İki nokta
Üye
neresi gelecek heyecan yaptim vallaha, carsamba aciklasalar bari sagolasin
Kütük burası mı Adana'mı senin..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neresi gelecek heyecan yaptim vallaha, carsamba aciklasalar bari sagolasin
kütük adana merkez tahmin var mi ? totem yapalim istanbul'da kalayim.Kütük burası mı Adana'mı senin..
kütük adana merkez tahmin var mi ? totem yapalim istanbul'da kalayim.
karadeniz'de olur bakalim farketmez; )Karadeniz bölgesi diyorum ben :d İstanbul zor bence genelde doğudakiler geliyor buraya..
Fevo gel alt devremsin, seni bekliyorum. Gel de şu 4-8 nöbetlerinden biraz kurtulayım :d
ahahha aga kisa donemde devrecilik mi olurmus ayibediyosun :dFevo gel alt devremsin, seni bekliyorum. Gel de şu 4-8 nöbetlerinden biraz kurtulayım :d
Şafak karanlık mı senin.. :d
ahahha aga kisa donemde devrecilik mi olurmus ayibediyosun :d
aga bakalim heyecanli bi surec senle iletisim halinde olalim merak ettigim mevzular var birkac
Takılıyorum ya :d devrecilik olayı düştüğün yere göre değişir ama. Küçük yerlerde pek sökmez. Büyük yerlerde belli olmuyor. Zaten senin acemiliğin bittiğinde benim 50-60 günüm kalmış oluyor ve o esnada ben de idari bir yerde olmuş olurum. Kısa dönem olduğum ve küçük bir yerde olduğum için. Umarım acemiliğin iskenderun olur. Ben orada yaptım o da çok rahat geçti
134 ya. Ama benim yer çok iyi. Torpil yaptırsan buraya zor düşersin :d
Deniz ile aramda 10 metre var. Denizi izliyorum, geçen gemilere bakıyorum zaman geçiyor. Ortamım da güzel. Zaten 1 ay sonra yazı büroya yada başka bir yere geçerim. Günde 8 saat nöbetim var. Ama zaman burada hızlı geçiyor benim için :d
Aman hocam şafak 100 düşünce dikkat et her an bir sürpriz yaparlar sana benden demesi..Evet yerin rahat en azından olaysız yer hayırlı teskeler sanada.. ( :
Biliyorum ya adamı denize attılar geçen gün :d çanakkale sahil güvenlik şu an. Şaşırdığım şey piyade tüfeğimin g3 değil kaleşnikof olması. Sorun değil tabi o da, zaten atış dışında kullanacağımı sanmıyorum. :d
Teşekkür ederim, eksik olma : )
Ben varımBu kasımda benden başka kısa dönem gidecek olan varmı![]()