AŞK

Konu sahibi son olarak 5000 gün önce görüldü
her ne kadar yok dese de herkes tatmıştır

Ben henüz tatmış değilim :)))))

bu duyguyu gözlemleyebilmek için evlilik programlarını izlemelisiniz kesinlikle.

Yok oyle bisi, kendinizi kandirmayin :p
Hepsi hormonal :T:

bakalım ne kadar dayanabiliyorlar deyip,yaratıcının insanlardaki acı eşiğini ölçmesi bence aşk : )

İlkokul birinci sınıfta Fazıl diye bir çocuk vardı, ben okula geç başladığım için sınıfın en çalışkanıydı, sonra ben ona aşık oldum. Sonra herkesin bir kurdalesi vardı, benim iki olunca, vazgeçtim.
Ortaokulda Murat vardı. Defterleri çok düzenliydi, eksik yazılarımı ondan tamamlıyordum. Bir gün benden defterimi istedi vazgeçtim.
Lisede başka bir Murat vardı. Okul birinciliğine yarışıyorduk. Aşık oldum. Okulu birincilikle ben bitirdim, vazgeçtim.
Bu zamana kadar sevgilim olmadı :D
Lise sonrasına gelince .p

İlk iki ilişkimde vazgeçilen ben oldum, eminim onların da geçerli sebepleri var :D
Sonra en son ben yeniden vazgeçince, anladım ki bu aşk vazgeçmeye odaklı, ne gerek var dedim :D

Allah seni herseyden korusun ile baslayan Allah evine ateşler salsin ile biten bi karın ağrısı Vefa varmı vefa ?
Bana o lazim

Kırmızı ışıkta geçmek güzelde 2 ay sonra cezası gelince çok koyuyor:)

2012 de " bir selam vermesi sonucu, cehennemden düşen ateşi görmeyip, karşılık verdiğim bir şeydi.

Geri