Aşk yürek işi ise, bu Cinsellik niye?

Konu sahibi son olarak 1025 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir konu ancak bu kadar yolundan çıkarılabilirdi. Tebrik ediyorum sizleri : )

Annesi babası aşk ile sevişmeyen her birey yoksun doğar, sevgisiz doğar.
Ayrıca aşk yürek işi değil akıl işidir.

Annesi babası aşk ile sevişmeyen her birey yoksun doğar, sevgisiz doğar.
Ayrıca aşk yürek işi değil akıl işidir.

hanımefendi size noktasından, virgülünden tutun da yumuşak ge'sine kadar harfiyen katılıyorum. kalp kan pompalar. aşkla ne ilgisi var çözmüş değilim ben de. her ne kadar yüksek ve ulvi görünürse görünsün, her türlü aşkın kaynağı cinsel güdüdür. doğa üremek ve nesillerini bir sonraki çağa aktarmak üzere programlanmıştır, bunu bilinçli veya bilinçsiz tüm canlılar yapar, hatta cinselliği geçtim bölünerek bile çoğalırlar.

sevişmeli şeylerin
neresi kötü
halen anlamadım

Demek ki yüreğimiz oramızdaymış.

bütün yazılanları okumadım kendi kendime şöyle düşündüm fekat, arada bazen düşünürüm evet :D

birini seviyorsan, aşıksan bir süre sonra ona bir çekim hissedersin zaten. dokunmak istersin. bu kötü bir şey değil. insani ve doğal olan, güzel olan. sevdiğiniz kişiyi arzuluyorsunuz, ay ne güzel. sınırı ise kişisel doğrular belirler. dini inançlarınız, kişisel çizgileriniz, cinselliğe bakış açınız, doğrularınız. (evlilik dışı cinsellikse söz konusu olan- evliyseniz oh ne ala ballı kaymak kdks neysem. bal dedim kaymak dedim)
bence asıl problem sevgisiz seks, ne bileyim tek gecelik ilişkiler. -bunu da yargılamamaya çalışıyorum- sadece daha nasıl desem yüzeysel geliyor ve duygudan uzak.

Hepimiz temiz sevdik, hangimiz kirli sevdi ki? Biri çıkıp diyebilir mi, ben uçkuruma sevdim? Güzel görmek, güzel bulmak elbet nefs işi, peki bunu nefis kılan yürek değil mi? Aşk'ı cinsellikle sulamak, gölgelemek ne derece doğru?

Sevgiliyi mâsumca öpmekten, bir gecelik ilişkilere aşk etiketi yapıştırıp, yataklarda sabahlamak arasında dağlar kadar fark var diyeceksiniz. Peki (nikâhsız) bir şekilde neden %90 her mâsum öpücüğün sonu net bir şekilde cinsel temasa gidiyor, ya da çekiliyor? Şeytanın oyunu mu bu? Aşk, Şeytan için büyük bir koz değil mi?

Aşkın içinde cinselliğe, cinselliğin içinde aşka yer var elbet ama hangi kulvarda, hangi derecede, hangi hakta? Belirli bir sınırın çizilmesi gerekmiyor mu?

Forum gerçekten karanlık günlerden geçmiş..

Sadece ekmek yiyerek karnını doyurabiliyorken neden diğer gıdalara yöneliyorsa insan bunun cevabı da aslında orada gizli. Sadece karbonhidrat yetmez protein de gerekli, mineral de. Evet evet tam orası. Yo öyle değildi sonu ama.

Biri yürekle diğeri şeyle karıştırmayın sjsksj.

Bir dokunsam aşkı daha iyi hissedicek.

en derin duyguların çok basit açılımı,
beyinde bi hormonun fazla salgılanması

Aşk yapmak diyor ya bazıları belki de ondandır. :d
Bana göre ikisinin birbiriyle alakası yok. Tamam bir çekim hissedersin de onu cinselliğe taşımak kişilere kalmıştır. Bunun temiz veya kirli sevmekle alakası yok tercih meselesi. Ben tek birleşmeden yanayım. Bir tane olsun hep olsun. Herkesin düşüncesine ve hayatına saygı duymak gerekir.
Kimseyi de ilgilendirdiğini sanmıyorum. Herkes kendi hayatından sorumlu.

"Kavram Bozumu" olarak nitelendirilen bir manipülasyon yöntemini, tahminimce bilinçsizce kullanarak ortaya atılmış saçma bir argüman.

İnsan zihninde kavramlar birbiri ile ilintilidir. Aşk ve Cinsellik de birbirinden koparılmayacak derecede ortak paydada birbiri ile buluşabilen, birbiri ile ilintili iki kavram olmasına rağmen, bunu yanlışlama yoluna gitmek ve aşkı "yüce yürek" kavramı ile açıklayıp cinselliği ise örtülü bir şekilde "penis/vajina" ile bağdaştırmak en iyi ihtimalle cehaletin göstergesidir.

Kötü ihtimal ise tamamen bilinçaltındaki patriarşik kodlarla ilgili ; Çünkü "delikanlı birey" aşık olduğu kişiyi sever/sahiplenir/dokunmaya kıyamaz, ama aynı anda aynı "delikanlı birey" sadece cinsel olarak arzuladığı kişilerle cinsel ilişkiye girebilir ve ertesi gün "o an" hiç yaşanmamış gibi hayatına devam edebilir ve bu kesinlikle yürekli bir aktivite değildir çünkü o "delikanlı birey"dir. Birlikteliğini yaşamış ve geçmiştir. Bu da gayet normaldir. Nargilesi/far paletine zeval gelsin istemez.

----------- Çetrefilli tanımlamalardan sıyrılıp biraz argo kullanarak özetlemek gerekirse ; -------------

Cinsel birlikteliği ;
1-) Sevişmek
2-) Düzüşmek

Olarak ikiye ayırarak hareket etmek, riyakarlıktır.

haram ve günah el ele tutuşun yeter neyinize yetmiyor cehennem ateşinden de mi korkmuyorsunuz?

Saçlarını okşayıp dudaklarını öpmeyeceksem n'apayım böyle aşkı.

Bu nasıl konu lan kahkaha attım. Çok enteresan şeyler yazılmış ahahaha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri