Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yay burcu dengesizligi diyelim… <3
Hiç alakası yok Aşk dediğin belli bir yaş aralığında duygusal boşluğunu bir kişi üzerinde yoğunlaştırmak ve o kişide bulmak hatasıdır Halbuki aşk yoktur.Ask,Sevgi ve Nefretin senteziymis.
Örneklendirme olmamis ama.
Daha can alici bir seyler lazim.
Sende tam bir lafonten hayranlığı gördüm....etrafima bakdigim zaman aski cok basitlesdirmisler 2 dk konusup asik oldukdan sonra 2 saat sonra ayrilir durumuna gelmis, bana gore her insana ask yakismiyor
ask sadakat demekdir sevdigin senin yaninda degilken bile o aska sadik kalmakdir.
Kesinlikle doğru.. Deprem gibi mutlak ya yıkıcı ya hafif hasarlı bir kayıt bırakıyor, sonra tramer kaydını sildirmek için uğraş babam uğraş.Beklenmedik anda beklenmedik zamanda olan birşey olduğu kesin :p Planlanamıyor![]()
Bu hipotezlerinle darvine rakip olursunBence sevgi bir tezdir. Kin ve nefret de antitez olur o zaman. O halde aşk, sentezidir bunların... Örnek vereyim; birini sebepli veya sebepsiz (bence sebepsiz dediğimiz olayda bile sebebini bilmiyoruzdur) sevdin ve onu istiyorsun, bunun için çabalarsın farkında olmadan veya farkında olarak, bu tezimiz. Ama o seni istemedi yada farkına varmadı yada varlığından haberi yok veya haberi varsa da sen farketmedin belki de hayal ettiğin gibi olmadı, bu da antitez. Sentezimize gelince, onu hala istiyorsun ve bazı çabalardan vazgeçtin. O da aslında hala kendi haliyle ama bazı hareketleri hayal kırıklığı ve bazı hareketleri de( her ne kadar kafasına göre yorumlasa da kişi) umut verici. Buna aşk denir...
Arkadaş da öyle bir açıklama yapmış ki sanırsın bizim Konferansı'nda mitoz bölünmeye anlatıyoruz Yok abi öyle bir dünya. Ne kadar kültürlü olduğunu lanse etmek için tabirler kullansa da aslında Kendisi de gayet iyi farkında hepsi lafonten'den hikaye...!bu birazda aşık oldugunuz insanın size karşı tutumuyla alakalı bir durum, toksik bir ilişkide çok aresif bir karaktere, çok dengesiz bir insana donebilirsiniz size karakterinizle alakasız şeyler yaptırabilir.
Ancak daha stabil ve dengeli , merhamet sahibi bir insanla daha ılımlı daha sakin bir insana donebilirsiniz,içinizdeki iyi insanı gün yüzüne çıkarabilir.
Aşkın iki turlusunude tattım ve inanın hala aşkın insana ne yaptieabilecegi konusunda kesin hükümler veremiyorum.
O yüzden " aşk bir mermi gibidir , girerken de çıkarken de can yakar "
" abi gerizekalı lan bu de geç , yorma beni "Arkadaş da öyle bir açıklama yapmış ki sanırsın bizim Konferansı'nda mitoz bölünmeye anlatıyoruz Yok abi öyle bir dünya. Ne kadar kültürlü olduğunu lanse etmek için tabirler kullansa da aslında Kendisi de gayet iyi farkında hepsi lafonten'den hikaye...!
Konuyu acan sahisi anlamaya calistim sadece abi.Hiç alakası yok Aşk dediğin belli bir yaş aralığında duygusal boşluğunu bir kişi üzerinde yoğunlaştırmak ve o kişide bulmak hatasıdır Halbuki aşk yoktur.