Aşk olmadan erkek ve kadın arkadaş olur mu?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Günah işlere girişmem ben.
Herkes paylaşıyor.
Hatta pişirdikleri yemekleri, içtikleri kahveyi. Sen de paylaş. Biz bir aileyiz. birbirimizden sırrımız olmaz. Hepimiz, Bayan erkek ayrımı olmadan arkadaşız.

Herkes paylaşıyor.
Hatta pişirdikleri yemekleri, içtikleri kahveyi. Sen de paylaş. Biz bir aileyiz. birbirimizden sırrımız olmaz. Hepimiz, Bayan erkek ayrımı olmadan arkadaşız.
Selfi, fotoğraf dinimizde haram, günah. Var mı mesela Muhammed'in bir resmi, varsa yayınla ve seni iki saate linç ederler seninkiler.

Bu soru ne diyor yani. Erkekle kadin arkadas olur mu olmaz mi bu mu baska bisey mi diyor

Eşler bir süre sonra arkadaş gibi oluyormuş söyleyenlerin yalancısıyım : )

Makalelerle çürütürüm.

Küçük, kurnaz beyninizle olur falan diyebilirsiniz ama mümkün değil efendim. Bir çalışma var, kadın ve erkeklere göz takip cihazı takıyorlar. Her erkek ve kadın, kapıdan giren her karşı cinsin ilk 10 saniye içinde mahrem yerlerine bakıyor.

Arkadaş olan karşı cinslerden en az birinin diğerine karşı hislerinin olduğuna dair, aldatmaların önemli bir kısmının sıradan arkadaşlıklar kaynaklı olduğuna dair...

Amerikalı bir psikolog veya psikiyatrist kadının makalesi var. Çok fazla erkek arkadaşım vardı, sağlıklı bir evlilik için hiç oldu falan diyor. Bulup okumanızı tavsiye ederim. Evlilik ve aile terapisti.

Bu mantikla gidersek, kadinlar da birbirlerinin her yerini inceliyorlar bir ortama girince.
Arkadas olamazlar mi simdi?

Dogada ask diye bir sey yok. Insanlarin uydurdugu bir olgu.
Bu yuzden olabilir.

Beğenilirse aşık olma opsiyonuyla arkadaş olunabilir.

Adını koymasinlar bence nereye cekersen gider.

karma bey yüksek müsadenizle
tamam ya hadi olun

Zaten aşk yoksa arkadaş olunuyor. :D

Ben oluyorum ama genelde taciz ediliyorum. Ve hiç bitmiyor "bir şey yaşama" hülyaları, acaba olur mu filan,

olmaz, kusura bakma.
Kursağına kadar da kıskanç oluyorlar, bir kız görüyorsun, aa diyorsun güzelmiş ne kibar, *spu o onu bu beğendin diyor,

ya günahj günah, öyle denir mi?

Asiri samimi arkadasligi doğru bulmuyorum açıkçası. Micmicmicmic

Geri