Tanimadiklarini nasil arasin?kimseyi unutmana gerek yok, tanımadıklarını ara
Tanimadigini ara dersen,belkiii
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tanimadiklarini nasil arasin?kimseyi unutmana gerek yok, tanımadıklarını ara
kimseyi unutmana gerek yok, tanımadıklarını ara
İlk defa aşk acısı çekiyorum hayatımda sanırım durum sandığımızdan ciddi :/Yeni manito yaparak.
aşk din gibidir, seçeneklerinin farkında olmadan inanırsın... seçeneklerini tanımaya çalışsın demek istemiştimTanimadiklarini nasil arasin?
Tanimadigini ara dersen,belkiii
Pekiaşk din gibidir, seçeneklerinin farkında olmadan inanırsın... seçeneklerini tanımaya çalışsın demek istemiştim![]()
Geçmiş olsun, sayısının artmasını dilerim.İlk defa aşk acısı çekiyorum hayatımda sanırım durum sandığımızdan ciddi :/
Bir daha tecrübe etmek istemeyecek kadar sevdim galibaGeçmiş olsun, sayısının artmasını dilerim.
Bir süre sonra normale dönüyor her şey ya, herkes yaşadı ve yaşıyor.
Tecrübe ettikçe daha olgunlaşır insan.
Valla hiç güleceğim yoktu önerin için teşekkür ederim;daşk din gibidir, seçeneklerinin farkında olmadan inanırsın... seçeneklerini tanımaya çalışsın demek istemiştim![]()
Bende bize is cikti diye konuya girdim herkes hislerini anlatiyor.. hof.Hani dedikodu?
Sorma ya hevesimiz kursağımızda kalıyorBende bize is cikti diye konuya girdim herkes hislerini anlatiyor.. hof.
Ya ben hic olamiyorum. Acaba biyolojik bir nedeni olabilir mi shinikom..Yeterince beklerseniz, gecer diyerek konuya limon sikmak istemiyorum .p
Yasadiginizi hissedebileceginiz nadir durumlardan birisi su ask denen meret, bol bol olun efenim .p
Mantigini dinleyip, sonra uzulmekten korktugun icin kendini yeterince birakmiyor olabilirsin juju.Ya ben hic olamiyorum. Acaba biyolojik bir nedeni olabilir mi shinikom..
Evet olabilir shinikom.. bu bana mantikli geldi.Mantigini dinleyip, sonra uzulmekten korktugun icin kendini yeterince birakmiyor olabilirsin juju.