Bana sevda nerde diye soranlar var,beni kim öldürdü saniyorlar?ikinci kez storyme bakmış. aşırı keyifliyim.ksjznz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana sevda nerde diye soranlar var,beni kim öldürdü saniyorlar?ikinci kez storyme bakmış. aşırı keyifliyim.ksjznz
Hangi arabesk şarkının sözleri bunlar ya.. kendine gel sen Süreyyasın!Bana sevda nerde diye soranlar var,beni kim öldürdü saniyorlar?
2, attığım story sayısı ayşim.ksjs2. Kez oldugunu nereden anlıyorsun
Bakarsin 10 yil sonra bir agac olursun,taslamaya baslar cocuklar seni.Hangi arabesk şarkının sözleri bunlar ya.. kendine gel sen Süreyyasın!
Ask cok harika bir seydir.Süreyya da olsan bir 3 numaralı bakışa yeniliyorsun demek ki sklsks
Evet liseli asiklar gibi oluyorsun gerçek birileri karsısında yalnız mum gibi eriyorsun da…Ask cok harika bir seydir.
Asksiz kalmayalim..
Asik olmak icin firsat kolluyoruz.
It gibi pisman.2, attığım story sayısı ayşim.ksjs
Aşkı bu kadar önemsediklerini de ilk kez görüyorumBurda aşk hakkında konuşabilecek tek kişi @Emare çünkü deneme yanılma yolu ile bütün aşk taktiklerini çözdü kız Sjsjsjs
It gibi pisman.
Bunu bana hic anlatmadin.İlk aşkım Sonay Şeker seni selamlıyorum..
Sapsarı ipeksi saçların aklıma geldi bakşimdi 39 yaşında muhtemelen kırışmış birisindir ama olsun.. ilk aşklar unutulmaz.