AŞK

Konu sahibi son olarak 4999 gün önce görüldü
Baktım ki bununla ilgili bir başlık açılmamış, bende AŞK'sız olmaz diyenlerden biri olarak bu başlığı açıverdim. Gerçi o yazılamaz, söylenilemez, anlatılamaz. Sâdece yaşanır; ama biz ''Her şeyin bir ilki vardır.'' kuramı ile bir ilki gerçekleştiririz belki. Burada, çok aşk yaşamış kişiler olabilir. Aşkla çok içli dışlı olmuşlar olabilir. Aşktan çok çekipte, aşkı deşifre edecek birileri olabilir. İşte onlaradır bu başlık. Tabiî onca zeki, edebiyat parçalayan, Türkçe'yi müthiş kullananlara da bir fırsat.

Dünyanın en güzel duygusu :) herkes yaşamalı.

bazen sabahları kalktıgımızda etrafta sis goruruz oglene doru yavas yavas kaybolur. Askta boyle bırseydır.

aşk odur ki karşınıza yirmi tane huri getirseler gözünüze duvar kerpici gibi cansız görünür. diye bir söz duymuştum. baya ilginç bir tarif...

Yaratılmışların içinde en muazzamı, en gösterişlisi, en hoşu.

Vezir de eder rezil de.. Gelip geçici..

Süründürür.

Aşk mazoşistliğin başlangıcıdır.

Hem yasatir hem öldürür.

1468572_609116222471109_1796804225_n.jpg

Aşkın herkese göre bir tanımı var. Bana göre aşk, mantığını kaybettiğin yerdir. Akılla çözülemeyecek bir histir. Normal şartlarda asla yapmayacağın şeyleri yaptıran, iyiyi kötüyü ayıramadığın, karşındaki insanı objektif olarak gözlemleyemediğin, yargılarının olmadığı yerde geldiğinde, aşkın ortasında duruyorsundur.
Aşk dediğin kaybolmaktır. Büyülü bir ormanın içinde, en sevdiğin düşler arasında yürümek gibidir. Aşkın kör yanı, kayboluşunu fark etmemektir. Sen olmayan bir sen yaratır. Kalple ruh arasında bir yerde durur aşk ve asla aklın hükmüne izin vermez.

-alinti-

Aşkın gelişi aklın gidisidir. :hi:

Aşkın gelişi aklın gidisidir. :hi:

O üzgünken sizinde kalbiniz acıyorsa iste bu aşktır.

tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız işte bu aşktır.

O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız işte bu aşktır.

Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız işte bu aşktır.....

:hi:

Bir tek senin görebileceğin bir yerden
sana gülümsüyorum...
onların duydukları kahkahalarım değil
aşkı tarif gerekirse
sana anlatayım
aşk ne biliyor musun
benim sana yaşadığım,
senin durmadan üstüne bastığın...

Hımm aşkk ..Eee daha daha nasılsınız ? =) Yorumsuz

insanı etkisi altına alabilen ruh hali her aşk bir gün biter ilk günki ilk ayki ilk yıldı gibi asla sevemezsiniz :)

Tersten okunup " Kışa " hazırlık yapılması gereken durumdur .. Akıl donacak zira ..

Kavuşamazsın aşk olur
Aşık Veysel.

Yuh bu kadar zamandır bunun konusu açılmamış demeyin şimdi .s

Geri