Askere giderken ne lazım olur , malzeme listesi , askere gidecekler için bilgiler

Konu sahibi son olarak 2631 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fevo gel alt devremsin, seni bekliyorum. Gel de şu 4-8 nöbetlerinden biraz kurtulayım :d

Şafak karanlık mı senin.. :d

134 ya. Ama benim yer çok iyi. Torpil yaptırsan buraya zor düşersin :d
Deniz ile aramda 10 metre var. Denizi izliyorum, geçen gemilere bakıyorum zaman geçiyor. Ortamım da güzel. Zaten 1 ay sonra yazı büroya yada başka bir yere geçerim. Günde 8 saat nöbetim var. Ama zaman burada hızlı geçiyor benim için :d

ahahha aga kisa donemde devrecilik mi olurmus ayibediyosun :d

Takılıyorum ya :d devrecilik olayı düştüğün yere göre değişir ama. Küçük yerlerde pek sökmez. Büyük yerlerde belli olmuyor. Zaten senin acemiliğin bittiğinde benim 50-60 günüm kalmış oluyor ve o esnada ben de idari bir yerde olmuş olurum. Kısa dönem olduğum ve küçük bir yerde olduğum için. Umarım acemiliğin iskenderun olur. Ben orada yaptım o da çok rahat geçti

Takılıyorum ya :d devrecilik olayı düştüğün yere göre değişir ama. Küçük yerlerde pek sökmez. Büyük yerlerde belli olmuyor. Zaten senin acemiliğin bittiğinde benim 50-60 günüm kalmış oluyor ve o esnada ben de idari bir yerde olmuş olurum. Kısa dönem olduğum ve küçük bir yerde olduğum için. Umarım acemiliğin iskenderun olur. Ben orada yaptım o da çok rahat geçti
aga bakalim heyecanli bi surec senle iletisim halinde olalim merak ettigim mevzular var birkac

134 ya. Ama benim yer çok iyi. Torpil yaptırsan buraya zor düşersin :d
Deniz ile aramda 10 metre var. Denizi izliyorum, geçen gemilere bakıyorum zaman geçiyor. Ortamım da güzel. Zaten 1 ay sonra yazı büroya yada başka bir yere geçerim. Günde 8 saat nöbetim var. Ama zaman burada hızlı geçiyor benim için :d

Aman hocam şafak 100 düşünce dikkat et her an bir sürpriz yaparlar sana benden demesi.. :D Evet yerin rahat en azından olaysız yer hayırlı teskeler sanada.. ( :

Aman hocam şafak 100 düşünce dikkat et her an bir sürpriz yaparlar sana benden demesi.. :D Evet yerin rahat en azından olaysız yer hayırlı teskeler sanada.. ( :

Biliyorum ya adamı denize attılar geçen gün :d çanakkale sahil güvenlik şu an. Şaşırdığım şey piyade tüfeğimin g3 değil kaleşnikof olması. Sorun değil tabi o da, zaten atış dışında kullanacağımı sanmıyorum. :d

Teşekkür ederim, eksik olma : )

Biliyorum ya adamı denize attılar geçen gün :d çanakkale sahil güvenlik şu an. Şaşırdığım şey piyade tüfeğimin g3 değil kaleşnikof olması. Sorun değil tabi o da, zaten atış dışında kullanacağımı sanmıyorum. :d

Teşekkür ederim, eksik olma : )

Benide Aralık ayında hortumla suladılar.. :D İşin cilvesi bunlar..Ben askerlik boyunca sadece silahı girerken gördüm başkada yok.. :d Jandarma olarak yapmıştım bende.. Sende eksik olma..

boşuna yük etmeyin hiç birşey lazım olmuyor..herşeyi veriyorlar..

Tavsiyem hicbir şey götürmemeniz her şeyi orda veriyorlar zaten :)

çalıyolar la zaten özel eşya götürmeyin :liv:
sadece para olsun yanınızda onu da iyi saklayın :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri