Askeri strateji değişmeli yeter artık!

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
"Dünyada öyle bir düzen oluştu ki gücü yeten yetene kimseye Hak hukuk dinlemiyor. Ölen insanlar mı varmış umurunda olmasın onlar zaten terörist. Yaşlı genç Çoluk çocuk fark etmez öldür gitsin."

Maalesef yazdıklarım dünyanın bugün geldiği durumu gösteriyor. Bizim bunlardan bir farkımız var. Bizim terörist dediğimiz Silahsız Masum insanlar değil. Elinde bizzat silah olan insanların kanı olan yaratıklar. Bizim ordumuzun şöyle bir farkı daha var. Ordumuz milli Vicdan kültüründe aksiyon olan bir yapıda.

Peki ama etrafımızda yuvarlanan hala sağa sola Göz kırpan şerefsiz teröristlere insan öldürmemek için göz mü yummalıyız. Hayır kesinlikle!

O halde hazır dünyada öldüren öldürene Biz de Yanı başımızda bize tehlike olabilecek Bu teröristleri öldürelim. Hangi köpek Soylusu gelip bize bunlara nasıl yaparsınız bunlar insan değil mi diye soracak? Onu soracak şerefsizin çocuğuna Gazze'de Silahsız insanları gösteririz bunlar insan değil miydi diyerek olay biter.

Suriye ordusunun stratejik sabır göstererek hala yaşamalarına izin vermesine Biz müsaade etmeyelim. Savunma sanayimizin yaptığı son gelişmeleri sahada bizzat O köpekler üzerinde deneyelim. Deneyelim ki diğer batılı züppeler anlasın Ne kadar etkili silahlar yaptığımızı hem fena da olmaz Onlara olan satışımızda katlanır. Biraz kuyruklarına basmış gibi olacağız ama olsun o kadar.

Hemen sınırımızın yanı başına çöreklenen şerefsizler topluluğunu Suriye ordusu Bir taraftan biz de bu taraftan dünya üzerinden silelim olsun bitsin..!

Kamil beye R.O.K diye rank yapılmalı sayın yöneticiler.
Adam bir gün elinde borazanla futbol dinamiklerini anlatıyor,öbür gün proletaryanın önemini anlatıyor, sonraki sabah ezan okuyup kamet getiriyor.

Böyle üyeler zor bulunur bence.Seviliyorsunuz kamil bey ama emeklilik ne zaman?

Kamo sen gidip yardım etsene kardeşlerine başkalarından medet bulmasınlar.Yoksa işidli kankilerini izleyip zevke mi geliyorsun?
Bana bunu dedin ya artık muhatabım bile olamazsın. Halbuki beyin herkese lazım Sadece düşüncelerin ve yazılanların geneline bakmak lazım. Bak güzel bir şey öğrendim kullanıcıyı engelliyorsun bir daha hiçbir şekilde görmüyorsun En güzeli bu Sen de yap Çünkü ben seni artık görmeyeceğim Hadi eyvallah..

Kim peki @kamil0920 bu Suriye ordusu ile bir olup alttan üstten sıkıştırıp yok edeceklerimiz. Ermeniler yok orda.

Mazoşitce lafla şamarlanmak hoşuna gidiyorsa bazılarının yabancı ellere gitmeye ne hacet, itinayla kapak yapılır..

Kim peki @kamil0920 bu Suriye ordusu ile bir olup alttan üstten sıkıştırıp yok edeceklerimiz. Ermeniler yok orda.
Sen PKK içindeki Ermeni komitacıları bilmiyorsun değil mi? Ya da İngiliz Fransız veya herhangi başka bir millete mensup insanların olduğunu da bilmiyorsun değil mi🤣🤣🤣 Neyse sonra haklıymışsın dersin eyvallah...

Mazoşitce lafla şamarlanmak hoşuna gidiyorsa bazılarının yabancı ellere gitmeye ne hacet, itinayla kapak yapılır..

Sen PKK içindeki Ermeni komitacıları bilmiyorsun değil mi? Ya da İngiliz Fransız veya herhangi başka bir millete mensup insanların olduğunu da bilmiyorsun değil mi🤣🤣🤣 Neyse sonra haklıymışsın dersin eyvallah...
Ya bırak. Kim onlar. Söyle. Saçma sapan konuşma. Kim birlik olup yok edeceğimiz. Fransız mi. İngiliz mi. Kim abicim kim. Ya işte İngiliz komutan var demekle olmaz. Tek kişi mi bu hedef

Yemedi demi Kamo? Din iman gidiyordun cihadçı kardeşlerin sadece Kürtlere değil türkmenlerede katliam uyguladı.tabi onlar şii olduğu için pek önemsemedin.bugün İsrail Kürtleri orada vursa kıblen İsrail’e döner.Sunni dinciler çok tehlikelisiniz çok.İsrail gelip suriyenin topraklarını işgal etmiş sesin çıkmıyor.Konu Kürt olunca şeytana dönüyor herkes.Bugün orada savaşmasalardı Kürtler hepsi soykırıma uğrardı

Teröristle mücadele sadece öldürmekle olmaz. Mesela bak Güneydoğu'da askerimiz teslim ol çağrısına uyan pkklıları yakalar üst araması yapar, kanaması yarası varsa tıbbi müdahale yapar. Sonra helikopterle yallah adli mercilere, yargılanır, tutuklanıp hapse gider cezasını çeker. Biz vahşi barbar insanlar değiliz. PKK soysuzları gibi sabah akşam insanlık suçu işleyen kimseler değiliz. 1993 yılı Bingöl'de silahsız 33 Mehmedimizi kurşuna dizen kansız deyyuslar gibi değiliz. Kabile devleti değiliz biz. Kanun var, nizam var, hukuk var, yargı var. Hazır dünyada öldüren öldürene bizde tuttuğumuzu öldürelim olayı yok, orman kanunlarıyla yönetilmiyor TSK. Çatışma olduğunda veya operasyona çıkıldığında zaten yapacağın bellidir, teslim olmuyor ve sana ateş ediyorsa, o zaman alnının tam ortasına sokarsın G3 mermisini vatan haini teröristin. Olay budur.

Ya bırak. Kim onlar. Söyle. Saçma sapan konuşma. Kim birlik olup yok edeceğimiz. Fransız mi. İngiliz mi. Kim abicim kim. Ya işte İngiliz komutan var demekle olmaz. Tek kişi mi bu hedef
Birlik olup mu? Güldürme beni lütfen. Nasıl birileri dünyanın birinden gelip bir yerleri düşman ilan edip öldürüyorsa veya Yoktan yere sebep uydurup savaş ilan edip soykırım yapıyor ise biz başucumuzda yıllardır başımıza bela olan bir grubu dünya yüzünden silmekte Kimseye ihtiyaç duymayız. Birlikte şöyle bir iyilik olabilir; fikirde birlik..!

Birlik olup mu? Güldürme beni lütfen. Nasıl birileri dünyanın birinden gelip bir yerleri düşman ilan edip öldürüyorsa veya Yoktan yere sebep uydurup savaş ilan edip soykırım yapıyor ise biz başucumuzda yıllardır başımıza bela olan bir grubu dünya yüzünden silmekte Kimseye ihtiyaç duymayız. Birlikte şöyle bir iyilik olabilir; fikirde birlik..!
Suriye aşağıdan biz yukardan dedin. Bu bir ortak amaç. Kim diyorum sana. Kimi yok ediyor ordumuz.

Konuşamıyorsun. Alakasız şeyler söylüyorsun.

Kim onlar.

Kim olduklarını söyleyemeceksen niye konu açıyorsun.

Teröristle mücadele sadece öldürmekle olmaz. Mesela bak Güneydoğu'da askerimiz teslim ol çağrısına uyan pkklıları yakalar üst araması yapar, kanaması yarası varsa tıbbi müdahale yapar. Sonra helikopterle yallah adli mercilere, yargılanır, tutuklanıp hapse gider cezasını çeker. Biz vahşi barbar insanlar değiliz. PKK soysuzları gibi sabah akşam insanlık suçu işleyen kimseler değiliz. 1993 yılı Bingöl'de silahsız 33 Mehmedimizi kurşuna dizen kansız deyyuslar gibi değiliz. Kabile devleti değiliz biz. Kanun var, nizam var, hukuk var, yargı var. Hazır dünyada öldüren öldürene bizde tuttuğumuzu öldürelim olayı yok, orman kanunlarıyla yönetilmiyor TSK. Çatışma olduğunda veya operasyona çıkıldığında zaten yapacağın bellidir, teslim olmuyor ve sana ateş ediyorsa, o zaman alnının tam ortasına sokarsın G3 mermisini vatan haini teröristin. Olay budur.
Eyvallah dostum Bu bizim şiarımız bizim düştüğümüz. Bunu çok iyi biliyorum ama artık değişmeli diyorum. Bak soykırım yapan takır takır insanları öldüren insanlara hala yalakalık yapan insanlar olabiliyormuş değil mi? Hazır artık dünya tam bir Kopuş evresinde. Haritalar değil kıtalar, anlayış değişiyor. Bunca zamandır insan olduk insanlıktan anlamadılar, bırakalım artık onları dinlemeyi, onlara dinletelim kendimizi onların dinle konuşalım.

Suriye aşağıdan biz yukardan dedin. Bu bir ortak amaç. Kim diyorum sana. Kimi yok ediyor ordumuz.

Konuşamıyorsun. Alakasız şeyler söylüyorsun.

Kim onlar.

Kim olduklarını söyleyemeceksen niye konu açıyorsun.
Şu anda itildikleri yer neresi? Suriye'nin kuzeyi Yani bizim alt kıyımız. Trafik işaretleri ile işaretlemek mi gerekiyor anlamadım ki.. son yayınlanan haritalara baktın mı sen?

Eyvallah dostum Bu bizim şiarımız bizim düştüğümüz. Bunu çok iyi biliyorum ama artık değişmeli diyorum. Bak soykırım yapan takır takır insanları öldüren insanlara hala yalakalık yapan insanlar olabiliyormuş değil mi? Hazır artık dünya tam bir Kopuş evresinde. Haritalar değil kıtalar, anlayış değişiyor. Bunca zamandır insan olduk insanlıktan anlamadılar, bırakalım artık onları dinlemeyi, onlara dinletelim kendimizi onların dinle konuşalım.

Şu anda itildikleri yer neresi? Suriye'nin kuzeyi Yani bizim alt kıyımız. Trafik işaretleri ile işaretlemek mi gerekiyor anlamadım ki.. son yayınlanan haritalara baktın mı sen?
Kim la kim

Kastettiğim Tabii ki de Suriye'de terörist eylemler yapan PKK YPG unsurları. Içinden Araplar çıktığına göre artık sdg maskesi düştü.

Kamo önemli görevlerde bulunmuş askerler bugün fetöden yatıyor.binlerce asker vatan hainliği damgası yemiş.15 temmuzda askerin boğazını kesip köprüden attılar.Hendek operasyonuna katılan askerler hepsi madalya almıştı şimdi ise fetöden içerde.Ülkenin yegane tapusu olan kozmik odadaki bilgiler hepsi istihbarat güçlerine teslim edildi.Bak bu kadar rezaletin içinde hala iyiyiz,insaflıyız diyorsun.Neden böyle olaylar yaşıyoruz diye sorgulamıyorsun.!Demek ki devlet yapısında bir düezensizlik,adaletsizlik var

Abi olmaz yanlış düşünüyorsun. Devlet senin dediğin gibi yapmaz. Geçmişte yapmadı, gelecekte de yapmaz. İşte bu yüzden Dünya üzerindeki en şerefli ordu Türk Ordusudur diyoruz. Bunun dışına çıkamazsın, atan deden çıkmadı, sende çıkamazsın. Biz İsrail ordusundaki kendisine asker diyen vicdansız teröristler gibi değiliz. Tarihte Türk ordusuyla savaşan düşman askerleri bile, "Evet şavaşıyoruz ama Türkler ve askerleri çok şerefli insanlar" demişlerdir. Çanakkale'de yaralı ANZAK askerini, cehennemin ortasına dalıp vurulma pahasına kendi siperine götürmüş bir ecdadın torunu olduğunu unutma.

Abi olmaz yanlış düşünüyorsun. Devlet senin dediğin gibi yapmaz. Geçmişte yapmadı, gelecekte de yapmaz. İşte bu yüzden Dünya üzerindeki en şerefli ordu Türk Ordusudur diyoruz. Bunun dışına çıkamazsın, atan deden çıkmadı, sende çıkamazsın. Biz İsrail ordusundaki kendisine asker diyen vicdansız teröristler gibi değiliz. Tarihte Türk ordusuyla savaşan düşman askerleri bile, "Evet şavaşıyoruz ama Türkler ve askerleri çok şerefli insanlar" demişlerdir. Çanakkale'de yaralı ANZAK askerini, cehennemin ortasına dalıp vurulma pahasına kendi siperine götürmüş bir ecdadın torunu olduğunu unutma.
Bu dediklerin şeref onur kavramını bilen milletlerin tabirleri bugün ülkemize düşmanlık besleyen hangi ülkede böyle bir kavramın zerresini görebiliyorsun. Zalim'e yapılan müsamaha mazluma eziyettir!

Kastettiğim Tabii ki de Suriye'de terörist eylemler yapan PKK YPG unsurları. Içinden Araplar çıktığına göre artık sdg maskesi düştü.
Terörist? Türkiye'de terör mü kaldı. YPG kimin teröristi. Hem kime göre terörist? Terörsüz Türkiye kapsamında birlikte hareket ettigin dem partiye bi sor bakalım YPG ye terörist mi diyecek, kahraman mı

Bu dediklerin şeref onur kavramını bilen milletlerin tabirleri bugün ülkemize düşmanlık besleyen hangi ülkede böyle bir kavramın zerresini görebiliyorsun. Zalim'e yapılan müsamaha mazluma eziyettir!
Türk töresini terkederse aslında o zaman kaybeder. Yoksa düşmanda istediği silah olsun, teknoloji olsun, vız gelir tırıs gider.

Geri