Aşk yürek işi ise, bu Cinsellik niye?

Konu sahibi son olarak 1025 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine özlü bir söz
yapıştırmışım

Aşık olduğun insanla cinselliği yaşadığında sorunun cevabını alırsın.

Aşk beyin işi mi? :gamer:

Ayrıca bilimsel olarak aşık olmak çikolata yemekle eş değer bir şeymiş.

Cinsellik niye? hayatimda duydugum en absurd soru.
Soyle cevap verelim amip olmadiginizi varsayarak (gerci soru tek hucreli bir canli beyani gibi ama olsun)
Ureme kodlu canlilar oldugumuzdan oturu olabilir.
Kendi dogasina bu kadar kafa tutan sevismemek icin caba sarfeden baska bir canli turu yoktur herhalde :)
"Ask, yurek" kisimlarina hic giremiycem benim icin fazla arabesk!

al aşkını ooo
sok gözüne gözüne

Her şeyin farklı dereceleri var ve bu derecelerin farklı isimleri var. Sıcak, ılık, kaynar, soğut, serin, don, v.s. Veya Aşk, sevgi, hoşlanmak, beğenmek, v.s.

Yok ya istemiyorum yürek kısmına ihtiyacım var..

Her şeyden daha fazla fayda sağlamak isteyenlerde yürek olmuyor. Arzu oluyor bir tek.

Sevgilisinin elini öpüp başına koyan konu sahibi beyanı.... şimdi sana olayı anlatmakta imkansız ama vücudun bazı yerlerini öptüğünde karşındaki insan bağlanma hormonu salgılıyor çünkü uyarıcı bölgeler var.
örnek verirsek MEME ve UCU

Olayı manevi boyuta dökebilmek ise çiftlerin cinsellikten daha başarısız olduğunu gösteren bir durum. Sevişmekten çekinmenin manası yok , tamam bazı kriterler var ama flört ile ilişki içinde (sevgili) olmak farklılaşıyor.

Bkz: Boşanan psikiyatrist paradoxu

Sarışın sevgilim olsun sevişmesekte olur,gözlerine bakıp saçını koklamak yeter bana

hiç kusura bakmayın
ben sevişirim

sevişmemek bir seçim olmalı
mecburiyet değil
nasıl mı
yazdıkça okuyun
okudukça oo karma deyin

Arkadaşlar sexeylemezsek ne önemi var ya, o zaman git çiçeyi böceyi sev. :455392p0o6vn66pz:​

o şeyine canım aparatif atıştırmalık ön sıcaklar :ppp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri