Aşk olmadan erkek ve kadın arkadaş olur mu?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

Aşk olmadan erkek ve kadın arkadaş olur mu?​

Aşkın oluşması için taraflar arasında fiziki yakınlaşma gerekir yoksa birine ilgi duymak, hayranlık v.s gerçek anlamda aşk değildir.

Yakınlaşma ortamına fırsat vermezseniz tabii ki çok güzel arkadaş olunabilir. Arkadaşlık, dostluk, sevgili v.s asla birbirine karıştırılmaması gereken kavramlardır.

olur tabiii
özellikle evlendiği zaman kendi kardeşin- abin evleniyormuşçasına sahipleniyorsun mutlu oluyorsun ( yakın zamanda deneyimledim)

Neden olmasın ya anlayamiyorum

Neden olmasın yahu? Önünüze gelenle çiftleşip duracak mısınız?

Yıllar yılı aynı konu ve aynı cevaplar.Önce medenice cevaplar verilir konuda,sonrasında ise iki karşı cins insanı bir arada görünce yerin dibine bile sokarlar.Samimiyetinizi en içten dileklerimle seveyim.

Soru kendi içinde hatalı.
Neyseeee...

Bir kadın ile bir erkek neden arkadaş olamıyor mu ? kadın erkek ilişkileri aşk ve cinsellikten ibaret değil

Benim karşı cinsten sayısız arkadaşım var ama hiçbirisiyle aşk yaşamıyorum sadece eşimle yaşıyorum. Çok saçma bir soru skfkgjj
İki aynı cinsten aşk yaşayanları da çok görüyorum.

Benim karşı cinsten sayısız arkadaşım var ama hiçbirisiyle aşk yaşamıyorum sadece eşimle yaşıyorum. Çok saçma bir soru skfkgjj
İki aynı cinsten aşk yaşayanları da çok görüyorum.
Yorumları okurken ben de şaşırdım, niye olamasın ki?

Aşk zaten uzaktan ilgi ile oluşmaz ve mesafe korunduğu sürece gayet güzel arkadaş da dost da olunabilir.

Biz bu konuları konuştuk sanki (alzheimer)

Geri