Aşk Körlük getirir mi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Olabilir tabii...
İnsan o aşamada her şeyi net göremiyor çünkü duygular çok baskın ve biraz da kişi "ucunda ölüm olsa giderim modunda" olabiliyor.

Kör olacak kadar aşık olsaydım evlenirdim. Seviyorum ama kör olacak kadar aşık olmam artık kimseye. Aşk fena kör ediyor insanı. Olmayacak duaya amin dedirtiyor resmen. Ama çok aşıksan kör olursun. Sevgi kör etmez ama. Siz sevin aşık olmayın :d

"Aşkın gelişi aklın gidişidir. Aşkın ilk soluğu, mantığın son soluğudur." diyen Antoine Bret’e katılmamak ne mümkün…

ben zaten körüm-miyop+astigmat-, aşk sadece daha güzel bakmama yardımcı olabilir...
bugün kamyoncu ehliyeti başvurum kabul edildi sanırım. <3

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Şöyle bir konu açmışım hiç kimse de bu nasıl bir başlık dememiş cidden tuhaf bir ruh halindeydim sanırım :d

"Aşkın gelişi aklın gidişidir. Aşkın ilk soluğu, mantığın son soluğudur." diyen Antoine Bret’e katılmamak ne mümkün…
O zaman bütün insanlar mantiksizliga mi endeksli aysam?
Ask icimizde barindirdigimiz nitelik, ve o niteligi aktive eden bir objeye yöneliyoruz diyor Erich Fromm.
Belki de yalniz,insanin fitratinda olan bir seydir...ask felan filan.

O zaman bütün insanlar mantiksizliga mi endeksli aysam?
Ask icimizde barindirdigimiz nitelik, ve o niteligi aktive eden bir objeye yöneliyoruz diyor Erich Fromm.
Belki de yalniz,insanin fitratinda olan bir seydir...ask felan filan.
Aşık olunca bir tık beyin iflas ediyor Süreyyam. Çünkü odak karşıdaki insana kayıyor. En yapmam dediğin şeyi yapıyorsun. Ama bu karsındaki insanda olunca çok mantıki yaklaşabiliyorsun. Bende genelde böyleydi. Şimdi aşık olsam ne olur kestiremiyorum…

Onunla küsünce
Deprem olmus gibi hersey üstüme yikiliyor..
Ama o gülünce hayata tutunuyorum sanki

Geri