Askere Gitmeyen Adamdan Sayılmaz mı?

Konu sahibi son olarak 2661 gün önce görüldü
Adamlık askere gidince mi belli oluyor?
Askerde ne yapıyorlar?
Tuvalet , banyo, Bahçe o bu şu temizle sonra bir güzel dayak ye. Askerlik başkadır. Askerler candır. Ama değer bilene. Ama Adamlık askerlikle belli olmaz.

Askerlik mecburi olmaması gereken bir olgu. Lüzumsuz işler için gençlerimizin yıllarını çalıyorlar, umarsız ve ukalaca...

Eski Topraklara sorsanız askere gitmeyeni kimse adamdan saymaz derler. Bizzat kendim duydum.

askerlik insanı düşünceleri degişir gitmiş gelmiş biriyle hic gitmemiş arasında cok fark vardir hic bir zaman önünü göremez 12'ayda neler degişir degişir gidin de görün :)

Askerlik dediğin de memlekette yaplmmaz ki knki ayp ;d

Acindirma lan kendini eskisehir diosn sanki hakkari ;D

adamlık askerlikle olaydı, memleket adam kaynıyor olurdu şimdi.

Ahahaha ;d
Nasıl baglantilarn var olm senin memur gibi askerlik yaptn lan hafta sonu ev felan cbinlikli yatagnda vardır ksnn ;d

sans kanki Allahın sevdigi kuluyum insallah sende sanslı olursun :D

Bizim hakkaride kuş yerine mermi uçuypr çiçek yerine ceset kokuyordu :D ey gidi

kahramanlık bir yana iyi tuvalet yıkadım ya la :) çeşit çeşit sanat eserleriyle tanıştım :) Askere giden adam olur mu bilmem de :) sanatçı çoktur :)

Askere gidip gelmekle adam olunmuş olsaydı,şuan bu başlık oluşmazdı.
Adamlık ne askerlikle,ne evlenmekle nede sünnetle olan bişeydi.
Anlatabildim mi?

Ah bizi militarist kafalar da Yetiştiren canıim ülkemizin ve Türk toplumumuzun muazzam bakış açısı sayesinde askere gitmeyen bi erkeğe adam olamamış erkek değil gibi yaftalar yapıştırilir. Alakası yok hiç olmadı da. Üniforma tehlikedir hatta:p

Insanlari belli bir kalıba sokmaya/yonetmeye pek merakliyiz.

Geri