın, yeniden adil bir düzen kurarsın olur.

@kamil0920 hayir PKK ve YPG unsurlarini genelde Coloradolular , texaslilar ve japonlar olusturuyor.
Bir de bulgarlar , italyanlarinda oldugu soylenmekte. He simdilerde vietnamlilarin oldugu bilinsede afrikalilarda mevcut. Gecenlerde alaskali biri yakanlanmis. Kizilderililerin oldugu bile soyleniyor. Turkler bile var hatta abi ayip sana.

Bununla boşa konuşup zamanınızı ziyan etmeyin.klasik Sünni,Anadolu milliyetçiliği karışımı.ne dediği kendiside anlamıyor.Apo’ya”Sayın Apo” denilmesini bunun peşinden gittiği şahıs çıkardı.nasıl olurda böyle bir şey söyler diye tepki dahi vermiyor.

Terörist? Türkiye'de terör mü kaldı. YPG kimin teröristi. Hem kime göre terörist? Terörsüz Türkiye kapsamında birlikte hareket ettigin dem partiye bi sor bakalım YPG ye terörist mi diyecek, kahraman mı
Yahu sen ne diyorsun Hangi kafayı yaşıyorsun Alkollü müsün bilmiyorum ama artık yeter ya bu kadar demagoji yapmana gerek yok. Ha derdin devlet yönetenler ile Lütfen git onlara trip at. Haklı olduğum konularda benim değil tüm dünyanın terörist dediği yaratıklara insan gözüyle mi bakıyorsun. Alooo, İnsanlık öldü haberin olsun onu biz Filistin'de gömdük.

@kamil0920 hayir PKK ve YPG unsurlarini genelde Coloradolular , texaslilar ve japonlar olusturuyor.
Bir de bulgarlar , italyanlarinda oldugu soylenmekte. He simdilerde vietnamlilarin oldugu bilinsede afrikalilarda mevcut. Gecenlerde alaskali biri yakanlanmis. Kizilderililerin oldugu bile soyleniyor. Turkler bile var hatta abi ayip sana.
Yahu siz Benimle dalga mı geçiyorsunuz?

Yok olmadı deyin ki YPG PKK insanlık hareketiydi Kamil olayı nerelere getirdi hahaha.

Bakın arkadaşlar ben hiç kimsenin etnik kimliğine hakaret etmiyorum terörist diyorum bu hangi millete ait bir kavram yahu böyle bir ırk mı Doğdu da benim haberim yok.! Yönetim mesajlarımı silmiş eline koluna sağlık bir daha düşünsün!

Dünya gözünüzle gördüğü kadarıyla ibadet değildir... hadi eyvallah ben yatayım madem yönetim istemiyor susalım bari.

Bakın arkadaşlar ben hiç kimsenin etnik kimliğine hakaret etmiyorum terörist diyorum bu hangi millete ait bir kavram yahu böyle bir ırk mı Doğdu da benim haberim yok.! Yönetim mesajlarımı silmiş eline koluna sağlık bir daha düşünsün!
Alkollü falan değilim. Kullanmıyorum. Aklım da yerinde.
Asıl sen YPG PYD yi Kürtlerin terörist olarak gördüğünü söyleyerek kendini komik duruma düşüyorsun.
Hamas İsrail'de festival saldırısında siviller öldürdü. Hamas israil için terörist. Peki sen Hamas'a terörist diyebilir misin. Adamlar zavallı Filistin halkı için savaşmıyor mu.
Htş sana göre terörist mi. Olmaması lazım çünkü PKKyla savaşıyor. Ama terör listesinde.

Nasıl yapacaz Kamil bey. Gidek mi apoya. Soralım mi ona kim kimdir diye. Ha naapalim. Peşinden sadakatle gittiklerin politik manevralar yapınca aklın karıştı değil mi. Oysa herşey ne kolaydı HDP karşı takimdayken. Şimdi ortalık dumanlı değil mi.

Yemedi demi Kamo? Din iman gidiyordun cihadçı kardeşlerin sadece Kürtlere değil türkmenlerede katliam uyguladı.tabi onlar şii olduğu için pek önemsemedin.bugün İsrail Kürtleri orada vursa kıblen İsrail’e döner.Sunni dinciler çok tehlikelisiniz çok.İsrail gelip suriyenin topraklarını işgal etmiş sesin çıkmıyor.Konu Kürt olunca şeytana dönüyor herkes.Bugün orada savaşmasalardı Kürtler hepsi soykırıma uğrardı
Ya bırak kekê Kürtler şeytanla savaşıyor deseler şeytana tapacak insanlar kime ne anlatiyorsun
Yok Kürtleri kastetmiyormuş da bilmem ne zırva...

Bununla boşa konuşup zamanınızı ziyan etmeyin.klasik Sünni,Anadolu milliyetçiliği karışımı.ne dediği kendiside anlamıyor.Apo’ya”Sayın Apo” denilmesini bunun peşinden gittiği şahıs çıkardı.nasıl olurda böyle bir şey söyler diye tepki dahi vermiyor.
Seninde kamilden bir farkin yokki olm
10 senedir ayni trasi yapiyorsun.
Sende "kurt milliyetcisisin" onune gelene yok o milliyetcisisin yok bu milliyetcisisin diyorsun.
Sayin apo kelimesi sanki seni rahatsiz ediyorda adama ordan laf atmaya calisiyorsun.
Ulan israil suriyenin pervane suyuna girene kadar neredeydin? Filistini dusunuyorsunda sanki gebes gaplumbaaaa
Ulan 10 senedir turkiye kotuluyorsun..
Simdi kufur edecem zor tutuyorum kendimi. Bosu bosuna ban yedireceksin bana

@kamil0920 ağam döktürmüş gene maşallah, birikim ömemli, olmayanlar ağamla dalga geçmişler.
Yav daha düne kadar terörüst dediğine bugün devlet aklı deyip kurucu önder diyorsun, meclisde konuşsun diyorsun .....hatta hediye ettiği killimi alıyorsun, yalakalarında güzelce yorumluyor tv de. HDP terör sevicisiydi ve kim onlarla yan yana gelidiyse tümü terörüsttü, belediye başkanları hala şehir ittifakından dolayı teröristlerle işbirliği yaptılar suçlamasından içeride ....... ama sen bugün hiç sorunsuz HDP ile yan yana geliyorsun, büyük ihtimal ortak olup meclisde anayasa değişikliği yapacaksın ....... Sen yapınca devlet aklı oluyor, aksi taktirde terörist okuyor. Hayat sana güzel akdjfjh
Diğer konuya doktor @climax değinmiş tekrarlamama gerek yok.
Bugün terörüst dediğin YPG'nin siyasi liderini (Salih Müslüm galiba) geçmişde kırmızı halı ile karşılıyordun nasıl çabuk unuttun bunları ağam?
Biliyorum cevabın olmadığı için konuyu dağıtıp CeHaPe'ye getirirsin.

Son düzenleme:
Alkollü falan değilim. Kullanmıyorum. Aklım da yerinde.
Asıl sen YPG PYD yi Kürtlerin terörist olarak gördüğünü söyleyerek kendini komik duruma düşüyorsun.
Hamas İsrail'de festival saldırısında siviller öldürdü. Hamas israil için terörist. Peki sen Hamas'a terörist diyebilir misin. Adamlar zavallı Filistin halkı için savaşmıyor mu.
Htş sana göre terörist mi. Olmaması lazım çünkü PKKyla savaşıyor. Ama terör listesinde.

Nasıl yapacaz Kamil bey. Gidek mi apoya. Soralım mi ona kim kimdir diye. Ha naapalim. Peşinden sadakatle gittiklerin politik manevralar yapınca aklın karıştı değil mi. Oysa herşey ne kolaydı HDP karşı takimdayken. Şimdi ortalık dumanlı değil mi.
Ya kimin kiminle saf tuttuğunu görecek kadar zekiysen o zaman üstüme alınacak lafım yok demektir. -de senin cümle kurmak için sıraladığın sözlerin nasıl çeliştiğini görmüyorsan en ufak yorum bile sana iltifatım olur. Neyse.

@kamil0920 ağam döktürmüş gene maşallah, birikim ömemli, olmayanlar ağamla dalga geçmişler.
Yav daha düne kadar terörüst dediğine bugün devlet aklı deyip kurucu önder diyorsun, meclisde konuşsun diyorsun .....hatta hediye ettiği killimi alıyorsun, yalakalarında güzelce yorumluyor tv de. HDP terör sevicisiydi ve kim onlarla yan yana gelidiyse tümü terörüsttü, belediye başkanları hala şehir ittifakından dolayı teröristlerle işbirliği yaptılar suçlamasından içeride ....... ama sen bugün hiç sorunsuz HDP ile yan yana geliyorsun, büyük ihtimal ortak olup meclisde anayasa değişikliği yapacaksın ....... Sen yapınca devlet aklı oluyor, aksi taktirde terörist okuyor. Hayat sana güzel akdjfjh
Diğer konuya doktor @climax değinmiş tekrarlamama gerek yok.
Bugün terörüst dediğin YPG'nin siyasi liderini (Salih Müslüm galiba) geçmişde kırmızı halı ile karşılıyordun nasıl çabuk unuttun bunları ağam?
Biliyorum cevabın olmadığı için konuyu dağıtıp CeHaPe'ye getirirsin.
yazılı stand-up nasıl yapılır adlı çalışman için teşekkürler 🫠

Ben mi kendimle çelişiyorum? Hahhaha

YPG'liler bırakın silahı gidin evinize. Olm orası mezopotamya, romantizm peşinde koşma yeri değil. Yok şöyle savaştımda, şavaşırımda, Işid'le savaştımda şöyle böyle diye düşler dünyasına dalmayın. Yeterince kana doymadınız mı? İki yıl sonra kıyamet kopsa, Allah'ım nolur kopmasın lütfen biz daha çok insan kanı döküpte masumların kanı üzerine ülke inşa edecektik mi diyeceksiniz? ABD kimsenin müttefiki değildir, ABD ile aşk yaşıyoruz sanıyorsunuz ama George, Thomas, John ne zaman hangi topraklarda insanları kara kaşı kara gözü için sevmiş. Afrika'nın en fakir ülkesine bile girip neyi varsa toplayıp gitmiş bunlar. Paran varsa eğer paran bitene kadar seninle dost görünür. Bu adamlar için sadece piyonsun, kullanır atar. ABD ile ülke kuracağım düşleri komedi. Tabi canım tabii kurarsın anam. Yazık değil mi Kürt köylülerin çocuklarına, zorla köylerinden kaçırıp örgüte militan ettiniz. Suriye ordusu Halep'e girerken, eliyle zafer işareti yapan ve sevinen Kürt köylülerin videoları var mesela YouTube'da. Sen bölge insanının evladını kaçırırsan elbet senden rahatsız olur. Amerikan yapımı Hummer jiplerle Suriye sokaklarında biji biji apo diye bağırarak mı ülke kurcan sen. Ayyy kıyamammm. ABD çok tatlış bir ülke zaten. Suriye ordusu karşısında direnemezsin, direnemeyeceksinde. Şara dediğimiz adamın savaş hukukuna uygun savaşıp savaşmayacağının garantiside yok. Zaten topraklar IŞİD denilen tarihin gördüğü en vahşi topluluğun katliamlarını, zulmlerini gördü. Işid'i sen yenmedin, Işid'i o topraklar yuttu ve senide yutacak.

İnsanlar bıktı sizin palavralarınızdan.

Tuşas'a saldıran pkklılar orada masum bir taksi şoförünü infaz etmişti. Sen kürdistanı böyle mi kuracaksın? Taksi şoförü katlederek mi? TERÖR bu.

Dünyanın en güzel, en çalışkan, en misafirperver halklarından olan Kürt'lerden, uzak tutun artık şiddet dolu, zehir dolu, müslüman kanı dökerek devlet kurma saçmalıklarınızı.
Kürtler gibi, misafiri açken huzursuz olan, ikram değil karnını tamamen doyurmak isteyen kalbi güzel insanları rahat bırakın artık.

Ben Kürt'lerle büyümüş ve onları çok iyi tanıyan, çok seven, gerekirse uğurlarında ölmeye bile razı olan biriyim.

Suriye çok katliamlar, korkunç ötesi olaylar gördü son on beş yılda. Bırakın artık Arap'ı Kürd'ü, Türkmen'i artık bahçesinde toprak eksin, işine gücüne gitsin, evini geçindirsin, silah sesi olmadan yaşasın, evlensin , çocuk sahibi olsun, düğünler yapılsın, çocuklar parklarda mutlu mutlu oynasın.

Uzun yazdım biraz ama içimi dökmüş oldum işte.

yazılı stand-up nasıl yapılır adlı çalışman için teşekkürler 🫠
Beni yanıltmadığın için teşekkürler ağam. Her zamanki gibi cevabın yoksa zeytinyağı gibi su üstüne çıkmayı deneyeceksin. Ama ağam çok ağır olduğu için devamlı batıyor.

Ben mi kendimle çelişiyorum? Hahhaha
Kesinlikle sayın hocam kesinlikle öyledir. Sen @kamil0920 ağamdan daha mı iyi biliyorsun? O ne söylüyorsa doğrudur.

YPG'liler bırakın silahı gidin evinize. Olm orası mezopotamya, romantizm peşinde koşma yeri değil. Yok şöyle savaştımda, şavaşırımda, Işid'le savaştımda şöyle böyle diye düşler dünyasına dalmayın. Yeterince kana doymadınız mı? İki yıl sonra kıyamet kopsa, Allah'ım nolur kopmasın lütfen biz daha çok insan kanı döküpte masumların kanı üzerine ülke inşa edecektik mi diyeceksiniz? ABD kimsenin müttefiki değildir, ABD ile aşk yaşıyoruz sanıyorsunuz ama George, Thomas, John ne zaman hangi topraklarda insanları kara kaşı kara gözü için sevmiş. Afrika'nın en fakir ülkesine bile girip neyi varsa toplayıp gitmiş bunlar. Paran varsa eğer paran bitene kadar seninle dost görünür. Bu adamlar için sadece piyonsun, kullanır atar. ABD ile ülke kuracağım düşleri komedi. Tabi canım tabii kurarsın anam. Yazık değil mi Kürt köylülerin çocuklarına, zorla köylerinden kaçırıp örgüte militan ettiniz. Suriye ordusu Halep'e girerken, eliyle zafer işareti yapan ve sevinen Kürt köylülerin videoları var mesela YouTube'da. Sen bölge insanının evladını kaçırırsan elbet senden rahatsız olur. Amerikan yapımı Hummer jiplerle Suriye sokaklarında biji biji apo diye bağırarak mı ülke kurcan sen. Ayyy kıyamammm. ABD çok tatlış bir ülke zaten. Suriye ordusu karşısında direnemezsin, direnemeyeceksinde. Şara dediğimiz adamın savaş hukukuna uygun savaşıp savaşmayacağının garantiside yok. Zaten topraklar IŞİD denilen tarihin gördüğü en vahşi topluluğun katliamlarını, zulmlerini gördü. Işid'i sen yenmedin, Işid'i o topraklar yuttu ve senide yutacak.

İnsanlar bıktı sizin palavralarınızdan.

Tuşas'a saldıran pkklılar orada masum bir taksi şoförünü infaz etmişti. Sen kürdistanı böyle mi kuracaksın? Taksi şoförü katlederek mi? TERÖR bu.

Dünyanın en güzel, en çalışkan, en misafirperver halklarından olan Kürt'lerden, uzak tutun artık şiddet dolu, zehir dolu, müslüman kanı dökerek devlet kurma saçmalıklarınızı.
Kürtler gibi, misafiri açken huzursuz olan, ikram değil karnını tamamen doyurmak isteyen kalbi güzel insanları rahat bırakın artık.

Ben Kürt'lerle büyümüş ve onları çok iyi tanıyan, çok seven, gerekirse uğurlarında ölmeye bile razı olan biriyim.

Suriye çok katliamlar, korkunç ötesi olaylar gördü son on beş yılda. Bırakın artık Arap'ı Kürd'ü, Türkmen'i artık bahçesinde toprak eksin, işine gücüne gitsin, evini geçindirsin, silah sesi olmadan yaşasın, evlensin , çocuk sahibi olsun, düğünler yapılsın, çocuklar parklarda mutlu mutlu oynasın.

Uzun yazdım biraz ama içimi dökmüş oldum işte.
Ağzına sağlık çok iyi yazmışsın. Ben de şöyle bir katkıda bulunayım. Bundan 15-20 yıl öncesine kadar maalesef Doğu Anadolu bölgemizde terör olayları olduğundan dolayı ne bir yatırım yaptırılıyordu ne insanlar için geziler yapılabiliyordu. Özellikle son 5 yıldan bu tarafa şöyle bir baktığımızda festivaller konserler yatırımlar birçok avantajlı hizmetler söz konusu olunca doğu şu anda cazibe merkez oluyor. Özellikle;

Petrol kuyuların açılması işletimi alınması gibi doğal çalışmalar insan popülasyonunu sağladığı gibi ayrıca artık oradaki işsizlik sebebiyle göç olayı da hemen hemen çözülmek üzere.

Bugün Oradaki insanlara kim diyebilir devlet Buraya gelmiyor size fayda vermiyor size düşman diye. Yapılanlar göz önüne alındığında kimin düşman olduğunu çok iyi görüyor bizim halkımız. Gerçekleri gören rahata eren iş imkanlarına kavuşan hiç kimse doğduğu toprakları terk etmez.

Kimileri arkadan havlasa da artık bu Kervan Yola çıktı geride dönmez. Insanlar hayalleri yaşatır Hayaller insanlığı sürükler. Bizim bu ülke için çok güzel Hayallerimiz var. Şarlatan falcı teyzelere izin vermeden biz yürüyüşümüzü sürdürüyoruz.

Geçerken arkasından köpeklerinin havlamadığı kurt'a Bozkurt denmez..!

Koyunlar şöyledir; baştaki koyun nereye zıplarsa sorgusuz takip eder sürü. Uçurumdan atlayan koyun sürelerinin de görüldüğü gibi hırsızlar için topluca yürüyen koyunlarda görülmüştür bu ülkede 🤣🤣

Geri