Aşk üzerine notlar

Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
İlk defa aşk acısı çekiyorum hayatımda sanırım durum sandığımızdan ciddi :/
Geçmiş olsun, sayısının artmasını dilerim.
Bir süre sonra normale dönüyor her şey ya, herkes yaşadı ve yaşıyor.
Tecrübe ettikçe daha olgunlaşır insan.

Ben bi süre ara verdim. Ramazan ramazan olmuyor. Sonra bir şey oluyor üzülüyorum.. hem açsın hem üzülüyosun falan bana da yazık..

üzerimdeki tedirginliği ve utangaçlığımı attığım anda çok güzelleşiyor hissettiğim duygu. ilk zamanlarımı hatırlıyorum, nasıl tedirgindim. çok mu dökülüyorum, çok mu fazla, ya şöyle olursa ya böyle olursa… kendimi kısıtlıyor ve onun da bulunduğumuz hiçbir ortamda çok açılmasını istemiyordum.
biraz zor bir insanım ben, belki herkes biraz öyledir ama benim kabuklarımı kırmak biraz daha zordur. ah olumsuz tecrübeler:d çok uğraştı benimle. gerçekten benden çok onun emeği var her duygumuzda.
ne yaşarsak yaşayalım, nereye akacaksak akalım eyvallah ve iyi ki. ben iyi giden her şeyde içsel olarak kaygı duyan bir insanım ama uzun süredir o kadar huzurluyum ki bir rahatlık hali var üzerimde. bu dinginliği çevremdekiler de fark ediyor.
sadece flörtte kalan saçma sapan ilişki biçimleri, günümüzde o kadar yaygın ki ve sanırım biz de bunu olağanlaştırmışız bir yerde… benimki şey demek zorunda kalmıştı “anlamadığını düşünüyorum, biz sevgiliyiz, bilinsin” kdkdj tebliğ-tebellüğümüz böylece tamamlanmıştı kdjd
kdkdj konunun ismi aşk üzerine notlar olmalıydı… diyeceğim şu ki, içinize sinen birileri olsun inş. yalnızlık da güzel. mutlu aşklar da güzel. her şey gibi aşklar da sonlanabilir. olsun. platonik olmasın, bu kadar saçma bir şey yok hayatta jdjd bu kadar, bitti.

Yeterince beklerseniz, gecer diyerek konuya limon sikmak istemiyorum .p
Yasadiginizi hissedebileceginiz nadir durumlardan birisi su ask denen meret, bol bol olun efenim .p

Yeterince beklerseniz, gecer diyerek konuya limon sikmak istemiyorum .p
Yasadiginizi hissedebileceginiz nadir durumlardan birisi su ask denen meret, bol bol olun efenim .p
Ya ben hic olamiyorum. Acaba biyolojik bir nedeni olabilir mi shinikom..

Zaten en başta her şey çok güzel başlıyor, ayakların yerden kesiliyor dünyadaki en güzel kadın senmişsin gibi davranılıyor sevgi sözcükleri, hediyeler, her saniye ilgili davranışlar ürkekçe yaklaştığını ilişkide cesur olmayı öğreniyorsun sonra senin cesaretinden güç alıp seni yerlebir ediyor nasıl ayağa kalkacağını bile bilmeyen o eski sene geri dönüyorsun

Geri